Unghiile scurte sunt in mod inevitabil un must pentru persoanele cu stil si elegante si sunt din ce in ce mai populare. Acest lucru se datoreaza faptului ca asigura un look fin si discret, fara a crea senzatia de prea mult. De asemenea, unghiile scurte sunt mai putin sensibile si mai durabile decat cele mai lungi, ceea ce le face potrivite pentru luna persoanelor care le poarta mereu.

Unghiile scurte se pot potrivi cu orice stil si asigura o look modern si elegant. Acestea se incadreaza in tendintele in materie de unghii in acest moment. Iata care sunt cele mai frumoase modele de unghii scurte pe care le puteti alege!

1.Modele simple

Modelele simple de unghii scurte se potrivesc de minune atat barbatilor, cat si femeilor, oferind un look discret si rafinat. Aceste tipuri de unghii sunt cele mai cautate si se incadreaza perfect in orice stil vestimentar, inclusiv in tinuta office. Mai mult decat atat, modelele simple sunt intotdeauna in tendinte si pot fi integrate cu usurinta in orice stil, fiind accesibile tuturor.

2.Modelele cu nail art

Modelele cu nail art sunt al doilea tip de unghii scurte, care pot fi integrate cu succes in orice stil. Nail art-ul vin in multe forme si culori care pot fi personalizate in functie de preferintele tale. Se pot pune in evidenta printr-un singur deget, cu o manichiura ombre sau poate fi vorba de o multime de modele colorate. Desi nu au nevoie sa fie delicate, unghiile cu nail art pot face miracole!

3.Modelele catchy

Daca vrei sa faci mereu nota, atunci ar trebui sa iei in considerare optarea pentru modele mai sarcastic-farfuriu de unghii scurte. Acestea pot fi realizate prin accentuarea unghiilor cu sclipici si pietricele sau orice alt detaliu discret si frumos, care sa atraga si sa faca aparitia ta sa paravisionara.

4.Manichiura ombré

Este una dintre cele mai frumoase optiuni pentru unghii scurte. Acest model clasic poate fi realizat fie cu ajutorul gelului, fie cu lacuri de unghii. Folosind doua sau mai multe culori, fiecare unghie este atent colorata, ceea ce ofera un aspect unic. Acest look atragator poate fi adaptat oricarui tip de stil, fie ca este vorba despre un look casual sau office.

5.Modelele Animal Print

Incearca sa adaugi putin pasiune in lucruri, cu modele de unghii scurte in imprimeuri animale. Acestea pot fi realizate si cu ajutorul gelului, si cu lacuri usor aplicate. Puteti incerca leopardul, tigru sau orice alt fel de imprimeuri cutremuratoare. Cert este ca aceste modele vor oferi un plus de energie look-ului tau.

6.Unghii scurte cu finisaj mat

Finisajul mat ofera un look minimalist, rafinat si naturla. Acest lucru se datoreaza faptului ca ofera un aspect simplu si neted, dar in acelasi timp modern si elegant. Modelele unghiilor scurte cu finisaj mat pot iesi in evidenta prin organizarea echilibrata a culorilor si poate crea senzatia de eleganata.

7.Modele de culoare unica

Modelele de unghii cu culoare unica sunt clasice si nu se vor demoda niciodata. Acest tip poate fi perfect realizat cu ajutorul lacurilor de unghii, oferind o senzatie de neegalata. Puteti opta pentru o singura culoare pe toate unghiile, sau daca va simtiti mai indrazneti, puteti sa adaugati si putin sclipici pe unghiile mici ale degetelor.

8.Modele cu linii si flori

Unghiile scurte se pot transforma in mini-masterpiece, prin adaugarea unor linii si flori. Acestea pot fi urbane si simple sau colorate si complexe. Desenele delicate, precum florile si linii adauga totul in topic si pot fi atent colorate cu diverse astfel de modele.

9.Modele metalice

In zilele noastre, modelele metalice sunt in tendinte. Acestea se pot integra cu usurinta in orice stil si garanteaza un look modern si modern. Desi modelele metalice sunt in voga, trebuie sa le alegi cu grija, altfel pot deveni prea mult in cazul unghiilor scurte.

10.Modele geometrice

Unghiile scurte si modelele geometrice merg perfect impreuna, in special pentru cei care iubesc designul modern si stilul minimalist. Acestea pot fi integrate cu ajutorul lamelor sau al pietricelor mici si discrete. In plus, aceste modele ofera un look atragator si original.

Indiferent de stilul tau sau de preferintele tale, optand pentru unghii scurte iti poti realiza visul look-ului cum vrei tu. Acestea sunt de mai multe feluri si se pot potrivi cu orice stil personal. Speram ca aceste modele prezentate mai sus sa te inspire sa experimentezi si sa iti creezi modele de unghii scurte unice si deosebite!