Ce vorbim despre acolo unde ați dori să faceți fotografii împreună cu persoana iubită? Aceste tipuri de poze captează momente speciale și sunt unele dintre cele mai frumoase poze pe care le puteți face. Există o mulțime de locuri în care puteți face fotografii împreună, dar câteva dintre cele mai speciale poze cupluri sunt:

 1. Pe plajă

Plaja e una dintre cele mai frumoase locuri de a face poze de cuplu. Fotografiați-vă împreună în fața unui peisaj stâncos, luați-o în timp ce plutesc pe mare sau luați-o sub umbrela în timp ce savurați șampania. Plaja oferă o ușoară și exotică cadru perfect pentru fotografii de cuplu.

 1. În parc

În parc e un loc minunat unde puteți face poze de cuplu. Dacă sunteți un cuplu îndrăgostit de natură, atunci parcul este locul ideal pentru fotografii de la distanță. Luați fotografii cu voi împreună dintre arbuști sau într-o deschidere câmpie verde. De asemenea, parcul e un loc perfect pentru a crea fotografii artistice rezultate de iluzii experimentale.

 1. Pe dealuri

Dacă te îndrăgostești de peisaje mai spectaculoase, atunci dealurile sunt cea mai bună alegere pentru a face fotografii de cupluri. Luați fotografii în timp ce răzbiți dealul bicicliata sau privind în zare la răsăritul sau apusul soarelui. Captând imagini eșec de la înălțime, lumea căsătoriei voastre va fi subiectul ideal pentru fotografiile de pe dealurile cu pantă înclinată.

 1. Peste lacuri

O poză de cuplu pe apă poate crea imaginile magice. Luați un barca, păstrându-vă departe de tărmul lacului, fotografiați-vă pe fundalul unui cer înstelat sau un oraș care zgârie cerul. Puteți de asemenea să folosiți barca pentru a face fotografii cu ea în prim plan, în mijlocul lacului.

 1. Pe stânci

Pentru cei care sunt îndrăgostiți de aventură, o poza pe stânci poate fi cea mai frumoasă alegere. Accesul nu e chiar de toate, așa că trebuie să aveți mare grijă când vă luați fotografia cu voi împreuna pe aceste stânci înalte. Luați-o în fata unui peisaj de munte sau capturați imagini extraordinare în timp ce punteți pe cele mai de înaltă piscina de stâncă.

 1. Pe punte

O poză pe punte, susținută de curgerea apei, e întotdeauna fotogenică. Luați fotografii cu voi împreună stând jos la marginea unui pod sau luați imaginea în Excalibur în fața Elveției. Un pod e de asemenea cel mai motivant care va oferi un scene romantice.

 1. Pe strada

Strada e și ea un loc bun pentru pozele voastre de cuplu. Dacă doriți să luați fotografii clasice, vă recomandăm să alegeți una din simboluri voastre more precum: arcade, stații de autobuz sau cladiri vechi. Deoarece fotografiile de străzi sunt de obicei alb-negru, rezultatul sau va fi cu siguranță unul clasic și romantic.

 1. Prânzul în aer liber

Un alt loc ideal pentru a face poze împreună e în timp ce savurați un prânz în aer liber sau micul dejun. Luați-o alături de voi împreună pe o bancă în parc sau afară în aer liber. Desigur, trebuie să țineți cont de regulile de distantare fizica doar pentru a menține siguranța voastră.

 1. Pe balcon sau terasă

O poză de pe balcon sau terasă poate crea o lume romantică și o ocazie pentru tăcerea romantică atunci când toată lumea e activă în jurul vostru. Pozați-vă pe balcon cu aer liber, mers pe jos spre relația voastră interesantă și lipsită de griji.

 1. În interiorul unei clădiri

Fotografiați-vă împreună în interiorul unei cladiri poate fi una dintre cele mai frumoase poze pe care le puteți face. Dacă doriți să luați fotografii de lux, atunci muzeul poate fi cea mai bună alegere. De asemenea, puteți alege să luați fotografii de cuplu în interiorul unei biserici sau într-o galerie de artă.

Fotografiile de cuplu sunt imortalizarea sentimentelor voastre și crează o legătură între voi. Există o mulțime de locuri în care puteți face poze de cuplu întrebare e doar de alegerea locului potrivit pentru imagini. Mai jos sunt listate cateva dintre cele mai frumoase poze cupluri care vă vor aduce amintiri ale sentimentelor voastre:

 1. Pe plajă
 2. În parc
 3. Pe dealuri
 4. Peste lacuri
 5. Pe stânci
 6. Pe punte
 7. Pe strada