Cartile de tarot sunt un set de 78 de carduri folosite de secole de către vrăjitori, magicieni și consilieri spirituali pentru a ajuta oamenii să-și găsească direcția în viață. Aceste cărți sunt pline de simboluri, idei, imagini și înțelesuri care oferă un nou nivel de intuiție și cunoștințe către cinele care le citește. Utilizarea cărților de tarot pentru a obține informații și sfaturi este cunoscută sub numele de citire de tarot și este cunoscută de-a lungul istoriei ca modalitate de a oferi sfaturi și informații spirituale.

De-a lungul anilor, tehnica citirii de tarot a evoluat extrem de mult și în prezent este foarte populară în întreaga lume. Tarotul poate fi folosit pentru a obține informații despre lucrurile profunde și misterioase care se află dincolo de vizibil și poate ajuta la adresarea problemelor în așa fel încât soluțiile să fie clare în momentul discutării efective a cauzelor.

Citirea de carti de tarot

Citirea cartilor de tarot este procesul de interpretare a simbolurilor și înțelesurilor din cărțile de tarot și transformarea lor în informații spirituale pentru persoana care consultă. Acestea sunt folosite pentru a descoperi adevaruri ascunse și tot ceea ce se întâmplă dinamic în prezent și pot sugera direcții posibile și opțiuni pentru viitor.

Atunci când utilizați cărțile de tarot, construiți un cadru pentru a le acorda atenție și să vă lăsați ghidat de intuiția și sensibilitatea de a citi semnele și simbolurile care apar în cărți. Cardurile pot evoca sentimente emoționale și trăiri interioare, astfel încât este important să dați atenție acestora și să vă uitați la imagini și simboluri ca la un cod de mesaj de descifrat pentru a obține sfaturi și informații spirituale.

Cum te pot ajuta cartile de tarot și ce se găsește în ele

Cartile de tarot pot fi folosite pentru a afla lucruri despre politică, relații, moarte, dragoste și sănătate. Ele vin de obicei într-un pachet de 78 de carduri care sunt speciilor individuale de tarot și jocuri. De obicei, tarotul traditional conține 22 carduri mai mici ale Major Arcana și 56 de cărți minore ale celor patru suituri diferite (pentru mai multe detalii despre fiecare cuveț, vedeți mai jos).

Cardurile mai mici ale Major Arcana sunt cunoscute în tarotul tradițional ca și „Arcane Majore” și ele descriu mizele vieții spirituale: încercarea noastră de a ne atinge adevăratul potențial de a trăi. Acestea sunt black-and-white lucruri mari din viața noastră: sfârșitul și începutul, idealuri spirituale, etc. În plus, cele patru pachete sunt:

Suita Săgeata Cupa

Simbolizează domeniile generale ale dragostei, frumusetii, trăirilor profunde si sentimentelor.

Suita Bastonul

Simbolizează perspectivele și aspirațiile personale, politicile și lupta pentru atingerea acestora, precum și schimbările și opțiunile pe care le avem.

Suita Monedele

Simbolizează realizările materiale și creșterile succesului la nivel profesional.

Suita Punga

Simbolizează libertatea, călătoriile, abundența, viziunile spirituale și bagajele noastre emoționale.

Fiecare card are propriul său simbolism unic, fiecare ne oferind o privire profundă mușchilor subconștientului de care ar trebui să ținem seama și pe care ar trebui să le aplicăm în viața noastră. Pe măsură ce ne descifrăm și interpretăm simbolul cardului, ne conectăm cu ceva mai profund, ceva ce poate să ne deschidă calea către descoperirea cunoașterii spirituale.

Citirea cartilor de tarot și interpretarea pentru obținerea de sfaturi și informații

În primul rând, atunci când doriți să consultați cărțile de tarot pentru sfaturi și informații spirituale, trebuie să vă puneti întrebarea corect. Această întrebare trebuie să fie foarte clară și precisă pentru a evita interpretarea și confuzia în ceea ce privește răspunsurile pe care le veți primi.

Apoi, definitiți o intenție pentru discuția dvs. de citire de tarot. Intenția poate fi orice dintre obiectivele pe care le aveți prin intermediul citirii și întrebărilor pe care le-ați pus, cum ar fi identificarea unor acțiuni posibile, găsirea surselor starilor tale emoționale și explicarea unor evoluții ale evenimentelor și stărilor tale din trecut până în prezent.