Parul mediu poate fi usor stilizat datorita executiei non-extreme a buclelor necesare. Cele mai bune bucle de par mediu pot fi obtinute folosind gaze sau ondulatorii, sau chiar folosind metode traditionale. Daca vrei sa stii cum sa-ti faci bucle par mediu, te afli pe site-ul perfect.

Citeste mai departe pentru a afla care sunt cele mai bune modalitati de obtinere a buclelor de par mediu acasa.

1. Usoara taiere de camasa

Usoara taiere de camasa este o varianta excelenta pentru obtinerea buclelor naturale si usoare la parul mediu. Aceasta metoda are nevoie de cateva scule simple, precum o foarfeca, un prosop sau orice altceva cu care sa-ti tragi parul. Potriveste parul in bucle si umezeste-l cu un spray care sa-i pastreze forma. Apoi fixeaza-le cu agrafe de par si pune pe cap un prosop umed. Dupa 7-10 minute, scoate-le si da-i parului volum cu un spray.

2. Utilizarea gazelor profesionale

Gazele profesionale contin incalzire cu infrarosu sau caldura mai usoara, care confera o fixare mai buna si ajuta la obtinerea buclelor de par mediu. Inainte de a incepe sa utilizezi gazele profesionale, trebuie sa aplci un spray protectie. Apoi incepe sa tragi cu mana portiunea de par prin gaz, cat mai aproape de radacina, fara a atinge scalpul si obtinand o bucla. Lasa bucla sa se raceasca, apoi poti incepe urmatoarea.

3. Utilizarea ondulatorilor

Daca vrei sa obtii bucle fine, dar mai durabile decat cele obtinute cu taierea de camasa, atunci ondulatorul este una din cele mai bune metode. Poti folosi ondulatorul sau ondulatorul pe baza de gaz. Alege-ti marimea asutomata a buclelor functie de lungimea parului tau, si porneste ondulatorul. Trece prin fiecare bucla onduland-o si lasand-o sa se raceasca.

4. Utilizarea bigudiurilor

Bigudiurile si sulurile sunt una din cele mai vechi metode utilizate pentru obtinerea buclelor. Acestea pot fi folosite in mod obisnuit pe parul mediu si sunt ideale pentru obtinerea unei culori bune. Inainte de a incepe, elibereaza-ti parul de orice produs, umezeste-l si fixeaza-l cu agrafe de par si bucati mici de tesatura. Apoi, foloseste-ti bigudiurile si incepe sa infasori parul pe fiecare bigudoi. Dupa ce termini poti elibera bigudiurile si sa le tragi pentru uniformizarea buclelor.

5. Utilizarea produselor speciale

Produsele speciale cum ar fi cele pentru bucle si valuri includ spray-uri, gume si sampoane speciale creat pentru a face pieptanatul si ondulatul mai usor si instinctiv. Aceste produse sunt extrem de benefice pentru stilizarea parului mediu. Inainte de a utiliza produsele, asigura-te ca parul este eliberat de orice produse sau murdarie. Aplica produsele cu grija, folosind fructe sau miscari circulare.

Acestea sunt cateva dintre cele mai populare si simple forme de obtinere a buclelor de par mediu. Iti recomandam sa consulti si alti experti pentru a afla mai multe despre modalitatile de obtinere a parului dorit. Exista o multime de produse si scule disponibile, asa ca asigura-te ca alegi pe cele potrivite pentru parul si pentru stilul tau.