Cand se apropie Zilei de Nastere a mamei sau Zilei Internationale a Femeii, ne vin in minte cuvinte fierbinti si calde pe care le spunem mamei noastre. Si de fiecare data, gasirea cuvintelor potrivite si sentimentale, care sa arate adevarata iubire si respect fata de mama poate fi destul de dificila. Indiferent daca trasmiti mesajele prin social media, telefon sau mesaje scurte, important este sa alegi cuvintele care sa transmita sentimentul adevarat si sa exprimi ceea ce simti cu adevarat in interiorul tau pentru mama ta.

Ai nevoie de putina inspiratie? Iata cateva cuvinte si mesaje idei pe care le poti folosi pentru a gasi ceea ce vei scrie.

1. O sa-ti urez mereu fericire si implinire

„La Multi Ani, mama draga! Vreau sa iti urez fericire si implinire pentru anul care tocmai a inceput si sa stii ca esti primul gand care imi vine in cap cand ma trezesc dimineata, sunt alaturi de tine in fiecare clipa si iti urez doar bine si fericire! Te iubesc atat de mult!”

2. Uneori, cuvintele nu sunt de ajuns

„La Multi Ani, mama mea! Uneori, cuvintele nu sunt de ajuns pentru a exprima ceea ce simt pentru tine, asa ca voi incerca s-o fac printr-un dar. Te iubesc din tot sufletul meu!”

3. O sa-ti multumesc intotdeauna

„La Multi Ani, mama mea! Iti multumesc pentru iubirea ta, pentru caldura si intelepciunea ta, pentru incurajarea ta si surasul tau cald. Te iubesc deopotriva si la fiecare pas al vietii mele, te voi multumi mereu!”

4. Toate lucrurile marunte…

„La Multi Ani, mama mea! Iti multumesc pentru toate lucrurile mici pe care le faci pentru mine, pentru sfaturile tale si pentru sinceritatea ta. Iti urez o zi minunata si o viata linistita de fericire. Te iubesc din inima!”

5. Multumesc ca esti mama mea

„La Multi Ani, mama mea! Multumesc pentru iubirea ta, pentru dragostea ta, pentru grija ta neconditionata, pentru intelepciunea ta, pentru tot ce iti oferi mereu. Te iubesc si-ti multumesc ca esti mama mea.”

6. Daca as putea, as explica mai mult

„La Multi Ani, mama mea! Daca as putea, as explica mai mult ceea ce simt pentru tine. Iti multumesc pentru armonia si superba persoana pe care o reprezinti si iti iubesc calmul, caldura si ceea ce ai facut pentru mine.”

7. Tu esti sursa mea de motivatie

„La Multi Ani, mama mea! Tu esti sursa mea de motivatie si totul ceea ce sunt sau imi doresc sa devin se datoreaza tu si doar tu. Iti multumesc pentru toate cuvintele calde, pentru toata dragostea ta si pentru toate sfaturile tale. Te iubesc enorm!”

8. Cu tine am invatat sa traiesc

„La Multi Ani, mama mea! Este momentul sa-ti spun cat de mult ma bucur ca esti mama mea. Pe langa toate lectiile pe care le-am invatat din viata ta, cu tine am invatat sa traiesc, sa iert si sa iubesc! Te iubesc enorm!”

9. Esti izvorul meu de forta

„La Multi Ani, mama mea! Esti izvorul meu de forta si iubire. Sufletul tau Generos este cea mai mare Comoara pe care am si pe care o vei avea mereu. Iti multumesc si te iubesc mereu!”

10. E totul despre mama

„La Multi Ani, mama mea! Totul despre mama este cald, intaribil, iubitor si minunat si tu esti o oglinda a acestei descrieri. Te iubesc si multumesc pentru ca esti mama mea!”

Sfaturi pentru a scrie mesajele potrivite pentru mama ta

Scrierea unui mesaj frumos si de suflet pentru mama ta nu trebuie sa fie dificil. Pentru a te asigura ca ai gandit cele mai potrivite cuvinte, am alcatuit mai jos cateva sfaturi:

• Utilizeaza cuvinte emotionale – Atunci cand scrii mesajul mamei tale, utilizeaza cuvinte sentimentale si emotionale care sa exprime ceea ce simti cu adevarat in momentul acela.

• Exprima recunostinta – Multumeste-i mamei tale pentru toate lucrurile minunate pe care le-a facut pentru tine si citeaza-i calitatile pe care le vei pretui intotdeauna.

• Foloseste citatele si pilde celebre – Pune in fata unor citate sau pilde celebre si aminteste-i mamei tale cat de speciala este pentru tine si ce bine ii esti recunoscator pentru toate lucrurile pe care le-a facut pentru tine.

• Fii creativ – Exprima-ti sentimentele tale de dragoste si recunostinta mai ingenios decat daca ai folosi doar cuvinte. Gaseste diferite moduri in care ii poti arata cat de mult insemni pentru tine.

• Gaseste sentimentul potrivit – Inainte de a-i scrie mesajul, intra in starea mentala potrivita si gandeste-te ce sentiment ai vrea sa exprime ideea ta.

• Exprima-ti dragostea si iubirea – Nu exista nicio alta persoana care sa te iubeasca mai mult decat mama ta, asa ca ar trebui sa-i arati cat de mult insemni pentru tine si cat de mult te iubesti pe ea.

• Evita expresiile prea formale – Pastreaza mesajul scris mamei tale cald si informal. Foloseste cuvinte calde si intelegatoare si evita folosirea expresiilor prea formale.

• Pune accentul pe mesaj – Pune accentul pe dragoste si recunostinta si nu pe cadouri in mesajul tau. Aminteste-i cat de pretios este pentru tine si vei arata cat de mult conteaza pentru tine.

Speram ca aceste sugestii si mesaje cu adevarat emotionale sa te ajute sa intelegi cat de puternica este dragostea ta pentru mama.