Amatorii de thrill si freak-out-uri stiu ca imagini horror pot fi foarte reusite ca si fundaluri pentru diferite aplicatii si website-uri. Daca iti doresti sa te innebunesti sau chiar sa te ingrozesti cu adevarat, atunci exista cateva imagini horror pe care trebuie, neaparat, sa le iei in considerare atunci cand faci alegerile de design.

Iata ce poze horror ar trebui sa folosesti ca imagine de fundal:

1. Ilustratiile lui Stephen Gammell

Stephen Gammell este un artist contemporan, recunoscut pentru mii de ilustratiile sale bizare, si impresionante, care au fost folosite, in special, la cartile “scary stories” pentru copii. Aceste ilustratii capteaza intunecata fantastica, si accentueaza intunericul prin ombre alungite si imagini halucinante.

2. Bostaniul macabru

Origina lui Bostaniul Macabru, alcatuit din detalii ce se incadreaza perfect in categoria imaginilor horror, merge inapoi la anii 1800. Acesta s-a creionat initial la unele celebre universitati europene, si a fost folosit ca simbol cultural pentru (justificat sau nu) racismul si xenofobia.

3. Bilbo Ace

Bilbo Ace a fost o principala figura in lumea imaginarului horror si a devenit foarte popular in anii ’90. aceasta imagine sinistra de fosnet, cu capulde gaste si lumina aurie parca dintr-o lume a basmului, capteaza perfect intunericul si misterul.

4. Chipurile fantomatice

Chipurile fantomatice reflecta visele, cosmarurile, si simbolizeaza societatea moderna in care traim. Acestea pot fi de asemenea fotografii vechi sau realizarea imaginara, si se potrivesc perfect ca imagine de fundal pe o pagina web sau aplicatie.

5. Monstrii

Atunci cand vorbim despre horror, nu trebuie sa ne temem sa folosim imaginile monstruoase. Exemple clasice includ Frankenstein si Bellerophon pe Pegasus. Aceste imagini creeaza o atmosfera de fascinatie si de frica in acelasi timp si sunt perfecte ca imagini de fundal pentru obiective dark si fantastice.

6. Demoni

Demonii sunt simboluri universale pentru intunecare si mister. Ei sunt capabili sa capteze atat intunericul natural al imaginilor horror, cat si latentele sentimente negative ale oricarei imaginilor. Folosirea imaginilor de demoni pe un fundal este, de asemenea, sugestiva chiar si subconstientului.

7. Detaliile Oculte

Casetele vechi, Animalele morte, si Casele Abandonate. Ele pot fi intrebuintate ca imagine de fundal horror si vor atrage atentia asupra unor subiective dark si sinistre. Aceste detalii oculte sunt o tema populara in lumea horrorului si pot fi folosite eficient ca imagine de fundal.

8. Umbre bizare

Ombrele bizare sunt folosite, de asemenea, in imagini horror, si pot fi folosite pentru a crea o atmosfera misterioasa, si tensiune sau panica. De asemenea, acestea nu fac altceva decat sa intensifice efectele horror ale imaginilor, si sunt in mod special eficiente in cazul in care dorim sa pastram imaginile abstracte.

9. Imagini Diabolice

Elementul diabolic al imaginilor de fundal se refera la creaturile demente si monstruoase, indreptate catre a aduce rau, si bine. Acestea pot fi potrivite, atat pentru simbolul abstract, cat pentru obiectivul mai specific al unui film sau al unei aplicatii, si va crea o atmosfera fior asupra imaginilor.

10. Bestii

Bestiile sunt, de asemenea, foarte populare, mai ales in albumele Rock & Metal. Acestea sunt caracterizate prin furia si forta lor, si perfecte pentru a crea o atmosfera perturbatoare. Aceste imagini sunt de asemenea foarte importante pentru a fi folosite ca imagine de fundal, deoarece acestea vor atrage atentia si vor incita emotia din partea utilizatorilor.

Atunci cand cauti cele mai bune imagini horror pentru un fundal, trebuie sa stii ca optiunile sunt nenumarate. Acest lucru se explica prin diversitatea temelor ce se potrivesc perfect pentru imagine de fundal.