Cele mai multe femei adora sa experimenteze cu design-ul unghiilor si folosesc din plin fiecare ocazie pentru a evolua manichiurile. Roșu, ca culoare a vieții, energiei și puterii, se alege de cele mai multe ori de către femeile care vor să se evidențieze prin manichiurile lor. Neîntâmplător, unghiile rosii cu strasuri (stone nails) sunt preferate de multe persoane datorita aspectuui lor modern si modului foarte special in care se poate evidentia stilul personal si feminitatea. Și pe lângă aceste calități ale manichiurii, cu ajutorul unghiilor rosii cu strasuri poți obține și reduceri sensibile la anumite cheltuieli legate de de machiaj sau ingrijirea corpului.

De ce să-ti faci unghii cu strasuri rosii anul acesta?

Unghiile cu strasuri rosii sunt foarte plăcute privind și sunt unele dintre cele mai populare modele de unghii. Sunt un mod foarte bun pentru a adăuga elemente glamour în manichiura ta și mai ales, un mod fantastic pentru a face unele economii anul acesta. Îți recomandăm să alegi unghiile cu strasuri rosii anul acesta, datorită mai multor avantaje pe care poți să le ai din efectuarea manichiurii.

Cum poți obține reduceri prin folosirea unghiilor cu strasuri rosii?

• Poți obține reduceri la produsele de make-up – Îmbracă-te în culori puternice și indraznete dacă ai unghii cu strasuri rosii. Alegând culori indraznete, atrag atenția asupra unghiilor tale și poți obține reduceri substanțiale atunci când cumperi produse de machiaj sau produsele de îngrijire personală.

• Poți obține reduceri la produsele de înfrumusețare – Unghiile cu strasuri rosii sunt foarte populare în rândul utilizatorilor de produse de înfrumusețare. În special, dacă ți le faci cu strasuri de diamante sau argint, poți obține discounturi la produse destinate înfrumusețării.

• Poți obține reduceri la produsele de îngrijire corporală – Dacă ți le faci destul de des, atunci ți le poți face și mai frumoase, folosind produse de îngrijire corporală, mai ales produsele cele mai scumpe, precum lotiunile, șampoanele și produsele de coafat. Cu ajutorul unor manichiuri rosii cu strasuri, poți obține reductiona la aceste produse.

Modele de unghii cu strasuri rosii

• Unghia cu strasuri rosii line: dacă îți plac unghiile minimaliste și simple, atunci poți alege unghia rosie cu strasuri line. Acest model oferă un efect modern și îți va aduce un aspect proaspăt manichiurii tale, fiind perfectă pentru toate ocaziile.

• Tipuri de unghii cu strasuri rosii în curcubeu: acest model de unghii roșii cu strasuri este recomandat persoanelor care doresc un look mai modern și s unt în căutare de culori distincte. Unghiile unghii în crugubeu te vor ajuta să faci o declarație de stil și vor atrage privirile celor din jur.

• Unghii cu strasuri rosii cu aspect metalic: dacă cauți un look mai special și misterios, poți alege manichiura unghiilor cu strasuri rosii cu un aspect metalic. Acest model poate adăuga o notă de profunzime și modernitate manichiurii tale.

• Unghiile cu strasuri rosii 3D: modelul unghiilor 3D se confruntă cu mari provocări. Cu acest model poți adăuga o notă modernă și indrazneata manichiurii tale.

• Unghii cu strasuri rosii XL: această manichiură se exprimă cel mai bine de către persoanele care iubesc să se expună și să fie în centrul atenției. Acest look maiestuos și ultrafeminin aduce mulți admiratori și te va face remarcată.

Modele de unghii cu strasuri albastre

• Unghii cu strasuri albastre cu aspect metalic: aspectul metalic creează același efect de profunzime și modernitate ca și în cazul unghiilor cu strasuri rosii. Manichiura rochita va face ca și acest model să fie mai special și complex.

• Unghii cu strasuri albastre ergifi: dacă vrei să obții un look simplu, modern ar trebui să alegi unghiile cu strasuri albastre ergific. Manichiura clasică poate fi transformată într-una modernă cu ajutorul unor strasuri albastre.

• Unghii cu strasuri albastre și negre: această manichiură se evidențiază prin strasuri de culori diferite. Asortează-le cu unghiile tale și fă-ți unghiile mai interesante și irezistibile.

• Unghii cu strasuri albastre și aurii: această manichiură poate crea un efect mai opulent și sumptuos chiar și în cazul unor unghii simple. Momealează privirea prin texturi și culori interesante și îți confera un look elegant și rafinat.