Cele mai noi bancuri amuzante sunt intotdeauna cel mai bun mod de a provoca zambete si radiatii pozitive in jurul tau. Acestea implica o doza de umor si ii pot inveseli pe ceilalti in cele mai intunecate situatii. Ei bine, iata care sunt cele mai noi bancuri amuzante pe care le poti folosi ca sa te distrezi cu prietenii tai:

1. Bancuri din statistici

Statisticile sunt adesea folosite pentru a face bancuri amuzante care sa evoce o anumita situatie amuzanta. De exemplu, exista unele bancuri care fac referire la faptul ca atunci cand sunt intrebati “Ce zi e astazi?”, prea multi oameni raspund corect cotidianul. Nu e de mirare ca atunci cand e weekend, majoritatea devine confuza singurul raspuns logic fiind “E joi!”.

2. Bancuri pe baza de comparatii amuzante

Comparatiile amuzante se bazeaza adesea pe asemanari intre lucruri nesemnificative sau obiecte care unele persoane ar intra in panica cand ar vedea ca se aseamana. Una dintre cele mai populare bancuri de acest fel este cea ce face referire la diverse parfumuri si produse de ingrijire: “Funciile iti ofera o aroma aparte asa cum antiperspirantul iti face o compresa”.

3. Bancuri despre situatii amuzante

Unele dintre cele mai noi si cele mai amuzante bancuri se refera la diverse situatii incredibile. Acestea te pot face sa incerci sa-ti imaginezi ce s-ar intampla in anumite situatii anormale, ceea ce poate fi foarte amuzant. De exemplu: “Presedintele Statelor Unite a decis sa mearga la un restaurant si el a platit cu cardul. Galeria de personal a lui a mers sa ia meniul si l-au dat lui, dar cand au auzit ce se gasea acolo, s-au temut sa-i dea cadoul presedintelui.”

4. Bancuri despre social media

Tot mai mult, bancurile se bazeaza pe experientele pe care utilizatorii le fac pe retelele sociale. Una dintre cele mai populare bancuri pe care le poti auzi zilele acestea se refera la numarul de postari pe care le-au facut unii utilizatori pe pagina lor de Twitter. Uneori, este folosit pentru a face referire la faptul ca unii oameni posteaza prea multe lucruri inutile, cum ar fi: “Stiti ce se intampla cand un om posteaza prea mult pe Twitter? I se numeste retweasure!”

5. Bancuri chiar si mai amuzante

In plus, exista si alte bancuri extrem de amuzante care folosesc la maxim sarcasmul si glumele si care chiar au un potential urias de a extrage zambete si rasete chiar si din cei mai tacuti dintre noi. De exemplu, una dintre cele mai populare bancuri se refera la un anumit adult pe care l-ai intalnit in supermarket: “E nemaipomenit cum adultii singuri cumpara doar produse pentru copii! Este ca si cum ar fi al 5-lea copil al lor si isi fac cumparaturile pentru toti.”

6. Bancuri care fac referire la ce se intampla in societate

Tot mai des, bancurile se bazeaza pe subiecte care tin mai degraba de scena sociala. Bancurile care fac referire la aceste subiecte sunt adesea satira sau sarkasm. De exemplu, exista unele bancuri care se refera la faptul ca anumite persoane sunt prea agitate atunci cand utilizeaza tehnologia moderna, cum ar fi: “Computerul meu se misca mai repede decat mine! Adica stai jos, Sebastian! El se misca mai repede decat mine!.”

7. Bancuri cu ghicitori

Nu poti merge gresit cu un banc care sa require de la cei din jur sa ghiceasca partea urmatoare a bancului, si sa va bucure pe toti. Adesea, acestea implica cuvinte din lumea cotidiana sau intrebari destul de ciudate si interesante. Un bun exemplu este urmatoarea ghicitoare: “Ce face un om cand trece prin padure si intalneste o pisica fara coada? El isi doreste sa o gaseasca o coada sau sa scoata o gluma buna?”.

8. Bancuri fizice

Unele bancuri se bazeaza adesea pe miscari fizice amuzante, care sa sugereze o anumita actiune sau o anumita situatie haioasa. Un exemplu bun il reprezinta urmatorul banc: “O ciuperca care talk show? Bine, nu se intampla prea des, dar totusi, da, ea poate sa faca un mic buzz!”.

Prin urmare, exista inca multe bancuri amuzante care apar in fiecare zi. Acestea sunt cea mai buna optiune daca vrei sa-ti distrezi prietenii si sa provoci un zambet si o rasetara pe chipul lor. Orice ar fi subiectul, o bancuta bine pusa poate sa fie foarte amuzanta. Incearca si tu cel mai noi bancurile amuzante si profita de momentele amuzante pe care acestea le ofera!