2018 a fost o experientă plină de filme interesante și perfecte pentru diverse gusturi – de la blockbustere grandioase, la comedii emoționante, drame palpitante și până la science fiction-uri captivante. Ei bine, dacă ești în căutarea celor mai interesante filme ale anului, să vezi care filme precum ce le-au încântat pe publicul din întreaga lume, îți putem spune că îți vom da toate informațiile de care ai nevoie în acest articol, și că discutăm și despre despre ce ar fi trebuit să arate aceste filme.

Așadar, acum, haideți să ne întoarcem la filmele de anul acesta care au fost marcate ca fiind cele mai interesante și, de ce nu, excentrice.

1. A Star Is Born

Cu Bradley Cooper și Lady Gaga în rolurile principale, A Star Is Born ne-a surprins pe toți și ne-a oferit o distracție fără dureri suplimentare. Fimul ne prezintă o poveste de dragoste incompletă și exploatând temele de trăiri profunde și compasiune. Cu aceasta transformare a lui Cooper de la regizor și producător la actor, și strălucita apariție a lui Gaga, acesta a reușit să capteze toată atenția și să cucerească un loc în coroana de filme de succes.

2. Annihilation

Efectuând debutul pe marele ecran în martie 2018, acest film ciudat și ușor mgelos al acestui an, Annihilation, ne-a oferit anumite întrebări complexe cu privire la sensul nostru de a simți și de a reacționa la un mediu pustiu. Cu o intrigă captivantă și o prezentare interesantă, Annihilation, intuiește o lume total diferită și colorează această imagine cu o tehnică subtilă și un subtext profund.

3. Incredibles 2

Făcându-și apariția în cinematografe în iunie 2018, Incredibles 2, a reapus în scene toți personajele preferate ale publicului, precum Elastigirl, Mr. Incredible, Violet, Dash și compagnia lor. Așteptat de atâta timp de fanii francizei, Incredibles 2, a fost o mare fiară dacă e să ne luăm după reacțiile multora, care au descris acest film ca unul “simplu și ludic”. Povestea ne arată cum eroii luptă contra unor forțe malefice și cum se adaptează la această lume tot mai schimbătoare.

4. Crazy Rich Asians

În septembrie, opulentul film Crazy Rich Asians a încântat publicul cu prezentarea comediei lui Kwan, ceea ce a scos în evidență o dramă ușoară și agitată care a captat simțul de subiectivitate din interior. Cu unele scene interesante și pline de răsplată, filmul ne-a arătat o nouă imagine a culturii asiatice care nu a fost prea văzută de public înainte.

5. A Quiet Place

A Quiet Place, a debutat în cinematografe în aprilie 2018 și a stârnit un val de entuziasm în public cu gratuitatea sa nervină și liniile sale scurte. Intriga filmului se referă la modul în care membrii familiei trebuie să trăist la limita tăcerii, pentru a supraviețui atacurilor unei creaturi misterioase și folosindu-și de abilitațile lor pentru a rămâne vii. Cu o poveste interesantă și colosală, filmul a transformat starea emoțională a publicului, care ești entuziasmul crescut la cele mai extraordinary scene din toate!

6. Bohemian Rhapsody

Bohemian Rhapsody ne-a oferit în noiembrie un film pe măseaaaaaaamail de rocky și interesant Asa cum s-ar putea aștepta, actorul Rami Malek dă o reprezentare strălucitoare în rolul principal , stârnind o dorință suplimentară în rândul spectatorilor pentru a descoperi faptele vieții legendarului artist Freddie Mercury. Aceasta prezinta povestea în urcare a trupetei rock Queen, directia în care aceasta merge incontinuu, precum și momentele extraordinare din timpul mișcării muzicale. Bohemian Rhapsody a luat în considerare modul în care unii dintre membrii trupei au făcut față influenței periculoase a lui Freddie, și cum aceasta i-a influențat în semința căuta maturizarea personala și aceea profesionala.

7. Black Panther

Cum vă așteptați deja să veți vedea, Black Panther a fost capul de afiș al anului 2018. Despre acest filme s-a tot vorbit, iar acest lucru se datorează posibilitatea sa de a fi prima producție care să arate povestea unei nații africane customize. Personajul principal, însuși Black Panther, cunoscutul și liderul Wakanda, misteriosul sistem african.