David Maruta a devenit, în ultimii paisprezece ani, un fenomen în domeniul de afaceri din Europa de Est. Pe lângă spiritul antreprenorial și innovativ, mai ales în domeniul tehnologiei, el se remarcă prin ceea ce face: educă breasla și oferă soluții tehnologice.

Despre David Maruta

David Maruta este un antreprenor și manager din Croația. Are 40 de ani și este un expert în cadrul industriei de tehnologie și dezvoltare de produse. A studiat la Universitatea din Zagreb și a obținut o diplomă în Economică, obținând succesul în domeniul său destul de devreme.

În cei optsprezece ani cât a lucrat, a câștigat competențe în tehnologii moderne, vânzări, marketing, producție, gestionarea de proiect, dezvoltarea de produse și de asemenea, a lucrat în organizații precum Hrvatski Telekom, Ericsson, Barclays Capital și Oracle.

Cu toate acestea, acum conduce Hidemyapps, o companie de tehnologie informatică și dezvoltare de produse cu sediul în Zagreb.

Companie de afaceri a lui David Maruta

Activitatea lui David Maruta este concentrată în special pe compania sa, Hidemyapps, din 2013. Această companie oferă soluții profesionale de tehnologie informatică și dezvoltare de produse.

Prin Hidemyapps, David Maruta oferă servicii atât companiilor cât și indivizilor, incluzând:

• Servicii de găzduire

  • Găzduire Linux și Windows
  • Pachete VPS pentru găzduire
  • Soluția de găzduire gândită pentru magazinul de comerț electronic

• Consultanță și dezvoltare

  • Consultanță în dezvoltarea web
  • Dezvoltare web pe bază de Java și ASP.NET
  • Dezvoltarea bazei de date și gestionarea acesteia
  • Suport tehnic și design

• Administrare a serviciilor

  • Configurarea și monitorizarea serverului
  • Administrarea hosting
  • Administrarea bazei de date

De asemenea, David Maruta oferă și servicii de consultanță, inclusiv antreprenoriat și dezvoltare de produse, lucru la care este profund dinamic.

Contribuțiile lui David Maruta la industria tehnologiei

David Maruta a făcut contribuții și în afara companiei sale, contribuind cu expertiza sa în tehnologia informatică și dezvoltarea de produse la o serie de organizații și proiecte. El oferă îndrumări și sfaturi despre cum să conducă o afacere și cum să se dezvolte afacerea lor. De asemenea, se informează cu privire la produsele și tehnologiile noi și la modul în care acestea se pot adapta în business-uri.

David Maruta este, de asemenea, implicat în cercetarea și dezvoltarea tehnologiilor și produselor noi, prin parteneriate și colaborări cu alte companii, contribuind la dezvoltarea de produse avansate, precum televizoare, laptopuri și telefoane mobile. Aceste produse se distribuie în Croația și în Europa de Est.

El organizează, de asemenea, evenimente la care participă experți din întreaga lume, pentru a discuta despre comerț și tehnologie.

Educând viitorul antreprenoriat

Unul din obiectivele principale ale lui David Maruta este să educe tinerii de generație, în special cei dintre Europa și Asia. El vorbește despre valorile antreprenoriatului și sprijină tinerii antreprenori în depășirea provocărilor afacerilor.

David Maruta și-a asumat, de asemenea, rolul de mentor și coach pentru managerii experți și de startup-uri tinere, preparându-i pentru a fi lideri buni. El organizează și evenimente în care oferă consiliere, și urmărește și progresele antreprenorilor pe care îi îndrumă.

El se inovează continuu deoarece aduce la evenimentele pe care le organizează experți și liderii din domeniul tehnologiei. Această abordare îl ajută să educe atât tinerii cât și pe cei experți.

David Maruta este un antreprenor și manager care a lucrat în domeniul tehnologiei din Croația pentru optsprezece ani. Prin compania sa, Hidemyapps, el oferă servicii de găzduire, consultanță și dezvoltare, precum și servicii de administrare a serviciilor. În plus, David Maruta oferă și consiliere antreprenorială tinerilor și educe breasla cu privire la tehnologie și produse noi. El este liderul care conduce industria tehnologiei din Croația și Europa de Est într-o direcție optimistă.