Filmele pentru copii sunt una dintre cele mai bune modalitati prin care putem sa ne bucuram impreuna cu copiii nostri. Exista atat de multe dintre ele disponibile, incat poate fi greu sa alegeti una potrivita. Este important sa alegeti un film potrivit pentru copilul/copiii pe care ii aveti, atat in functie de varsta, cat si de gusturi. De aceea, ne-am gandit sa va oferim o lista a celor mai dragute filme pentru copii, pentru ca sa puteti sa alegeti unul potrivit.

1. The Little Mermaid (1989)

The Little Mermaid este unul dintre cele mai bune si mai cunoscute filme pentru copii. Prima lansare Walt Disney, ofera o poveste minunata despre lumea subacvatica a sirenelor, toate insotite de o atmosfera muzicala fantastica. Este o piesa de rezistenta a tututor copiilor si adesea este unul dintre primele filme pe care parintii le prezinta copiilor.

2. Winnie the Pooh (2011)

Winnie the Pooh a fost si este in continuare una dintre cele mai iubite personaje de suflete deschise de prichindei. Acest film glorious si viu si nuantat, re-evidentiaza personajele si povestea clasica. Copiii sunt captivati in aceasta lume a talazurilor de curcubeu, iar parintii se alatura si ei chermezei pozitive si vesele.

3. Moana (2016)

Moana a primit nominalizarea la Oscar pentru cel mai bun cantec si de atunci a devenit una dintre cele mai importante filme pentru copii. Cu o adorabila protagonista, Moana, precum si cu personaje comic precum lasciva covoare si cautatorii de comori pasionati, acest film a devenit una dintre piesele de rezistenta din lume Disney.

4. Aladdin (1992)

Cu o intriga captivanta si un sclav inzestrat cu magie daunatoare, Aladdin a ranit inimile tuturor si a devenit unul dintre cele mai iubite filme pentru copii, chiar dacă se presupune ca este adresata in special persoanelor de varsta matura. Intreaga poveste este insotita de un soundtrack profund si emotionant, iar magia lui Aladdin lasa o impresie pe termen lung asupra deliberatiei.

5. Inside Out (2015)

O alta aparitie remarcabila in lumea Disney este Inside Out. Acest film este dedicat copiilor in special si prezinta noua vieti, pe care multi dintre noi au trecut prin asta, prin personajele sale care salasluiesc in mintea unei adolescente. Fiecare emotie se manifesta printr-un personaj distinct si lumea a fost creeata intr-o maniera captivanta, fara de care, intregul film nu ar fi atat de memorabil.

6. The Lion King (1994)

The Lion King a pus bazele pentru adaptarea moderna a lumii Disney, si este inca unul din filmele cele mai iubite. Aceasta poveste profunda si emotionanta priveste lupta dintre bine si raul, iar personajele sale sunt emotionale si chiar amuzante in unele momente. Acest film de animatie, impresioneaza pe multi dintre noi si toata lumea se poate identifica cu personajele sale memmorabile.

7. Home (2015)

Home este cel mai recent film adaugat la aceasta lista si este de asemenea, unul dintre cele mai dragute. Acest film ofera un modalaitor pretios si foarte hilara despre cum ar trebui sa fim atenti ca sa ne respectam diversitatea si sa privim cu intelegere unii pe ceilalti. Cu toate ca tema sa este una serioasa, este prezentata in o maniera atat de placuta si draguta, incat poate capta toate deopotriva.

8. Ratatouille (2007)

Ratatouille a revolutionat lumea Disney, deoarece a ilustrat o maniera apropiata si realista, pentru cum poate fi vazuta lumea foodie, prin prisma ochilor unui șoarece. Omul si șoarecele din centrul povestii, reușesc sa construiasca o legatura profunda de dragoste si intelegere, multumita talentului lui Remy. Acest film este una dintre cele mai dragute pe care le-am vazut pana acum.

9. The Incredibles (2004)

The Incredibles este o alta aparitie minunata a lui Disney in lumea filmelor pentru copii. Acesta prezinta povestea unei familii de supereroi care incearca sa isi pastreze lumii tainua. Aceasta se intampla in timp ce lucreaza impreuna sa provoace raufacatorii si sa le aduca pe cei dragi in siguranta.

10. Toy Story (1995)

Ultimul din aceasta lista este una dintre cele mai frumoase capodopere Disney, Toy Story. Acest film prezinta povestea unui jucarii vorbitoare care sunt aduse la viata atunci cand nu este nimeni in lumea lor. Copiii fac rapid pe aceasta lumea lor ce se imbina cu tumultoasele incercari sau atunci cand ei sunt atenti, ii pot vedea dezvoltand o adevarata prietenie, care le ofera povestea lor draguta.

Cu siguranta toate aceste filme sunt foarte dragute si se vor potrivi pentru copilul/copiii pe care ii ai, nivelului lor de varsta si gusturilor. Cu toate ca acesta este doar o lista a celor mai dragute filme disponibile pentru copii, sunt multe alte filme disponibile. Asa ca inainte de a va determina sa urmariti unul dintre aceste filme, verificati ratingul si consultati-va alti parinti pentru a stabili ce filme v-ar putea distra in comun.