Daca va place genul de dragoste, atunci veți fi bucuroși să știți că există mulțime de seriale coreene care explorează tema dragostei. Generozitatea si fericita natura a dragostei coreene încânta milioane de oameni de-a lungul anilor și o fac o alegere potrivită pentru cei care caută un serial de dragoste care să-i faca sa zambesca, în plus fata de a se bucura de povestile pe care le ofera.

Iată câteva seriale coreene de dragoste sund bucurate în întreaga lume și de care nu trebuie să ratați:

  1. Love in the Moonlight

Love in the Moonlight a fost difuzat pentru prima dată în 2016 și îmbina intriga romantică cu elemente istorice. Personajele principale sunt Park Bo-Gum si Kim Yoo-Jung care joacă câmpuri dublu oameni de cort asupra regelui Joseon Lee Yeong si Avatarul sau Hong Ra On. Cu o cîmp complet interesant personaje și conflict personaj, acest serial a câștigat milioane de inimile și a devenit rapid unul dintre cele mai îndrăgite seriale coreene de dragoste.

  1. Encounter

Éncontru este un serial sud-coreean despre iubire și dragoste, aflat într-o zona liminală între două lumi. Park Bo Gum și Song Hye Kyo împlinesc din nou ecranul ca protagonisti ai seriei. Ei joacă doi oameni obișnuiși ai vietii, cu vise și aspirații, care se întâlnesc într-o destinație uimitoare a acestei țări și se trezesc surprinși de o cale care respecta interesele lor.

  1. Legend of the Blue Sea

Legend of the Blue Sea, lansat în 2016 și difuzat pe SBS, este un serial romantic fantastic cu elemente mitice. Ofera o poveste despre dragoste și fantezie care se invarte in jurul Janei și Jimooeci. Personajele principale sunt Hyun Bin și Jun Ji Hyun care joaca rolul unei vanitate și al unei ființe marine. Acest serial a fascinat milioane de suflete prin felul sau povestioara de dragoste și magia pe care a adus-o în fiecare epioda.

  1. Weightlifting Fairy Kim Bok Joo

Unul dintre cele mai bune serii coreene de dragoste, acest serial îl găzduiește pe Lee Sung Kyung și Nam Joo Hyuek care joacă rolul unui copilariei pereche de sportivi de liceu care împart o legătură încăpățânată și, în același timp, frumoasă de dragoste. Serialul a adus un sentiment de nostalgie publicului gratie memoriei reliabilă a îndrăgostiților coreeni și fanilor adolescentilor.

  1. Rain or Shine

Rain or Shine este un serial coreean romantic despre două persoane sobre care se îndrăgostesc l uană în alta economică. Serialul, difuzat în 2017, joaca Jang Ki Yong si Chae Soo Bin care joaca rolul a doi educatori pregıtari să se schimbe reciproc. Serialul ofera echilibrul perfect între romantism si subtextele comice, făcandu-l potrivit pentru public.

  1. Strong Woman Do Bong Soon

Strong Woman Do Bong Soon, lansat în 2017, este unul dintre cele mai bune seriale de acțiune romantic de dragoste. Park Hyung Sik si Park Bo Young joaca câmpuri dublu vanatorii de recompense și protectori, oferind o viziune captivantă și încărcată de emoție legăturii lor de dragoste în opoziție cu lumea ciudată în care trăiesc.

  1. What is Wrong with Secretary Kim?

What is Wrong with Secretary Kim? este un serial romantic extrem de amuzant și entuziasmant despre un om de afaceri milionar și secretara sa versatilă. Serialul, care difera de alte serii de dragoste coreene, prezinta eroii din punctul de vedere al comediilor romantice care se dezvoltă pe parcursul sezonului. Park Seo Joon joaca rolul unui om de afaceri posesiv si Park Min Young joaca rolul unui secretar profesionist.

Prin urmare, aceste seriale coreene sunt exact ceea ce ai nevoie pentru a simti magia dragostei.

Indiferent de modul în care se derulează, dragostea la sud-coreenii este complet fascinanta si captivanta. Serialele coreenesti de dragoste nu numai demonstrează potentialul dragostei romantice dintre doi inși, ci și atunci când vine vorba de relația dintre mai multe persoane, inclusiv prieteni și chiar străini. Acestea ofera o mare varietate de subiecte, inclusiv dragoste clasică, dragoste universitară, dragoste de un milionar, dragoste de la o persoana la alta și chiar dragoste modernă și bizara.

Dacă doriți sa experimentati magia dragostei, sperăm ca lista noastră de seriale coreene de dragoste de mai sus să vă fi ajutat cu adevarat sa vedeti cangle potrivit pentru voi. Nu ratați aceste seriale și, pretutindeni, primiți puterea de a iubi, de a înțelege pe cei dragi și de a trăi fiecare zi cu o inimă caldă și luminoasă.