Dincolo de suvitele blonde, brunete sau pe culoarea șatenului, parul roscat oferă cu siguranță multora dintre noi un look feminin și irezistibil. Acestea fiind spuse, există mai multe nuanțe de păr roșcat la care poți să apelezi, în funcție de culoarea pielii și, bineînțeles, de stilul tău.

iar dacă îți dorești să faci schimbările de care ai nevoie pentru a obține un look reînnoit, suntem aici pentru a te îndruma. Așa că, fără a mai aștepta, să vedem care sunt cele mai frumoase nuante de păr roșcat pe care le poți încerca:

  1. Părul roșu-auriu

Părul roșu-auriu este o nuanta foarte interesanta si versatila, atat pentru femei, cat si pentru barbati. Acesta este un fel de roșu cu aur în el, care poate fi folosit pentru a oferii părului un aspect mai natural și mai luminos. De asemenea, poate fi folosit pentru a oferi un contrast uimitor în cazul în care veți dori sa obtineti un look mai dramatic. Acesti nuanțe se pretează foarte bine la diferite culori ale pielii si sunt foarte ușor de stilizat.

  1. Părul cu reflexii de cenușiu

Părul cu reflexii de cenușiu este o altă nuanta de par roscat perfecta pentru persoanele care doresc sa obtina un look mai oesoriu, modern si elegant. Aceasta nuanta este formata dintr-un amestec ingenios de culori calde și reci, precum bumbacul și nisipul, ceea ce poate adause un efect de contrast si adancime șuvițelor. De asemenea, acest look este destul de versatil si se poate obtine suta la suta natural, sau poate fi accentuat cu ajutorul produselor de vopsire.

  1. Părul roșu-cuceritor

Un look irezistibil pentru parul roscat este părul roșu-cuceritor, o nuanta eleganta si feminina. Acesti nuanțe de păr. se potrivesc exact acelor persoane care doresc sa-și puna in valoare trasaturile faciale intr-un mod cat mai natural, astfel incat sa fie atentia tuturor. Acesta poate duce la o schimbare surprinzatoare a aspectului dvs. în bine iar aceasta nuanta ievoinara se poate folosii ori de cate ori ai nevoie sa fii in centrul atentiei.

  1. Părul cafea cu lapte

Parul cafea cu lapte este o alta nuanta ce merita sa fie mentionata. Aceasta nuanta se poate obtine prin folosirea unor culori bazale precum maro si chiar portocaliu și prin adaugarea de reflexii de cafea cu lapte in combinatie. Acest tip de vopsea încearcă să combine naturalul și, totodată, să adauge o notă modernă și veselă.

  1. Părul mov deschis

Unul dintre cele mai interesante și atrăgătoare nuante de păr roșcat este părul mov deschis. Acest tip de vopsea poate oferi cu siguranța un look modern și plin de stil, în vreme ce mai adaugă și o mare cantitate de stralucire și strălucire. Nuanța aceasta este recomandata persoanelor cu o culoare naturală a pielii ciocolatie, dar poate fi foarte atractiv și în cazul persoanelor cu piele mai deschisă.

  1. Părul roșu aprins

Fericiți cei care se încumeta sa incerce aceasta nuanta ! Dacă dorești să te încumeti si tu, atunci părul roșu aprins ar putea fi cu siguranță cea mai potrivită variantă. Acesti nuanțe de păr oferă cea mai intensă culoare de le la roșu, în vreme ce aduce și o mare cantitate de strălucire la felul tău. Acest look merge cel mai bine dacă ai o piele deschisă, dar poate fi foarte tentant si pentru cel cu pielea mai inchisa.

• Parul rosu-auriu;
• Parul cu reflexii de cenusiu;
• Parul rosu-cuceritor;
• Parul cafea cu lapte;
• Parul mov deschis;
• Parul rosu aprins.

Indiferent de nuanța pe care o veți alege, cea mai bună modalitate de a obține un look reușit și de a-l menține în cea mai bună stare este să folosiți produsele adecvate pentru îngrijirea și stilizarea părului, precum și tratamentele adecvate pentru a încuraja creșterea acestuia. Consumati multe vitamine si proteine, mergeti la coafor regulat, folositi agenti de ingrijire corespunzatori, astfel incat sa va puteți pastra parul sanatos și strălucitor.

Cu toate acestea, acesta este doar începutul. Dacă doriți să faceți schimbări relevanate și impresionante, există un număr imens de tehnici și produse ce pot fi folosite pentru a obține un look grozav. De asemenea, poate fi folosit și un colorant profesional de calitate, care nu va provoca deteriorarea sau colorarea părului. Acesta va asigura că părul tău își va păstra strălucirea și culoarea nuantei pe care ai ales-o, indiferent cât de mult și des îl vei vopsi.