Cu toţii avem nevoie de un zâmbet bun şi de un râs sănătos din când în când, astfel că unii dintre noi căutăm mereu bancuri amuzante pe care să le împărtăşim prietenilor şi familiei. Mereu suntem curioşi de cele mai noi bancuri amuzante și chiar dacă uneori uităm vechile glume, merită să ținem pasul cu momentul.

În acest articol vom discuta despre care sunt cele mai noi bancuri amuzante şi cum să cauţi glume noi pe internet sau în cărţi de glume. Vom împărţi glumele în „Categories” în funcţie de cum te vei simţi mai amuzat.

Care sunt cele mai noi bancuri amuzante?

 1. Bancuri despre politica
  Politica nu a fost întotdeauna un subiect amuzant, dar cei mai talentaţi comedienţi cu siguranţă reuşesc să-l folosească pentru a crea bancuri amuzante. Una dintre vechile glume este: “Ce e roşu, are şase picioare şi merge foarte repede? Răspunsul este: O rotunjire a Camerei Reprezentanţilor”.

 2. Bancuri despre prietenii
  Una dintre cele mai noi bancuri amuzante vorbește despre prietenii adevărați. Spune: „Cum recunoști un prieten adevarat? Prietenia adevărată se simte când îţi spală antigelul din rezervorul mașinii și îl înlocuiește fără să stea pe gânduri” .

 3. Bancuri despre modă
  Stilul vestimentar și moda sunt adesea subiectul glumelor. Una dintre cele mai noi glume de pe internet este „Ce face un om care își face un tattoo pentru libertate? El nu se îmbracă până îl face.”

 4. Bancuri despre animale
  Animalele sunt și ele adesea subiectul glumelor și cel mai popular are ca subiect câinele. Aceasta spune „Ce învață un câine de la educație? El învață să stea pe vițel, în așteptarea unei osii”.

 5. Bancuri despre tehnologie
  Cu cât tehnologia evoluează, şi mai multe glume sunt scrise despre aceasta. Există chiar şi glume referitoare la internetul de generaţie nouă și la rețelele sociale cum ar fi: “De ce TikTok-ul e mai bun decât Instagram? Pentru că poţi face colaje mai scurte gata făcute”.

Cum găsim cele mai noi bancuri amuzante?

Deoarece cele mai noi bancuri amuzante se schimbă pe măsură ce se schimbă cultura, tendinţele şi obiceiurile, trebuie să căutăm în mod constant glume noi. Iată câteva moduri prin care poți face aceasta:

 1. Căutarea pe internet
  Internetul este probabil cel mai bun loc pentru a vedea ce se mai zice despre scene amuzante. Există multe bloguri online, podcasturi, paginile de comunitate dedicate intrebărilor si răspunsurilor, pagini de distractie, canalele Youtube si multe alte surse la care putem apela. O căutare rapidă va afişa variate glume interesante de toate tipurile.

 2. Social Media
  Platformele sociale sunt un alt bun loc pentru a găsi bancuri noi. Există un număr de pagini de comunitate pe Facebook, Instagram, Twitter şi alte reţele prin care ne putem menţine informaţi despre ce glume sunt la modă în ultima vreme.

 3. Cărţile de glume
  Există, de asemenea, chiar şi cărţi întregi de glume tipărite. Unii dintre autorii de glume sunt extrem de creativi și oferă vacanţelor și olerilor oportunități interesante pentru a-și spori gama de cunoștințe de glume. Căutarea în librării poate fi o sarcină mai complicată, însă merită să se ia în considerare.

 4. Specialişti în comedie
  Cu siguranţă grăbim răspândirea unei glume interesante și putem intra în contcat și cu specialiștii în comedie pentru a afla despre noutăţi. Unii specialiști sunt adesea platați pentru a ieşi în public și a face glume. De aceea, cei care sunt adevăraţi iubitori ai comediei vor profită de aceste oportunități pentru a pune la curent cu ultimele glume.

 5. Apel către prieteni și prieteni
  Cel mai bun lucru de făcut este întotdeauna discutia cu prietenii și familia. Aceștia probabil cunosc cele mai recente glume, astfel încât să se poarte discuții despre acestea și să se distreze împreună. Acest lucru ar fi mai distractiv decât să citească în mod obișnuit glumele de pe internet.

Și asta este tot ce trebuie să știți despre cele mai noi glume amuzante. Dacă vrei să fii mereu la curent cu noile glume, urmează aceste recomandări: căutare pe internet, social media, cărți de glume, echipe de comedie și discuții cu prietenii și familia. Acest lucru te va ajuta să găsești cele mai noi glume amuzante și să te relaxezi.