Tatuajele temporare sunt ceva in trend in prezent, iar asta pentru ca oamenii le pot purta fara a fi definitivi si sunt disponibile in o gama variata de stiluri si culori care sa corespunda preferintelor personale. Cei care nu se simt pregatiti pentru un tatuaj permanent si vor sa experimenteze diverse designuri putem internet sau saloane de infrumusetare pentru a le gasi.

Iata Care Sunt Cele Mai Frumoase Tatuaje Temporare:

1. Tatuaj Henna

Tatuajul henna este unul dintre cele mai populare tatuaje temporare. Acesta poate fi extins oricat de mult este nevoie si pot fi create mult grafisme pe piele. Acest tatuaj rezista de obicei de la cateva saptamani pana la 3 luni.

2. Tatuaje Chiar si Negativ

Tatuajele chiar si negative sunt foarte faimose si usor de obtinut. Acestea se fac folosind paste speciale care se lasa pe piele pentru a se usca si a se desena diferite modele. Motivele desenate vor aparea si grawifi in leziuni albe si maronii care pot fi vazut prin piele. Trebuie mentionat ca aceste tatuaje trebuie sterse inainte de a se usca pentru a se obtine efectul dorit.

3. Tatuaje Fosforescente

Tatuajele fosforescente sunt unele din cele mai interesante tatuaje temporare. Acestea produc lumina in intuneric si sunt create cu paste speciale care sunt activate prin lumina ultravioleata. Aceste tatuaje plac foarte mult in parcuri de distractii si intr-o multime de alte locuri.

4. Tatuaje cu Transfer

Tatuajele cu transfer sunt, de asemenea, foarte populare, si se obtin prin transferarea unui design pe piele. Acestea sunt foarte usor de obtinut si rezista de obicei de la cateva ore pana la cateva saptamani.

5. Tatuaje cu Sticla

Tatuajele cu sticla sunt facute din particulele aidoma sticlei aplicate pe piele. Acestea sunt foarte frumoase si rezista, in general, de la cateva zile pana la cateva saptamani.

In concluzie, exista o gama variata de tatuaje temporare pe care le puteti alege. Fiecare dintre acestea sunt frumoase si foarte populare printre oameni. Indiferent daca alegeti tatuajul henna, tatuajul chiar si negativ, tatuajul fosforescent sau tatuajul cu sticla, sigur veti fi incantati cu rezultatul.