Alegerile unei mirese al unei mirese în ceea ce privește pantoful perfect pentru jurământul ei poate să fie o chestiune complicată. Astfel de pantofi mireasă vor deveni mai mult decât puțin elegante, ei trebuie să poarte în siguranță mireasa pe durata ceremoniei și recepției, și în plus trebuie sa impresioneze în modul cel mai de durata. 

In aceasta postare vom să luăm în considerare câteva optiuni cheie clasice și moderne pentru pantofii miresei care sunt cu adevarat în afara comunului și aduc ceva special în plus.

Varietatea modelelor de pantofi mireasa

Veti gasi multe optiuni când vine vorba de pantofii miresei, pe care ar trebui să ii luati în considerare. Modele selectate de dermatocuri și tocuri sunt modele clasice intampina mireasa, in timp ce o mulțime de pantofi mireasă moderni sunt acolo pentru cei care caută ceva un pic mai diferit. Mai jos sunt listate principal optiunile în ceea ce privește modele de pantofi de mireasa:

  • Sandale cu toc mediu
  • Tocuri grilate
  • Pantofii balerine
  • Pantofii cu platforma
  • Pantofi cu ture
  • Pantofii Britanici
  • Pantofi Oxford
  • Pantofi cu vârf ascuțit

Sandalele cu toc mediu

Pentru cei care caută un stil conventia classic mireasa, sandalele cu toc mediu sunt intotdeauna o optiune excelenta. Acest model de pantof isi face treaba atat in ziua ceremoniei, cat si la recepție, oferind amortizare și în același timp oferind miresei putin extra în plus în termen de inaltime. Sandalele sunt în mod obișnuit de pe platforme mici, asa ca se poate găsi pantoful miresei confortabil, dar totuși elegant.

Tocurile grilaj

Tocurile grilaj sunt cel mai bun mod de a aduce mai multa stralucire pentru ceremonia de nunta si de la recepție. Ele ofera același nivel de siguranță ca și tocurile cu vârf ascuțit și sandalele cu toc mediu, în același prezentand o patră impresionanta. De obicei, aceste tipuri de pantofi vin cu detalii metalice sau facute sa arate ca grila, care le poate face mai putin confortabil decât alte modele, in special peste zi.

Pantofii balerine

Dacă mireasa abia așteaptă să se bucure de momentul său în centrul atenției fără să se simtă prea înălțată, pantofii balerină sunt probabil cea mai confortabila optiune. Acesti pantofi sunt, de obicei, albi sau nude, și se pot asorta aproape oricărui costum sau rochie. In plus, in cazul in care nunta se desfasoara pe timp de noapte, pantofii balerine permit „pedalarea un pic libera” datorită pantofilor fara toc și in plus se potrivesc perfect cu o mulțime din pantofii balerină sunt adesea este însoțita de detalii interesante cum ar fi scoica, strasuri sau funde.

Pantofii cu platforma

Daca cautati un stil care se bucura de o mare doza de atentie și durează toata ziua, pantofii cu platforma sunt o excelenta optiune. Acest stil de pantof ofera un echilibru mai bun decat tocurile clasice si ofera miresei înălțime și stabilitate. In mod normal, platformele moderne vin cu mai multe designuri atractive asortate cu detalii moderne, care le fac să iasa in evidenta.

Pantofi cu ture

Pantofii cu ture sunt cauza principala a topurilor clasice și a detaliilor gotice. Fie ca sunt impodobiti cu pene sau cristale Swarovski, acest stil biciuie in mod obisnuit decoruri și le face mai adecvate pentru o nunta. Acesti pantofi sunt cu adevarat ocelebrați pentru festivitățile care are un stil desprins din basme. Aceasta variatie a pantofilor este de obicei disponibila cu tocuri sau pantofi fara toc si se recomandă ca nivelul de înălțime să fie crescut cu aproximativ 3-4 inch.

Pantofii Britanici

Pantofii britanici sunt adesea neglijați ca fiind intampinati ai mireselor, dar acesti pantofi sunt incorect ca fac un stil excelent și echilibru intre tradițional și modern. Acesti pantofi de calitate superioară sunt realizati din piele de cea mai buna calitate si prezinta detalii cum ar fi captușeli într-o varietate de mărimi și culori. Cele mai bune modele se pot asorta perfect cu un costum masculin și în același timp se poate adăuga o stralucire lejera pentru o mireasa.

Pantofii Oxford

Pentru cei care cauta pantofi mirese cu un aspect mai atipic, Oxfordii sunt cea mai buna optiune. Acest stil de pantof are nasturi, in mod obișnuit ascunse, și de obicei este fabricata dintr-un material rezistent, cum ar fi crom și piele de cea mai buna calitate. Pantofii Oxford oferă un simt al modei misterioase și in plus sunt convenabili pentru miresele care doresc sa tina pur și simplu o înălțime adăugata, dar nu neaparat tocurile sau platformele.

Pantofi cu vârf ascuțit

Pantofii cu vârf ascuțit sunt cea mai veche forma de pantof de mireasa și de fapt unul dintre preferații mireselor.