Coafarea este una dintre cele mai distractive si variate activitati ale femeilor din ziua de azi. Exista atat de multe coafuri pe care femeile le pot incerca si aborda, insa, intr-o zi obisnuita, nu ne putem oferi prea mult timp sa ne aranjam cu asemenea coafuri pentru a merge la serviciu sau la scoala. Astfel, dintre toate stilurile si stilurile avansate de coafare, trebuie sa alegem cateva coafuri simple care sa ne permita sa ne aratam bine si sa fim prezente in acelasi timp.

Iata cateva dintre cele mai simple coafuri de zi care s-ar potrivi oricui si oricarei ocazii.

  1. Coafuri colectate

Orice colectare simpla de tip aruncare este extrem de populara si se potriveste oricarei fete. Acestea sunt, de obicei, lasate pe spate sau intre umeri. Acestea sunt adesea realizate cu o perie, o multime de bentite, o spirala ieftina sau o agrafa simpla. Acestea sunt cele mai simple coafuri pentru zi si sunt ideale pentru zilele aglomerate si aglomerate.

  1. Coafuri impletite

Covorasele sunt, de asemenea, printre cele mai simple coafuri de zi. Sunt atat de usor de facut si sunt perfecte pentru zilele in care nu vrei sa ai parul liber si pe care le poti lasa intr-o spirit mai creativa. Exista atat de multe stiluri de par diferite pe care le poti incerca, de la bohum, impletituri frantuzesti, impletituri cascade sau chiar impletituri scurte. Covorasele sunt ideale pentru orice moment – de la petreceri la petreceri casual.

  1. Parul ondulat cu valuri

Parul ondulat este rapid si simplu de facut si se potriveste oricarei fete. Pentru aceasta, trebuie sa ai un set de föhne si spray-uri si cea mai buna abordare este sa cresti parul de sus in jos. Cand parul este usor umed, imbratiseaza bucati mici ale parului cu föhne-ul, dar tine föhne-ul la o distanta de 25-35 cm. Dupa ce parul este complet uscat, poti sa-l relachezi si sa-l adaugi stilului tau, prin adaugarea unor accesorii cu ajutorul pompei sau prin folosirea unor curele scurte.

  1. Coafuri in bucle

Buclele sunt si ele unele dintre cele mai simple coafuri de zi, care sunt perfecte pentru orice moment si orice lungime a parului. Acestea le poti face cu usurinta atat la domiciliu, folosind un aparat de ondulat, cat si prin folosirea placii traditionala. Pentru a-ti obtine acele bucle perfecte, trebuie sa incalzesti placa foarte bine si sa incepi sa ondulezi de la baza parului si sa urci spre varfuri. Poti sa adaugi cateva note de stil prin adaugarea unor accesorii cum ar fi bentitele simple, spiralele sau chiar perii decorative.

  1. Parul impletit creativ

Daca iti doresti sa te evidentiezi cu adevarat si sa obtii ceva mai creativ si mai special, poti incerca cateva impletituri suprarealiste care arata foarte elegant. Sunt foarte usor de facut si se potrivesc cu orice ocazie sau oricarei forme a fetei. Pot fi folosite diferite accesorii cum ar fi bentitele decorative, agrafele cu pietre sau chiar potsa material natural somon, care arata foarte bine.

  1. Parul oprit intr-o parte

Parul oprit intr-o parte este una dintre cele mai simple coafuri de zi, iar daca esti in criza de timp, mergi cu ea. Acest lucru se poate face in mai putin de 5 minute si se potriveste oricarei forme a fetei. Trebuie doar sa faci o partitie pe o parte si sa-l aranjezi bine. Secventa poate fi oricare. Parul ar trebui sa se plieze pe partea partita a fetei. Se pot adauga si cateva accesorii, cum ar fi bentitele sau agrafele decorative, pentru a da stil look-ului tau.

  1. Parul desfacut

Parul desfacut este un looksimple si usor, care nu necesita multe pregatiri. Daca ai parul lung, poti sa-l lasi liber fara a face prea mult.

Acestea sunt 7 cele mai simple coafuri de zi pe care le poti incerca intr-o zi obisnuita. Fiecare dintre aceste coafuri poate fi personalizatal conform preferintelor tale.

Sa nu uitam insa ca si o coafura simpla poate adauga o puterea sensibila look-ului tau! Asadar, experimenteaza si bucura-te de cele mai simple coafuri de zi si nu uita sa folosesti produsele potrivite care sa asigure rezistenta look-ului tau.