Când vine vorba de horror, 2021 aduce un număr extrem de variat de filme de spectacol. O nouă generație de regizori a venit cu filmele lor blendate pentru a creea un spectacol sinistru și de neuitat pentru public. Pe lângă frică pe care o să o experimentați în timp ce urmăriți aceste filme, îi veți intriga și pasiunea pentru oameni, medii și alte aspecte ale vieții. Iată câteva dintre cele mai interesante filme horror din 2021.

The Conjuring: The Devil Made Me Do It

În singurul producție Warner Bros de anul acesta, trecem în anul 1981, în același univers paranormal creat de The Conjuring. Acest teribil film de horror arată cum Ed și Lorraine Warren gândesc să demonstreze cazul legat de posesia demonică a unui bărbat. O să ne bucurăm de numeroase momente napoasă și ne întoarcem la starea noastră de frică obișnuită odată cu această comedie de teroare.

Candyman

Candyman este un film de groază clasic, care revizitează povestea legendarului ucigaș și terorii sale. Mergând mai departe decât orice versiune anterioară, acest film vă aduce în dragostea lui atingeți teme interesante, cum ar fi moartea, rasismul și crimele.

The Night House

Există o mulțime de filme de groază de văzut în acest an, dar The Night House este unul dintre cele mai interesante. Acest film vă aduce în mintea unei femei traumatizate și plină de frici și înframetează toată povestea cu un anumit stil de artă. Acest film sugerează că noi toți suntem urmăriți și veți simți enormă presiune de la primul sfârșit al paginilor.

Spiral: From the Book of Saw

Spiral: From the Book of Saw, produs de către Lionsgate, este un film de horror distracțional care se ocupă de omul în robă neagră și de viețile lui. Este un thriller psihologic thriller care promite să te sperie cu partea mai înfricoșătoare a lui Jigsaw.

The Forever Purge

The Forever Purge este o luare de obraznic, o crapatură de 12 ore de ucidere fără viață. Un grup de neobișnuiți se alătură împreună pentru a supraviețui noaptea înființării, în timp ce trec prin toate elementele imagine sângeroasă pe care le aduce pentru ei. Regizat de regizorul Everardo Gout (Days Of Grace), acest film ne aduce înapoi la pământurile noastre și ne permite să vedem cum se degajează nemulțumitul și persecutorul în cazul în care se desfășoară faptele de violență.

Don’t Breathe

Don’t Breathe este un film horror terifiant și înnobilat care promite să te înspăimânte cu adevărat atmosfera sa superstițioasă. Acest film vă aduce în lumea unui ghetou din Detroit infestat de pierdut, fără speranță. Așa cum sugerează titlul, personajele principale nu trebuie să respire în acest labirint sângeros, care le pune viețile în pericol, una câte una.

Rebecca

Rebecca este o producție Netflix, bazată pe romanul clasic scrisa de către literatul scriitoare Daphne Du Maurier, care a fost prezentată prima dată în 1940. Acest film ne aduce în lumea unei tinere, care se căsătorește cu un trist văduv căsătorit și se luptă cu aspecte psihologice ale terorii și jocuri ale morții și vieții.

The Eyes of My Mother

Unul dintre cele mai frapante filme horror din 2021, The Eyes of My Mother, se concentrează pe cele mai îndepărtate, întunecate și sinistre aspecte ale vieții. Acest film vă aduce lumea unei tinere obsesionate de chimia minionă, care caută în mod obsesiv înțelegerea propriului eu. Desigur, acest lucru nu sa rezolvă în mod pozitiv, așa că trebuie să stați cu sufletul la gură pentru fiecare scenă.

Pandemie: Înglobați-vă

Cel de-al nouălea film realizat de regizorul John Suits, Pandemic, se bazează pe scenariul lui Dustin T Cohn și ne aduce într-o lume post-apocaliptică. Acest film vorbește despre o răsturnare de situații mondiale într-un scenariu plin de suspans. Acest film vă aduce în lumea niște oameni care fac eforturi uriașe pentru a supraviețui în această lume înfometată și descurajatoare.

The Purge: Election Year

Un alt film interesant de horror de văzut în acest an este The Purge: Election Year, un film nou și provocator, de vreme ce se concentrează nu numai asupra temerii, ci și asupra politicii. Acest film vorbește despre unei persoane care s-a aliniat pentru a împiedica cei pe care îi vede ca deturnând în mod abuziv această realitate sinistră. Bineînțeles că acest lucru se face în mijlocul unor evenimente și persoane înfricoșătoare.