Cum ne distram in ajunul Sarbatorilor de iarna in contextul starii de inacarcare de pe planeta, Netflix ofera faniilor de filme horror un film nou pentru a-l viziona. Este vorba despre filmul „Haunting of Bly Manor”, care vorbeste despre un vrajitor care se transforma in pasarea mortii si ucide oameni fara motiv. 

Acest film a aparut la sfarsitul lunii octombrie 2020 si este unul dintre cele mai bune filme horror produse vreodata. Dar daca nu sunteti fan al acestui film, lucrurile nu se termina aici. Exista multe alte filme horror disponibile pe Netflix pe care merită sa le vedeți de Halloween. Iata o lista cu cele mai bune filme horror pe care le puteti viziona acasa.

  1. Get Out

Get Out este un film horror regizat de Jordan Peele, care a fost lansat în 2017. Acest film urmărește povestea lui Chris, un tanar din New York care merge cu prietena lui, Rose, la casa parintilor ei, care se afla in mijlocul campiei din suburbia Americii. Atunci când se afla acolo, Chris se confrunta cu situasii terifiante si evenimente sinistre. Filmul are un final surprinzator si este plin de momente memorabile.

  1. The Conjuring

The Conjuring este un film horror regizat de James Wan, lansat in 2013. Filmul urmărește povestea lui Ed și Lorraine Warren, un cuplu care se ocupa de o cazare a paranormalului in Rhode Island. Acest film prezinta adevarate momente de cosmar, cu jump scares și un suspans crescand de-a lungul filmului.

  1. The Babadook

The Babadook este un film horror din 2014 regizat de Jennifer Kent. Acest film prezinta povestea lui Amelia si fiului ei, Samuel, care sunt coborati in iadul intr-un oras al Aust leiei. Acest film se axeaza pe o tema sinistra, Babadook-ul, cea mai terifianta creatura dintr-un abis si care este alimentata de sentimentele de vinovatie si de frica ale personajelor principale.

  1. The Witch

The Witch este un film horror din 2016 regizat de Robert Eggers. Acest film prezinta povestea unei familii puritane din Massachusetts care este pusa in situatia terifianta de a fi tornata pe teritoriul unei creaturi ucigaase, cunoscuta sub numele de “The Witch”. Acest film se axeaza pe tema de neliniste si isi pastreaza suspansul cu ajutorul cadrelor terifiante si a momentelor de cosmar.

  1. The Haunting of Hill House

The Haunting of Hill House este un film horror, lansat in 2018, regizat de Mike Flanagan. Filmul urmărește povestea lui Steven Crain, un scriitor care se intoarce in locul copilariei lui, la care se reintoarce pentru a scrie cartea sa. In aceasta casa traiesc o multime de iubiri și uragane care ameninta să-l duca pe consuri in lumea paranormalului. Acest film nu numai ca reușește sa împartaseasca poveste intre personajele sale, dar produce si momente terifiante.

  1. 1922

1922 este un film horror din 2017 regizat de Zak Hilditch și este bazat pe nuvela lui Stephen King. Acest film prezinta povestea lui Wilfred James, un fermier din Nebraska care se confrunta cu fortele paranormale care ii impiedica terenul lui. Acest film prezinta o multime de jump scares si momente sinistre pe parcursul sau si este un must-see pentru fanii lui Stephen King si ai genului de horror.

  1. The Ritual

The Ritual este un film horror lansat in 2017 și regizat de David Bruckner. Acest film prezinta povestea a patru prieteni care se aventureaza in mijlocul padurii îmbâcsite pentru a-si comemora prietenul lor trecut. Pe drum, ei se confrunta cu forte paranormale care se acumuluarau, conducandu-i spre un final terifiant.

  1. Before I Wake

Before I Wake este un film horror din 2016 regizat de Mike Flanagan. Acest film prezinta povestea lui Jessie și Mark, un cuplu care isi iau copilul in plasament, Cody, care pare sa se fi adus cu el un dar misterios si periculos. Aceasta tema sinistra și jump scares se unesc pentru a forma filmul propriu-zis.

  1. Creep

Creep este un film horror regizat de Patrick Brice și lansat in 2014. Filmul prezinta intalnirea dintre Josef și Aaron, un cuplu care se intâlnește pentru o zi in céline pentru a-i ajuta pe el sa-și filmeze biografia. În timpul întâlnirii, Aaron se confrunta cu cosmaruri terifiante. Acest film are potentialul de a terifia orice persoana care se uita la el.

  1. Exceptional

Exceptional este un film horror lansat in 2018 și regizat de Mike Flanagan. Acest film prezinta povestea lui Timothy, un adolescent obisnuit care se confrunta cu forte paranormale si momente terifiante. Acest film se axeaza pe retinul lui Timothy si pe momentele periculoase pe care el și mama lui le întâmpina in timp ce se aventureaza in padure pentru a bloca aceasta amenintare din partea lumii paranormale.

Acestea sunt doar cateva dintre cele mai bune filme horror pe care le puteti viziona acasa chiar acum pe Netflix. Daca sunteti în cautarea unor momente terifiante sau doriti sa va simtiti in siguranta pe canapeaua dvs., aceste filme sunt recomandate de toti fanii de horror care le-au vazut! Si nu uitati: siguranta dvs. este intotdeauna cea mai importanta!