Tomita unui par mediu poate fi considerata un avantaj pentru majoritatea femeilor. Nu este foarte greu sa se modeleze si sa se aranjeze intr-o multitudine de moduri. Aici vom discuta despre toate ce fel de coafuri simple pot fi purtate cu parul mediu. Majoritatea modelelor sunt usor de facut, nu necesita produse si instrumente speciale iar rezultatul arata, de obicei, foarte bine și va oferi un look proaspat și modern.

SUGESTII DE COAFURI SIMPLE PENTRU PAR MEDIU

Coada de cal

Coada de cal este cea mai simpla coafura, chiar simpla si rapida. Poate fi usor obtinuta cu orice tip de par mediu si se asorteaza cu orice tinuta. Este usor sa faci coada de cal cu parul mediu prin strangere urmelor parului care coboara dinspre tample, iar restul lasa-l sa se unesca into arc. Atunci cand legi de par se poate prinde cu o bentita sau i se poate face un impletut si in final impletitul sa se prinda cu un elastic.

Bucle lejere

Buclele usoare sunt usor de creat pe parul mediu, iar aranjarea se poate modifica in functie de preferinte. O astfel de coafura face parte din multele coafuri care nu necesita prea mult efort. Pentru acest model se pot folosi placa de par sau ondulatorul, dar cea mai simpla solutie o reprezinta spiralele. Pentru ca acestea sa ia forma este nevoie sa se prinda cateva suvite si sa se tina timp de 15-20 minute cu un uscator de par.

Parul lasat liber sau Semi-ras

Multi prefera sa-si lase parul sa se intinda liber in voaluri dese, frumoase si lucioase. Acest lucru este foarte simplu de realizat, mai ales daca parul este deja ondulat. Acest tip de coafura este ideal pentru orice moment si orice tip de eveniment. Pentru obtinerea unei straluciri de durata se poate folosi un spray special.

Semi-rasul este potrivit momentelor importante. Pentru a o realiza este nevoie sa se stranga doar jumatate de par de la ceafa, iar putin mai sus colegul sau se drogeasca pentru a se lasa cu buline usoare. Se poate lasa semiranului look mai proaspat pe intreaga durata a evenimentului prin adaugarea unei bentite sau unor agrafe frumoase.

Bun-tea

Buntea este o coafura perfecta pentru parul mediu. Pentru a o realiza se modeleaza parul in mod voua Vorige prin separarea partii superioare si prinderea partii inferioare cu ajutorul unui elastic. Dupa ce acest pas este terminat se poate adauga bentita, agrafe sau alte accesorii pentru a oferi un look mai complex si mai special.

Coada de pe spate

Coada de pe spate este o altfel de coafura simpla si rapida. Se poate realiza prin strangerea tuturor parului din spate si prinderea acestuia in forma de coada de cal. Aceasta poate fi si mai complexa prin prinderea strandului inferior sau prin impartirea parului in cateva suvite si legarea acestora in forma de coada. Acest model poate fi adaptat oricarui stil si se potriveste cu orice ocazie.

COCUL SCURT

Cocul scurt este un stil acceptabil pentru majoritatea femeilor de astazi. Este un mod elegant si modern de a face ca parul sa arate foarte bine. Acest stil se obtine prin strangerea parului din spate in partea de sus a capului si a parului prins in coc in partea de jos. Daca este mai bine porpurat sa se prinda cu agrafe frumoase sau benite.

Parul prins usor

Parul prins usor este un alt model simplu, caracterizat prin strangerea parului intr-o coada jos sau impletituri usoare. Este usor sa se creeze acest model, mai ales daca parul este deja ondulat. Se poate prinde cu o bentita, agrafe sau o esarfa colorata pentru a oferi un look mai special.

BUNGEE BUN

Coafura Bungie Bun este considerata una din cele mai bune modele pentru parul mediu. Acest stil se obtine prin strangerea parului in varful capului si se prinde cu elastic. Aceasta apearata este mai bun prin invelirea elasticului/iesarfei cu mai multe suvite si prin ascunderea acelora sub bucati de par.

Parul mediu ofera o multitudine de posibilitati de a se aranja intr-o coafura moderna si interesanta. Acest lucru se poate obtine cu bun-tea, bucle usoare sau chiar parul liber. Gama acestor coafuri simple pentru par mediu ofera un look proaspat femeilor, indiferent de tinuta sau de eveniment. Solutia ideala pentru a obtinet aceasta stare este sa experimentezi cu ce functioneaza si sa te bucuri de stilul tau.
in final, se recomanda sa se foloseasca produse speciale pentru a mainatine si a obtine rezultate optime.