Machiajul pentru ochii caprui este cel mai frumos si interesant de executat si de realizat. Se pot incerca noi tendinte de machiaj, astfel incat aceasta sa se potriveasca ideal si sa reflecte personalitatea si stilul persoanei care il poarta. Iata cum pot fi accentuate frumusetea naturala a ochilor caprui si ce moduri exista de a crea un aspect pe care sa il purtati cu mandrie si incredere.

Cuprins:

 1. Ce sunt ochii caprui?
 2. Cum se pot evidentia ochii caprui?
 3. Caracteristicile machiajului pentru ochii caprui
 4. Tonurile de culori care se pot potrivi cu culoarea ochilor caprui
 5. Tehnicile folosite preferat pentru machiajul ochilor caprui
 6. Tendintele din acest sezon pentru machiajul ochilor caprui
 1. Ce sunt ochii caprui?

Ochii caprui sunt des intalniti si au diferite nuanțe care variaza intre identificarea lor ca „albastri” sau „verzi”. Culoarea cuprinsa intre aceste doua culori este cea care se numeste „caprui”. Exista si oase nuance intre cele doua culori – de la o culoare neagra bruna, gri si bleumarin spre o culoare verzuie-albastra sau albastrui-verzuie.

 1. Cum se pot evidentia ochii caprui?

Ochiul caprui este usor de ascendentat prin folosirea anumitor tehnici de machiaj. Cum se invata tehnicile de machiaj potrivite pentru ochii caprui? Primul pas este sa se identify tnul propriilor ochi – daca sunt deschisi sau inchisi. Acest lucru se poate face prin identificarea cromaticii starii in care se afla ochiul – daca este albastru, mov, alb, verde, caprui, gri sau mov. Dupa aceea preveniti ce anume functioneaza si ce nu functioneaza pentru culoarea specifica si experimentati cu diverse produse si culori. Trebuie sa alegeti produsele pe care sa le folositi in functie de tnul ochilor – de exemplu, daca aveti ochii caprui si mari albastri, folositi nuante mai inchise ale aplicarilor, ca maron si ardesiu.

 1. Caracteristicile machiajului pentru ochii caprui

Exista mai multe caracteristici ale machiajului care sa se potriveasca ochilor caprui. Primul pas consta in alegerea fondului de ten, acesta trebuind sa fie in ton cu culoarea naturala a tenului. Este important sa respectati forma ochilor dumneavoastra si sa folositi nuante adecvate nivelului de luminozitate. Pentru ochii caprui, se recomanda produse mai inchise cum ar fi creionul pentru sprancene negru sau maro inchis, precum si farduri mai stinse precum bleumarin si gri aramiu. Este esential sa folositi creionul negru pentru a contura si subtia linia sprancenelor.

 1. Tonurile de culori care se pot potrivi cu culoarea ochilor caprui

Cu atat de multe culori care se pot potrivi nuantelor ochilor caprui, ii „permite” pe cei care poarta aceasta culoare sa experimenteze cu ele si sa exploreze optiuni variate. Cand vine vorba despre machiajul pentru acest tip de ochi, se poate opta fie pentru culorile roz, fie pentru nuanțele de auriu, argintiu, cafea sau chiar rosu. Nuantele de auriu, galben, albastru si albastru-violet, se pot dovedi si ele de mare ajutor.

De asemenea, pentru a obtine un look care sa iasa in evidenta, este important sa folositi produse profesionale. Este necesar ca fardurile sa fie vibrante si, totodata, sa se potriveasca cu culoarea pielii si cu mersul lumii. Din fericire, producatorii de machiaj sunt foarte atenti cu tendintele actuale si de aceea le dau utilizatorilor posibilitatea sa indrazneasca si sa creeze look-uri noi.

 1. Tehnicile folosite preferat pentru machiajul ochilor caprui

Exista anumite tehnici preferate in ceea ce priveste machiajul pentru ochii caprui. Pentru a obtine un look profesionist, o tehnica frecvent folosita este cea cu aplicarea gelului sau a fardului maro, chiar si astfel incat sa se obtina efectul de „somn uimitor”. Prin amestecarea tonurilor deschise cu cele inchise se poate obtine un nivel mai inalt de dramatism. Daca doriti sa obtineti un aspect natural si sa captati lumina pentru a lasa subiectul sa radieze, amestecarea este si aici cea mai buna tehnica practicata. Utilizati produsele unul langa altul pentru a crea umbre si adancimi.

 1. Tendintele din acest sezon pentru machiajul ochilor caprui

In ceea ce privesc tendintele din domeniul machiajului pentru ochii caprui, aceasta este o culoare de ochi pe care se poate teza orice. Producatorii de machiaj au avut grija sa produca culori variate pentru toate tipurile de ochi si de piele. Una dintre tendintele actuale este folosirea fardului sau a gelului maro inchis pentru a crea un aspect cat mai dramatic si profesional al ochilor caprui.

Este important sa se stie ca nuantele intunecate creeaza umbre si profunzime imaginii, astfel incat se poate realiza un efect de maximizare a ochilor si de reducere a cearcanelor. De asemenea, paletele de culori de pe culoarea verde-bruna se pot potrivi perfect cu aceasta culoare de ochi. Exista, de asemenea, cateva tendinte actuale care se bazeaza pe folosirea nuantelor neutre sau a mai multor culori. Aceste tendinte includ folosirea unor tonuri de aur si aplicarea fardurilor si a gelului maro pentru a mai intuneca sau lumina culoriile.

Pentru cei care doresc sa isi evidentieze ochii caprui si sa arate cat mai bine, e important sa puna accentul pe ochi si pe culoare. Ochiul caprui este o culoare foarte frumoasa, astfel incat machiajul poate fi creat sa evidentieze aceasta culoare frumoasa.