Sfaturile cunoscutului astrolog par a fi nesfarsite si adesea fiintele umane se simt confuze fata de multe din terminologia sa. Unul dintre aceste lucruri este ascendentul in astrologie si ce inseamna. Atunci cand se gaseste ascendentul, o persoana poate descoperi o imagine adancita a adevaratei sale personalitati si a subtilitatilor sale caracteristice.

Cititorul curios ar trebui sa stie ce inseamna ascendentul in astrologie si cum sa il interpreteze, astfel incat sa faca cea mai buna alegeri pentru propria sa viata.

Ascendentul – Definitie

Ascendentul este partea esentiala a unei mape de nastere si este considerata foarte importanta in carti de astrologie. Ascendentul este initial punctul de inceput al unei mape de nastere si fiind un element imaginat, da nastere celorlalte elemente. Pentru a obtine ascendentul la un determinat moment al nasterii, se aleg pozitia soarelui si locația nasterii.

Cel mai simplu, ascendentul in astrologie arata cum vezi lumea exterioara si tu insuti. Acesta este motivul pentru care unele persoane cu aceeasi zodie pot avea un caracter diferit si vad lumea diferit.

Ascendentele difera pe baza azimutului unghiului dintre Soare si ascendent, ascendantul fiind unghiul pe care Soarele se miste in momentul de fata la un determinat moment al nasterii. Acest unghi influenteaza modul in care lumea din jurul nostru este perceputa.

Ascendent varsator

Dintre cele 12 zodii, ascendentul Varsator ofera un set diferit de caracteristici. In general, ascendentul Varsator in astrologie este asociat cu o visare libera, o personalitate independenta si o putere creativa. Aceasta zodie intruchipeaza o conexiune cu lumea spirituala si poate uneori face ca o persoana sa aiba potential spiritual. Aceast tip de inaltare poate face ca oamenii sa-si vada viata si lumea din interior sau din puncte de vedere diferite.

Varsatorul poate fi recunoscut prin creativitatea sa la nivel conceptual, capacitatea sa de a se adapta schimbarilor si tendinta permanenta de a invata lucruri noi. Oamenii care au ascendentul Varsator pot fi intalniti adesea in zonele marginale si dincolo de orice forma de judecata sau limita.

Cel mai important simbol al acestei zodii este peisajul cosmic si simbolismul sau poate fi intalnit in fiecare aspect alui. De la conceptele pe care le dezvolta, sentimentele sale profunde, unde isi poate duce mintea si pana la culorile pe care le alege in viata, aceast simbolism poate fi vazut pretutindeni.

Ascendentul Berbec

Berbecul in astrologie este deseori asociat cu energia, spiritul guvernativ si autocontrolul. Aceasta zodie isi cere dreptul, este capabila de a se apara si are initiativa si energia necesare pentru a castiga ceea ce-si doreste.

Persoanele care au ascendentul Berbec se pot baza pe abilitatea lor de a fi populare, reusita sociala si simtul grav al moralitatii. Acestia isi gasesc mai usor calea spre o interpretare corecta si adesea dreapta a evenimentelor din viata lor si au o putere de mediere sugerata.

Ascendentul Berbec face ca indivizii sa fie deosebit de expresivi si reactivi la evenimentele care i se intampla. Indiferent ca este vorba despre reusita sau despre esec, se poate admira capacitatea persoanei de a se descurca si de a profita din situatie.

Obiceiurile sale sunt firesti si isi doresc adesea sa-si pastreze ceva familii pentru educational, care sa le fie de folos si lor, si urmasilor lor. Aceste obiceiuri pot proveni din familie sau din cultura in care s-a nascut.

Cum interpretam ascendentul?

Interpretarea ascendentului in astrologie ne ajuta sa gasim intelegerea pe care o cautam si sa credem in abilitatea noastra de a folosi aceasta cunoastere pentru a ne indeplini scopurile, dorintele si pacea sufleteasca.

Combinatia intre ascendent si casa ii influenteaza pe oameni atunci cand acestia iau o decizie, iar acest lucru se intampla pe parcursul intregii lor vieti. Daca aveti cunostinte referitoare la ascendent, aveti un avantaj pentru a face alegeri mai bune si a putea influenta mai bine lumea din jurul vostru.

Iata cateva moduri plausibile de a interpreta ascendentul:

• Aveti in vedere padurea in locul copacului si incercati sa aflati mai multe informatii despre contextul cazului.

• Tineti seama de intuitia si simtul de observatie; s-ar putea sa va ajute

• Incercati sa ma intelegeti pe dvs. si sa va acceptati pe dvs. si aceasta va ajuta sa decideti ce sa faceti in viata.

• Intrebati-va ce intelegi prin acele lucruri si cum este influentata perceptia ta de acei factori.

• Concentrati-va pe intrebarile relevante.

• Exercitati-va sa analizati evenimentele mai eficient si sa faceti conexiunea intre persoana sau evenimentul respectiv si viata vostra.

In concluzie, ascendentul din astrologie poate fi un instrument foarte potent pentru afacerea deciziilor, influentand atat intelegerea in sine, cat si perceptia asupra lumii. Cunoasterea ascendentului poate ajuta pe oameni sa-si cunoasca mai bine adevarata natura si sa se elibereze de complexele si limitarile interioare. Inainte de a lua orice decizie, este important sa tineti cont de influenta ascendentului.