Atunci cand vine vorba de alegerea unui nume pentru animalul tău de companie, procesul poate fi doar puțin mai complicat decât de obicei. În special când vine vorba de numele animalelor de companie, există atâta presiune încât poate fi uneori dificil să găsești numele perfect. Pentru oamenii cu imaginile, există întotdeauna optiunea creativă de a numi animalul lor după altceva decât numele standard pe care le vezi în magazinele de animale de companie.

Iar când vine vorba de caini masculi, lista de nume poate fi la fel de variată ca și lista de culori pe care o folosești atunci când ții contul proiectelor tale. Un nume care arată bine pe câinele tău, poate fi sau nu același nume care se potrivește cu personalitatea lui sau semnificația personală. Aceasta este, de asemenea, și motivul pentru care apar atât de multe nume unice pentru caini, care trebuie găsite și alese cu grijă.

Dacă te confrunți chiar acum cu un nume potrivit pentru noul tău membru al familiei, hai să aruncăm o privire la cele mai originale top 10 nume de caini masculi, pentru a înlesni procesul de selectare.

1. Blue

Desi poate suna putin ciudat pentru oamenii obisnuiti, Blue este unul dintre numele cele mai apreciate pentru caini. Numele vine de la expresia engleza „true blue”,care înseamnă “adevărat sau fidel”. Apropo, nu este doar câinii cărora le sta bine cu acest nume. Multe pisicuțe credincioase și cățeluși devotate au mers acasă cu numele Blue.

2. Romo

Un semn de respect pentru America de Nord și fostul quarterback al echipei Dallas Cowboys Tony Romo, numele Romo este atât puternic, cât și interesant pentru un caine mascul. Numele este potrivit pentru doi din cei mai îndrăgiți culegătorii de oase – câinii Labrador Retriever și Rottweiler.

3. Rex

Un nume deseori auzit, Rex este unul dintre cele mai populare nume de masculi de câine, care vine de la cuvântul latinesc signifiant “regal”. Un nume puternic, Rex se potrivește amețitor atât câinilor mari cât și celor mici, precum și unui număr nedeterminat de rase, inclusiv Schnauzers, Dobermans, German Shepherds și Corgis.

4. Timmy

Un nume sfânt și dragut, din care se pare că provine și Timon din celebrele desene animate Pixar, Timmy este preferat de multe ori de către persoanele care petrec mult timp împreună cu câinele lor oricare ar fi el. Neobosit, numeros și funny, Timmy pare să fie numele perfect pentru un caine mascul vesel și vioi.

5. Zeke

Bazat pe o un scurtătură a numelui Ezekiel, Zeke este unul dintre cele mai originale și mai unice nume de câine masculine și poate fi personalizat pentru a se potrivi perfect si miticului tau prieten cu patru picioare. Addison, Zayn sau Zag se potrivesc de asemenea foarte bine pentru cainii mai energici.

6. Boris

Oricine ar căuta un nume cool pentru câine, Boris ar trebui să se uite în direcția numelui unuia dintre cei mai puternici lideri ai lumii. Chiar și acum, „Boris” este asociat cu nevoia de încredere și putere, motiv pentru care se potrivește perfect cu cainii mai mari, în special câinii care au urmat cursuri de antrenament intens.

7. Jake

În mod obișnuit, Jake este un nume atât de popular, încât ar trebui prima opțiune la care se gândesc cei care caută un nume puternic și interesant pentru un caine mascul. Chiar dacă e putin onorabil, acesta se potriveste de minune, chiar mai bine decat numele Boss sau Killer.

8. Chuck

Unul dintre acele nume alese selectiv, Chuck poate fi numele perfect pentru cainii-ufoare și schimbători. Diferitele caractere ale lui Chuck pot fi completate de un nume precum Charlie, Charlie Brown sau Charlie White care se potrivesc cu rasele mai mici, cum ar fi câinii Pomeranians sau Huskies.

9. Apollo

Într-adevăr, Apollo poate compensa numele mai mediu, cum ar fi Riley, Brownie sau Max. Sintagma “apollo” înseamnă „olimpian”, un simbol de mândrie și putere. See fit perfect pentru stilul de viață activ al câinilor și pentru cei care preferă să-și petreacă majoritatea timpului afară.

10. Spike

Cu toate ca “Spike” poate fi asociat cu pericole, acest nume se potrivește de minune câinilor masculi care sunt drăguți și dedicați proprietarilor lor. O voce caldă și încurajatoare care nu se aude în mod obișnuit printre numele cainilor masculi, Spike-ul poate fi alegerea perfectă pentru cainii cu rase neutre.

Atunci când alegi un nume pentru noul tău câine, nu există o limită atunci când vine vorba de considerarea tuturor optiunilor. Obligat să aleagă un nume potrivit și cool nu este o sarcină ușoară, dar poate fi și foarte distractivă. Cumva, rezultatul final poate fi un nume unic care să descrie partea lui specială sau folosirea numelor pe care mulți dintre noi le-am auzit și apreciat, cunoscând atât câinii, cât și subiectele personale.