Exista o multime de filme horror online care iti pot arata o altfel de lume. Acestea sunt considerate in general cele mai terifiante si te pot juca cu emotiile. Astazi, vom examina mai multe astfel de filme pentru a vedea care dintre ele au cele mai bune calitati care sa te bantuie intreaga seara.

I. Filme horror care sa te sperie in continuare

A. Get Out (2017)

Get Out a fost lansat in 2017 si a devenit de departe unul dintre cele mai bune filme horror de vazut. Acest film horror a explorat si temele rasiste din Statele Unite, insa cu un stil bizar si intunecat. Personajul principal, Chris, este luat de iubita sa la parintii sai. Acolo, el descopera o sumedenie de lucruri ciudate care il fac sa se simta foarte stanjenit. Finalul filmului este ca o mare surpriza si te va lasa sa te intrebi daca unele lucruri sunt intamplatoare sau au choita.

B. The Witch (2015)

The Witch este un film horror mai vechi, lansat in 2015. Acest film te va ingrozi cu o lume oarecum medievala si o familie de tarani. Personajul principal, Thomasin, este alungat de parintii sai din cauza comportamentului ei. Acolo, ea ajunge sa intalneasca ceea ce crede ca sunt duhuri rele care pazesc taramul. Chiar daca filmul pare horror, el poate surprinde si cu momente bune, dar se va dovedi ca una dintre cele mai bune reveniri astronomice pe ecran.

C. The Shining (1980)

The Shining a fost lansat in 1980 si reprezinta unul dintre cele mai vechi filme de speriat care inca mai dau fiori. Acesta fiind considerat unul dintre cele mai bune filme horror, a vopsit un tablou al unei case chinuita. Jack Torrance se muta cu sotia si fiul sau in hotelul Overlook pentru a fi ingrijitor o perioada. Acesta descopera curand ca locul e bantuit de spirite malefice si ca acestea doresc cu tot dinadinsul sa ii faca rau. Acest film te va pregati pentru rideuri si clipe de spaima asa cum nu vei mai simti niciodata.

II. Serie horror interesante

A. American Horror Story (2011)

American Horror Story a fost lansat in 2011 si reprezinta o serie horror ce indrazneste sa exploreze cele mai intunecate si mai nebanuite teme. Fiecare sezon are propria sa poveste si personaje. Unele din temele abordate sunt grenita dintre bine si rau, trauma, secrete, locuințe bantyite si frici rare. Fiecare episod infasoara publicul intr-o intriga starnind fascinatia si frica datorita caracteristicilor sale misterioase.

B. Stranger Things (2016)

Stranger Things a fost lansat in 2016 si reprezinta o serie horror recenta interesanta. Aceasta, poate fi considerata ca un thriller si urmareste mai multi copii si parinti care investigheaza arii paranormale si evenimente ciudate din lumea de langa noi. Fiecare episod se afla la un capat al spectrului terifiant, suspansului si fricii sale producand o adevarata experienta de epoca. Prima sezon a fost foarte bine primita si urmatoarele au continuat sa mentina spectacolul.

C. The Haunting of Hill House (2018)

The Haunting of Hill House a fost lansat in 2018 este una dintre scufundarile cele mai provocatoare in seria horror. Acesta urmareste parintii intalnind patru copii care cresc intr-o lume de diverse monstri si spirite. Toate acestea vin pentru a-i hartui si le joaca cu imaginile lor. Pentru cei care vor sa simta ceva diferit, acest serial este un premergator cu infricosatoare si îndelungi schimbari si detalii captivante.

III. Lista intregii poezii horror

Ca o concluzie, iata o lista a intregii poezii horror online care te vor face sa-ti tresara:

 1. The Exorcist (1973)
 2. Alien (1979)
 3. Rosemary’s Baby (1968)
 4. The Blair Witch Project (1999)
 5. The Thing (1982)
 6. Frankenstein (1931)
 7. The Shining (1980)
 8. Evil Dead (1981)
 9. The Descent (2005)
 10. Halloween (1978)
 11. Se7en (1995)
 12. A Nightmare on Elm Street (1984)
 13. The Orphanage (2007)
 14. The Silence of the Lambs (1991)
 15. It Follows (2014)
 16. The Babadook (2014)
 17. The Conjuring (2013)
 18. Let the Right One In (2008)
 19. The Witch (2015)
 20. Get Out (2017)

Daca vrei sa-ti testezi puterile de a rezista fricii, aceste filme si seriale online horror te vor ajuta sa te plimbi cu riscul pe marginea scaunului. Cu siguranta iti vor oferi o experienta interesanta si te vor face sa-ti doresti sa incerci mai multe produse. Vei descoperi, probabil, ca unele sunt extrem de interesante si te vor speria pana la capat. Vei risca sa aud un rasarit de ras care, uneori, se poate transforma intr-o poza.