Pentru cei care au parul scurt, gasirea unor coafuri pentru un eveniment important sau pentru o zi obisnuita poate fi dificila. Impletiturile sunt ideale pentru acest scop deoarece pot oferi un look cool, dar nici prea scump si nici prea complex de realizat. In plus, pana si cei care isi vor experimenta pentru prima data putina coafura pot crea impletituri reusite pentru parul scurt.

In acest articol ne simtim obligati sa incercam sa ne ajutam parul scurt sa para mai extravagant si mai bun. Ne propunem sa dam cateva sfaturi despre ce impletituri poti face pentru a obtine cel mai bun look cu parul scurt.

Tipuri de Impletituri Peste Care Poti Alesi

In primul rand trebuie sa ne dam seama ce fel de impletituri exista. Iata cateva impletituri simple care se potrivesc perfect cu parul scurt.

  1. Impletituri French Twist: Acestea sunt perfecte pentru a oferi oricui un look elegant fara prea multa bataie de cap. Pot fi purtate cu orice tip de par scurt, froma scurt Bob pana la impletituri Lungi.

  2. Impletituri In 4 Parti: Acestea pot fi realizate intre partea din fata si cea de din spate a capului, inlocuind impletiturile traditionale cu folosirea a patru fire. Aceste impletituri pot pune in valoare parul scurt si adauga o nota de mister.

  3. Impletituri Pixie: Aceste impletituri sunt specifice parului pixie si ii adauga o nota de libertate si lejeritate. Sunt ideale pentru a crea un look romantic si usor de realizat.

Utilizarea Accesoriilor pentru Impletituri

Utilizarea de accesorii de par cu impletituri este intotdeauna binevenita. Acestea pot face ca parul scurt sa para mai mult si pot oferi un look cool. Iata cateva accesorii pentru par:

·· Carlige – Carligele sunt perfecte pentru a adauga un strop de romantism, cu usurinta, unei coafuri. Acestea sunt cea mai buna optiune pentru intarirea impletiturilor si a improviza culorile, formele si miscarile denumite pentru parul scurt. Sunt ideale pentru a adauga un “wow factor” unei coafuri.

·· Bentite – Bentitele sunt o alta optiune a accesoriilor perfecte pentru a accentua impletiturile sau coafura in general. Au o multime de versatilitate atat in culori, cat si in design.

·· Clemele – Clemele originale te pot ajuta sa “impinzi” parul in directia care vrei sau sa fixezi anumite portiuni fara a il slabi. Acestea sunt, de asemenea, perfecte pentru a adauga un plus de stil selectiunii tale.

·· Papioane – O papionoasa adauga parului un plus de stil, dandu-l dreptul de a se ridica in forme frumoase si captivante.

Sfaturi Utile pentru a Obtine Cel Mai Bun Look Cu Parul Scurt

In cele din urma, iata cateva sfaturi utile pentru a obtine cea mai buna coafata a parului scurt.

  1. Utilizati Suprafata Pentru “Spargere”: Este de preferabil sa creati micro-colecstii in loc sa faceti impletituri simple. Mai degraba decat sa legati parul scurt in impletituri simple, puteti sa faceti micro-colectii astfel incat sa obtineti un look stylish si original.

  2. Luati in Considerare Dimensiune si Tipul Parului : Daca coafati un par scurt, asigurati-va ca impletiturile vor fi tarand cat mai mult par pe partea scurta si adaugati volum pe partea lunga. Acesta este un truc excelent pentru a asigura ca impletiturile sa nu para prea cutate.

  3. Utilizati Produsele Potrivite Pentru a Obtine Cel Mai Bun Rezultat : Utilizarea produselor corespunzatoare va poate ajuta sa definiti coafura impletiturilor pentru a obtine cea mai buna stare posibila. Produsele trebuie sa fie potrivite pentru parul scurt.

Impletiturile sunt optiune perfecta pentru aceia care au parul scurt si doresc sa obtina un look great. Acest articol v-a oferit cateva sugestii si sfaturi despre cum sa obtineti cel mai bun look cu parul scurt. Ne mai place sa subliniem faptul ca accesorizarea este un truc excelent pentru a adauga un strop de originalitate si de “wow factor” impletiturilor. Sa aveti o zi frumoasa!