Netflix este un serviciu de streaming online care se extinde vara de vara cu noi titluri de filme. Cu o gama larga de genuri – de la comedii la thriller-uri la drama de dragoste, are cu siguranta ceea ce iti doresti. Augmentand interesul publicului pentru produsele Netflix, vom enumera cateva dintre cele mai proaspete filme de dragoste in 2021, pe care le puteti viziona pe aceasta platforma.

1. Always Be My Maybe (2019)

O comedie romantică care urmează călătoria de auto-descoperire a lui Sasha (Ali Wong), ce se întoarce acasă in San Francisco pentru a-si deschide propriul restaurant, unde se reintalneste cu fosta iubire din copilarie Marcus (Randall Park). Cu o chemare la oamenii obisnuiti, aceasta este o comedie moderna datand din anii `90. Împreună, Sasha și Marcus incearca să-si găseasca iubirea de pe vremuri, în timp ce împartasesc diferitele amintiri vechi sau experimenteaza cu noi evenimente, incercand sa-si adune prietenii.

2. Ibiza: Comedia romantică (2018)

Harper (Gillian Jacobs) realizează că întâlnirea ei serioasă pe care avea-o poate fi bariera pentru aventurile ei de weekend. Pentru a decide care cale să-și aleagă viața, Harper și prietenii ei, urmând pe Instagram, hotărăsc să calatoreasca în Ibiza – destinația tuturor paradisurilor. Acolo, într-o aventură distractivă, Harper se îndrăgostește de o stea a muzicii electronice și, la sfârșitul vacantei, ea trebuie să faca o decizie grea: să rămână sau să se întoarcă la stilul ei de viață obișnuit?

3. Set It Up (2018)

O comedie și lansare romantică clasică despre două asistenți care sunt obosiți de îndatoririle lor nemiloase, care încearcă să se răzbune. Harpers Harper și Charlie sunt asistenții lui Kirsten și Rick, cei mai puternici șefi ai lor. Pentru a le face viețile mai ușoare, cei doi recurg la planuri perverse care implică organizarea unei întâlniri intre cei doi șefi. Acest lucru le-ar lăsa lor sa traiasca în speranta ca ei vor avea mai mult timp liber și vor primi pe lângă asta și cateva lucruri pretioase, precum cățelușii și felicitările. Aceste planuri nebanuite aruncă acest cuplu într-un vîrtej de sentimente și emoții imense.

4. The Kissing Booth (2018)

Un film romantic amuzant despre un adolescent numit Elle Evans, careua sufera de sentimente profunde de dorință pentru prietenul prietenei ei, Noah. Cand Elle se hotaraste sa isi urmeze sentimentele și sa faca primul pas și sa îmbrățișeze pe amicul său, intreaga ei lume se schimba intr-un mod in care nu se astepta.The Kissing Booth se bazeaza pe multe lucruri realiste, precum întâmplările și deciziile dificile făcute în adolescență, ce au avut loc in colegiul și liceul Ellei și cum prietenia se poate schimba într-un mod ireversibil.

5. To All the Boys I’ve Loved Before (2018)

Povestea de dragoste a lui Lara Jean este una dintre acele piese clasice romantice care vor ramane intotdeauna la moda. Aceasta se bazează pe romanul lui Jenny Han în scrisoarea ei, in care Lara Jean se trezi in momentul in care 5 scrisori pe care le-a scris și din cauza lor adresa lor începe să-i lipsească și să se confrunte cu anumiti băieți pe care a iubiti, înainte de a-și recunoaște sentimentele față de Peter Kavinsky.

6. The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society (2018)

The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society este o poveste de dragoste plină de inima despre Juliet, o autoare britanică, ce intra în relație cu un membru al societatii guernseyaise, așa cum o ascunzatoare de club de carte pe care o nutressc împäratii din mările britanice. Alte personaje principale includ pe Elizabeth McGovern și sotul acesteia Glen. Acțiunea se petrece imediat dupa cel de-al Doilea Rasboi Mondial, iar povestea se concentreaza pe subiectul restaurarii vietii dupa razboi, precum si surprinzatoarele momente de dragoste care se intampla in jurul lor.

7. Wine Country (2019)

Filmul Wine Country are în centru doaua siune Rebecca (Amy Poehler), Abby (Rachel Dratch), Catherine (Ana Gasteyer), Val (Paula Pell), Jenny (Emily Spivey) și Tammy (Cheryl Hines) care-si petrec o vacanta speciala in Napa Valley. Petrecand o saptamana in sudul orasului, acesti prieteni descopera comorile si farmecul locului si, in plus, se regasesc riscand sa-si cunoasca mai bine aprofundat amintirile si sa-si deschida sufletul in fata provocarii evolutiei vietii.

8. Tall Girl (2019)

Tall Girl este o poveste vesela despre o fetita de liceu de 16 ani, Jodi Kreyman (avand in centrul acțiunii interpretarea lui Ava Michelle), care se lupta sa gestioneze provocarile vietii prea inalte și sa se accepte pentru ceea ce este. Cu ajutorul prietenilor și al intelepciunii tatălui ei, Jodi realizează cât de frumoasă poate fi viata, indiferent de înălțimea ta.