Craciunul reprezinta acea sarbatoare magica care te bucura si iti aduce in suflet o savoare deosebita, o sensibilitate de nedescris. Este unul dintre acele momente unice in care important este sa ne simtim bine si sa impartasim frumosul cu cei dragi. Iata de ce, in momentul in care ne gandim la ce mesaje de Craciun pentru familie spunem in versuri, se impune un cadru special.

I. Cadru sentimental la mesajele de Craciun

Mesajele de Craciun pentru familie se impregneaza de duioase ganduri si bucurii. Stim ca anul acesta, Sarbatorile se vor trai altfel, si cu toate astea, sa le adresam familiei noastre acele cuvinte frumoase, despre care stim ca sunt sincere si cu scenta prea mare, a ramane esential.

Dintotdeauna, mesajele de Craciun ofera cea mai efervescenta si mai frumoasa cale de a impartasi emotii. Rezultatul acestora poate fi, desigur, unul dintre cele mai frumoase cadre sentimentale.

II. Ce cuvinte sa alegem pentru a transmite cel mai frumos mesaj de Craciun?

In momentul in care ne gandim la ce mesaje de Craciun pentru familie putem spune, stim ca trebuie sa fie ceva special, ceva care sa ramana in minte si sa fie cel mai frumos mesaj pe care ne-l imagina noi.

Iata cateva sugestii care pot face ca mesajul tau sa fie special:

 1. Alege cuvinte dedicate momentelor speciale – „Bucurie, speranta, visare si dragoste: acesta este Craciunul meu pentru voi!”

 2. Gaseste cuvinte care sa descrie bunatatea – „Cele mai bune urari de Craciun pentru cea mai draga familie!”

 3. Ataseaza cateva peneluri speciale – „In acest Craciun, dorim sa impartasim magia acestui moment si bucuria sa ne invaluie!”

 4. Adauga ceva rasfat – „Lasati-va asternut de zapada albastra si sa va poarte norii de lumina in suflet!”

III. Cum sa facem ca mesajul nostru de Craciun sa fie mai puternic si sa ramana in inimile familiei noastre?

Oricum atunci cand transmitem mesajele de Craciun pentru familie, putem sa le insuflam un plus de sensibilitate cu ajutorul unor cuvinte si idei foarte simple.

Iata cateva sugestii ce iti pot aduce acea bucurie si magie in ceea ce iti povestesti familiei tale:

 1. Foloseste cuvinte pure – „Fericita sa fie aceasta zi, plina de energia Craciunului!”

 2. Lasa-i sa simta energia anului nou – „La multi ani de la primul cadou de Craciun, sa fie si mai frumosi si mai plini de optimism!”

 3. Explica cat de mult le doresti – „Cu toata inima si cu toata suflarea. Imi doresc ca cei dragi sa imbrace dimineata de Craciun si sa cheme aburii de Craciun!”

 4. Spune-le despre importanta momentului – „Vreau sa va simt in aceasta zi magica si chiar daca sunt departe de cei dragi, sa ne transmitem energia noastra aburisiti!”

IV. Clipe magice in care sa impartasim mesaje speciale

Inainte sa ne gandim la ce mesaje de Craciun pentru familie vom spune, adauga speciala tortue de emotie si poezie de a face acest moment special si versatil, in care sa iti transmiti emotiile speciale.

Mai apropiata de spiritele Craciunului, se pot numara momentele importante in care sa impartasim mesajele noastre:

 1. Un mesaj poate fi facutinobiectul cadoului – Decoreaza cutia povestilor din care mesajul tau sa vorbeasca despre toate sentimentele tale.

 2. Alege o zi speciala sa trimiti mesajul – In schimbul unui mesaj poti sa selectezi un anumit moment al zilei cand sa-i trimiti ceva speciala familiei tale.

 3. Spune-le cu o clipa speciald – Inchide ochii, si povesteste-le in cateva momente despre ce simti cand te gandesti la Ei. Daca poti gasi un mod artistic de a spune ce simti, mai bine!

V. Mesajul perfect cu ajutorul careia sa impartasim sentimentele frumoase

Mesajul perfect incheie clipele magice si se intipareste in inimile familiei noastre. Chiar daca va fi scris, este speciala si poate fi exprimata prin cateva versuri poate simple, sau poate fi imagini care sa alcatuiasca o povesteste despre aceasta zi magica pe care o impartasim. Oricum, mesajul perfect trebuie sa spunem ceva profund despre sentimentele pe care le avem fata de cei dragi.

Priviti aceste cateva sugestii ce te pot ajuta sa alcatuiesti mesajul perfect pentru cei dragi tai:

 1. Adauga cateva cuvinte dragute – „Sper ca acest Craciun sa va aduca momente de fericire si bucurie: bucuria de a va simti unul langa celalalt!”

 2. Adauga cateva cuvinte potrivite – „Cei dragi sa fie acoperiti de caldura gandurilor mele si sa prepare in fiecare dimineata simfonia sa Craciunului!”

 3. porneste si completati-l cu mesajele noastre de Craciun – „Mesajul meu pentru voi, in aceste zile magice ale Craciunului, este acela de a va bucura de magia momentelor!”

Mesajele de Craciun pentru familie sunt cele mai frumoase forme de a-ti impartasi sentimentele speciale in aceasta perioada speciala. Un mesaj, oricare ar fi el, va rasari dimineata si va topi inversunarea pream josnica si sentimentele feltiare ce pot aparea.

Intr-adevar, mesajele de Craciun nu trebuie sa fie complexe ci trebuie sa fie ceva special, ceva care sa ramana in minte si sa fie cel mai frumos mesaj pe care ne-l imaginam. Uneori sunt cel mai bune cuvinte de dragoste care ii pot insufleti si astfel, o familie unita isi va impartasi inimile si va simti magia sarbatorii mai tare.