Ce Filme Horror Merita Vizionate?
Datorita faptului ca genul filmelor horror se afla in topul preferintelor cinefililor, mai ales vazand lansarile spectaculoase din ultimul timp, mai multi spectatori se intreaba ce filme horror ar trebui sa vizioneze.

In urmatoarea lista veti gasi cateva filme subliniate, si explicate pe scurt, din diferite genuri si epoci.

 1. It (2017)
  Regizat de Andy Muschietti, It , este o adaptare a romanului lui Stephen King, si un excelent exemplu de film horror, care izbaveste vechea poveste de monstrul subpapuc si intra in noua versiune. Clownul Pennywise este monstrul din fiecare cosmar si filmul iti va arata de ce ar trebui sa il temi.

 2. Ogrele (1984)
  Ogrele este primul film horror al regizorului canadian, David Crwon si aduce un nou nivel de groaza. Ogrele, spre deosebire de It, aduce mai multa nota de mitologie si fantasme. Dupa cum bine stim, treburile bizare si sfarsitul neasteptat al filmului, iti vor trezi toate simturile si iti va captiva atentia pana la ultimul cadru.

 3. The Shining (1980)
  Nimic nu se compara cu continuarea lui Stanley Kubrick fata de “The Shining”. Inca inspira si aduce fiori, considerat unul dintre cele mai bune filme din lume. Cu o distributie stralucitoare si o interpretare minunata de catre ( Jack Nicholson) şi regia inimitabilă a lui Stanley Kubrick, „The Shining” ramane unul dintre cele mai bune filme horror, chiar si dupa atatia ani.

 4. Eu sunt legenda (2007)
  Descris ca fiind “terifiant” şi “emotional” freneza lui Will Smith, A non-zombie zombie survivalist, fantezie nocturnă înfricoşătoare,„Eu sunt legendă” va capta atenţia cu emoţii intense de fiecare data cand il vezi. Filmul oferă o perspectiva unica asupra unui apocalips Zombie si iti ofera provocare pentru a trece peste nenumarate obstacole

 5. The Conjuring (2013)
  Unul dintre cele mai bune filme de film de groaza de la Hollywood, cu un scenariu special, acest film este un testimoniu perfect pentru ce te poate astepta dintr-un film horror. Celebra familie de cercetatori Warren, aduce o noua culoare horror. Plina de suspans si actiune, The Conjuring este romanul filmului fantezie nebuneasca.

 6. Insidious (2010)
  Desi este considerat ca unul dintre filmele cele mai ingrozitoare, Insidious este o experienta diferita si un film extraordinar. Cu un scenariu deosebit, Andrew si Renai Lambert incearca sa descopera secretul din trecutul fiului lor, iar ceea ce descopera este un veritabil cosmar.

 7. The Exorcist (1973)
  Filmul The Exorcist , fiind cel mai popular si controversat film de groaza de pana acum. Aceasta productie aduce la viata frica viscerala si stilul clasic a filmelor horror . Rolul lui Regan a fost primul care a gasit definitia filmelor de groaza, fiind considerat copilul unei capodopere. Acesta ofera spectacolul perfect care se adauga in lumea cinematografica.

 8. Sinister (2012)
  Unul dintre cele mai bune thrilleruri horror, Sinister, este cunoscut pentru efectele sale deosebite si dinamica sa bizara. Regizorul Scott Derrickson, a reusit sa scoata cele mai bune dialoguri si povesti care transforma atmosfera horror. Filmul imprastie sentimente constante de tensiune si revigoreaza frica.

Exista numeroase filme de groaza disponibile pe piata, din diferite epoci, care ar putea sa va faca de descoperit din lumea filmelor horror. Acestea sunt doar 8 dintre noile filme care se afla in topul preferintelor cinefililor.

Nu exista persoana care sa nu aiba un film horror careia sa-i fie drag si sa-l recomande. Fie ca preferati horrorul clasic sau horrorul modern, fie ca preferati situatii construite pe suspans si tensiune sau monstri fantastici pe care sa-i temeti, lumea filmelor de groaza este una captivanta si cea mai buna pe care o poti descoperi.