Avem mai multe tipuri de costume de baie de la care femeile pot alege. Chiar dacă pantsuitul este cel mai popular, există o mulțime de stiluri diferite care oferă o varietate de opțiuni, indiferent dacă aceasta este o vacanță sau o zi la plajă. Iată cele mai populare opțiuni de costume de baie pentru femei.

1: Costume de baie cu un 1 șorț

Acesta este cel mai cunoscut dintre toate tipurile de costume de baie, iar un șorț oferă cea mai mare flexibilitate. Un șorț oferă cea mai mare libertate de mișcare, în special dacă optați pentru unul cu un buzunar separat. În plus, șorțul crește volumul pieptului. Acestea sunt alte câteva stiluri de costume de baie cu un șorț de care să țineți cont:

 • Costume de baie High-Leg: cu un design mai înalt pe partea laterala, aceste costume de baie ofera o forma atragatoare.

 • Pată înaltă: cunoscut și sub denumirea de costum de baie în trei piese, acestea au partea de jos a șortului destul de înaltă care se sudează în zona taliei.

 • Costume cu buzunare: webe și costumele de baie cu buzunare oferă și mai multă flexibilitate. Bucatile pot fi taiate pentru a oferi o forma mai individuala.

2: Costume de baie săsii

Acestea sunt modelele clasice de costuma de baie care oferă un look retro. Acestea sunt momentan foarte populare în industriă și oferă cea mai mare confort. Săsia este de asemenea consideratca ceva mai modest decât alte modele de costume de baie. Există multe stiluri pe care să le luați în considerare cum ar fi:

 • Costume de baie cu ițe: acestea sunt disponibile în mai multe forme și mărimi. Puteți alege dintre buzunare sau fără, în alte mărimi și forme.

 • Costume de baie cu talie înaltă: acest model classic de costume de baie s-a dovedit a fi unul dintre cele mai populare și chiar și cele mai îndrăznețe. Cu un design cu talie înaltă veți obține un efect de alungire a picioarelor și veți arăta elegant și confortabil în același timp.

 • Costume de baie de timbal: acest design clasic de costume de baie se potrivește perfect pe corpul unui bust mare datorită designului cu nasturi subțiri.

3: Costume de baie cu crăpături și cu fandă

Aceste tipuri de costume de baie sunt potrivite pentru plajă și pentru grătare. Aceste modele sunt cu adevărat moderne și oferă o zonă largă de maleabilitate la bărbia care prinde buzele costumei. Acestea pot fi simple sau complicate și au un look sexy și modern.

 • Costumul de baie tip creion: Acesta poate fi la fel de simplu ca un model cu fără buzunare sau poate fi și mai strălucitor și extravagant. Aceste costume de baie sunt foarte populare.

 • Costumațiile cu fandă: Aceste costumuri de Baie sunt pline cu prea multe fâșii și prea multă de material care oferă o forma mai individuală fiecărui corp și le oferă o viteză modernă și sexi. Acest design este perfect dacă aveți oforma mai mare a corpului.

 • Costuma cu croiala tip Fleur: Aceste costume pot fi simple sau mai complicate. Acestea oferă un efect ciudat de alungire al corpului fiind confecționate din mai multe tipuri de materiale.

4: Costume de tip Flounce

Costumele de baie în stil Flounce sunt unele dintre cele mai populare tipuri de costume de baie pentru femei. Acestea sunt proiectate cu o tulără care este atașată, oferind un look simanduros și elegant. Acestea se potrivește atât pentru orarare, cât și pentru starea de relaxare. costul este unul dintre cele mai populare modele de costuma de baie și este mai mult decât păcat să nu le incerci.

 • Costumul cu manşete fara umeri: Acestea sunt adesea confecționate din mai multe straturi de materiale și diferite tipuri de imprimeuri. Aici veți putea găsi manșetele care oferă o formă individuală.

 • Costumul cu detaliu sau cu taieturi: Aceste costume de baie sunt extrem de individualizate și oferă o formă personalizată și simplă. Aceste modele de costume de baie arata mai profi si au mai multe taietrii și detalii care sunt cu adevarat spectaculoase.

 • Costumele cu fluturi sau frunze: Aceste modele de costume de baie sunt foarte populare, în special dacă aveți forma mai voluminoasă. Aceste modele sunt simple și ofera mai mult volum pentru a vă face să arateți mai înalt și subtire.

Costumele de baie sunt întotdeauna în tendințe și femeile își pot maximiza look-ul și pot alege dintr-o gamă largă de modele de costume de baie. Există multe tipuri de costume de baie pentru femei, dintre care costumele cu şort și cele săsii sunt cele mai populare tipuri. De asemenea, costumele de baie cu fâșii și crăpături și costumele de tip Flounce sunt la fel de populare.