Cele mai bune Filme de Dragoste pentru Adolescenti
A fi adolescent si impreuna cu prietenii tai sa va bucurati de o seara in care sa urmariti o drama romantica, poate sa fie o zi memorabila. Unele dintre cele mai bune filme de dragoste pentru adolescenti te inspira sa incerci sa traiesti relatia ta cu partenerul tau la cote noi si in aceasta prezentare, iti vom oferi 4 cele mai bune filme pe care trebuie sa le vezi.

 1. The Fault in Our Stars (2014)
  Aceasta poveste emotionanta este o adaptare a romanului scris de John Green. Acest film prezinta povestea lui Hazel Grace Lancaster (Shailene Woodley) si Augustus Waters (Ansel Elgort). Ei se intalnesc intr-un grup de sprijin pentru persoanele care sufera de cancer. Hazel si Augustus incep sa se indragosteasca unul de celalalt si sa exploreze sentimentele mai profunde pe care le au unul pentru celalalt. The Fault in Our Stars este o experienta emotionanta pe care adolescentii trebuie sa o vizioneze.

 2. Call Me By Your Name (2017)
  Acesta este un film de dragoste regizat de Luca Guadagnino si inspirat de romanul cu acelasi nume scris de André Aciman. Primul lucru pe care il simti ca viewer in cazul acestui film, sunt personajele sale, infatisarea lor plina de energie, optimism si sentiment de libertate. Elio (Timothée Chalamet) si Oliver (Armie Hammer) incep sa se indragosteasca fara ca nimeni sa ii intrebe de ce si ce se intampla intre ei. Acest film este o conexiune profunda, afectiva intre cei doi personaje si una pe care o vor aprecia orice adolescenti.

 3. A Walk to Remember (2002)
  Acest film extrem de romantic are in centru povestea lui Jamie Sullivan interpretata de actrita Mandy Moore. El este un adolescent cameleonic, cu o inima mare care se indragosteste curajos de Landon Carter interpretat de Shane West. Ei se intalnesc dupa ce Landon se afla printre cei mai buni la scoala lui Jamie, intr-o vara la Wilmington, din Carolina de Nord. A Walk To Remember este un film special si unul delicat care raspunde la intrebarile generatiei actuale de adolescenti despre iubire si onestitate.

 4. To All the Boys I’ve Loved Before (2018)
  To All the Boys I’ve Loved Before marcheaza debutul filmului romantic Netflix cu protagonista scenarista si actrita Lana Condor in rolul principal al lui Lara Jean Covey. Filmat pentru consumul de adolescenti, aceasta productie Netflix prezinta povestea lui Lara Jean si relatiile sale vechi si noi. Ea trebuie sa faca fata presiunii sentimentelor sale si se trezeste sa traiasca printre situatii care ii pun la incercare dragostea si sentimentele sale. To All the Boys I’ve Loved Before poate oferi multa confuzie si sentimente emotionante pentru orice adolescent.

Trebuie sa recunoastem faptul ca este foarte greu sa gasesti filmul perfect cu care sa te identifici, sau chiar sa iti alegi un film pe care sa il vezi impreuna cu prietenii tai pe o seara romantica. Din fericire, exista multe optiuni ce va ajuta sa gasiti filmul care sa va satisfaca. Acestea sunt doar cateva costume de filme de dragoste pentru adolescenti iar in continuare iti vom oferi o enumerare cu alte ateliere ce merita urmarite:

• The Spectacular Now (2013)
• 10 Things I Hate About You (1999)
• She’s All That (1999)
• Never Been Kissed (1999)
• How to Lose a Guy in 10 Days (2003)
• Romeo + Juliet (1996)
• Lady Bird (2017)
• La La Land (2016)
• Crazy/Beautiful (2001)
• A Cinderella Story (2004)
• The Princess Diaries (2001)
• Grease (1978)
• The Notebook (2004)
• Love, Simon (2018)

Chiar daca iti este teama ca poate nu vei face aceeasi alegere ca si prietenii tai, sau ca poate te vor critica, abia asteptand sa faci un pas gresit, iti vom spune ca acele sentimente de teama sau de neincredere in deciziile tale sunt naturale. Pe langa acest lucru, trebuie totusi sa incerci sa iti urmezi acest sentiment si sa iti mentii viziunea asupra lucrurilor pe care le vrei sa faci.

Cele mai bune filme de dragoste pentru adolescenti sunt A Walk To Remember (2002), Call Me By Your Name (2017), The Fault in Our Stars (2014 ), si To All the Boys I’ve Loved Before (2018) . Cu toate acestea, asigurati-va ca va uitati si la alte filme ca The Spectacular Now (2013), 10 Things I Hate About You (1999), She’s All That (1999), Never Been Kissed (1999), How to Lose a Guy in 10 Days (2003), Romeo + Juliet (1996), Lady Bird (2017), La La Land (2016), Crazy/Beautiful (2001), A Cinderella Story (2004), The Princess Diaries (2001), Grease (1978), The Notebook (2004) si Love, Simon (2018), pentru a va asigura ca aveti o lista de filme de dragoste delicioase. Aceste filme sunt adevarate clasice pentru adolescenti si exerseaza sentimente de iubire, stres si inspiratie, cu actiune si drama. Fii precaut sa te bucuri de momentele pe care ti le-au oferit aceste filme si sa transformi asta in momente memorabile alaturi de prietenii tai.