Daca sunteti “serialofili”, atunci probabil stiti foarte bine ca Turcia este o sursa inepuizabila de stiluri variate si de seriale distractive. O data ce ai inceput sa explorezi acest subiect, iti dai seama ca e foarte greu de oprit. De la tragedii epice, la dramă, comedie si fantasia, industria turceasca a serialelor se bucura de un succes real si permanent. Daca esti in cautare de seriale turcesti bune pentru a le adauga in lista ta, iata cateva exemple:

  1. Fiul lui Efendi

Fiul lui Efendi este un neroazgândat stranger-to-fame al epocii victoriene bazat pe scrierile lui Victor Hugo, cartea lui fiind intitulata “Les Miserables”. Acest serial ofera o perspectiva asupra istoriei Turciei in secolul al 19-lea, in care un turnator dreptul-but isi duce propriile lui principii si aderă la un militantism religios condus de un evreu convertit. Cu un cast superb și drama exceptională, amintiți-vă niciodată numele acestui serial.

  1. Fatmagul

“Fatmagul” este un pionier al televiziunii turce si a debutat în 2010, fiind la momentul respectiv unul dintre cele mai bine văzute seriale din Turcia. “Fatmagul” are ca subiect principal o fata nevinovata din apropierea Mării Mediterane, care se lupta sa supravietuiască negandarii unui viol premeditat. Prima sufera urias, inainte de a-si reveni si de a iesi la lumina frustrarilor si furiilor sale. Acest serial provoaca telespectatorul sa exploreze drama, lacrimi și aspecte sociale ale vietii de zi cu zi.

  1. Magnificul

“Magnificul”, serialul care te duce pe tunelul timpului in epoca otomana, cu vestimentatie si decoruri istorice, este plin de actiune si rasturnari de situatie. Serialul ne prezinta o lume in care oamenii sunt dispusi sa faca orice pentru a-si apara familia, dreptatea si credinta. Acesta ne aminteste cum, atunci cand ne aflam in situatii dificile, sa luam un moment si sa alegem calea corecta. Satisfactia pe care o simti dupa ce vezi serialul este irezistibila.

  1. Kuzey Guney

“Kuzey Guney” a abordat temele sentimentelor interzise dintre frati. Acest serial complex si fascinant prezinta povestea complicata a fratilor: Kuzey, care se lupta sa se redescopere pe el insusi, si Guney, un ateu(non-credincios) care doreste sa se elibereze din umbra fratelui mai mare. Personajele adanc si dilemele irezistibile provoaca telespectatorul sa se transpuna in situalie.

  1. Dirilis Ertuğrul

“Dirilis Ertuğrul” a transformat epoca otomana intr-o experienta audio-vizuala electrica persoanelor din intreaga lume. Serialul prezinta povestea lui Ertugrul, un lider gazi, bazat pe istoria reala in care oamenii se lupta sa-si fondeze indepensarea turca. Acesta prezinta, de asemenea, modul in care puterea poate corupte si deviaza de la scopul sau. Alcatuit din episoade ametitoare, zgomotos aruncari de arme, vorbirea efervescenta si insistentele, este imposibil sa nu intri in viata lui Ertugţrul.

  1. Îngerii

Serialul “Îngerii” schimba dinamica traditinoalelor serie turce. Serialul prezinta lumea intranyderilor perceptivi ai Turciei, explorind prin ochii unui grup de tineri, pasiunea, teama, anxietatea si frustrarile. Serialul “Îngerii” ofera o perspectiva asupra adevaratei lumi a subculturii otomane, in care mai multe guilduri și cluburi de noapte se lupta pentru controlul asupra regiunilor.

  1. Privighetoarea

„Privighetoarea” abordeaza pozitivitatea și efortul în absurzul vietii turcesti contemporane prezentand un membru al unei familii care lupta sa se potriveasca in sistemul traditional al vietii. Serialul prezinta provocarile si disperarea omului modern, care este incapabil sa satisfaca asteptarile și presiunile generaționale. Serialul, plin de iubire, vrajbă, optimidi si zmomoticiile, aduce in scena atat lacrimile, cat si rasul unei familii intregi incercand sa rezolve problemele.

  1. Îndrăgostiți

“Îndrăgostiti” prezinta povestea de dragoste a doua persoane: Zeynep, la nivel universitar, și Yaman, un lider social. Serialul ia de obicei un amestec de cromatica cromatica si substanțiala politica pentru a oferi o problema si oportuni rare. Abordare intelectuala și englobarea istoriei sunt elementele cheie, de asemenea, cunoscute sub numele de “feeria Altyazilari”.

Atunci când vine vorba de lungmetraje turce superbe, cele mai bune seriale turcesti ofera o experienta audio-vizuala poetică, cu caractere de nerefuzat, peisaje fascinante și un ritm digerabil. Aceste seriale turcesti de top sunt pregătite sa te bucure cu povesti divertisment, integrand responsabil si miraculos drama turceasca. Prima și cea mai favorabila motivație poate fi gustul pentru serialele turcești și diversitatea temelor lor. Acestea prezinta o gama variata de subiecte dramatic-comedico-magice care merita vizionarea de cat mai multi telespectatori.