Cum ai fi intotdeauna la curent cu trendurile moderne in materie de manicura? Unele modele de unghii sunt la moda an de an, deoarece sunt versatii si flatante pentru oricine le poarta, cu toate acestea, moda schimba mereu, motiv pentru care e vital sa te tii la curent cu ceea ce se poarta in momentul actual.

Iata cateva dintre cele mai populare modele de unghii pe care trebuie sa le incerci in 2021.

  1. Unghiile nude

Unghiile nude sunt cea mai buna alegere daca vrei sa fii la moda, in special pentru momentele in care vrei un look natural, insa cu stil. Unghiile nude sunt foarte usor de obtinut – toate ai nevoie este o nuanta (sau mai multe) de lacuri de unghii nude care sa se potriveasca culorii naturala a unghiilor tale si sa se combina armonios cu degetele. Rochia nu arata niciodata bine pe unghiile nude, care ofera un aspect fin si delicat. Mai mult decat atat, acest tip de unghii sunt adaptabile ieior ocaziilor formale, cat si celor mai nonconformiste evenimente.

  1. Unghii cu design

Unghiile cu design sunt unirea perfecta intre elegenta si creativitatea. Iti poti face unghiile mai jucause, mai hotarate si stralucitoare cu ajutorul diferitelor modele si culori, astfel incat sa poata fi adaptate oricarui outfit sau eveniment. Detaliile primare constau in alegerea unei baze uni, folosita pentru a introduce cele mai atragatoare designuri. Unghiile cu design pot fi orice de la modele simplu sau atipice si complexe – desene florale, fluturi, fasii si oricand vrei sa ai unghiile cat mai viu colorate si mai originale.

  1. Unghii stiletto

Unghiile stiletto sunt in tendinte inca din 2013 si sunt chiar mai la moda in acest an, datorita lor unicitatii si verisoarei. Acest tip de unghii au o forma dreapta si ascuata si sunt perfecte daca vrei sa iesi in evidenta. Indiferent de varsta ta, stilul stiletto iti permit sa faci o afirmatie puternica, eficienta. Acvatics niste obligatii, pentru a obtine cele mai bune rezultate trebuie luata in considerare atentia la detaliu si minutioasa lucrare a manichiurii tale.

  1. Unghii french

Unghiile french sunt usor de aplicat si aspectul lor natural se pliaza pe orice. Unghiile french au fost si raman cele mai folosite din lumea manichiurii, pentru ca acest tip de unghii ii ajuta pe cei care le poarta sa arate elegant si rafinat. Acesta consta in a aplica doua straturi de lac color, un strat in doua culori, negru si alb, pe suprafata de deasupra a unghiilor tale. De obicei iti va trebui o pensula subtire pentru a desena limba ei mici cu linii usoare. Acest tip de unghii se poate folosi pentru scopuri diferite, insa trebuie sa stii ca nu se pot pastra mai mult de 7-8 zile inainte de a-ti face un nou set.

  1. Unghii geometrice

Unghiile geometrice sunt un look versatil si modern care creeaza o imagine stralucitoare si seducatoare pentru oricine le poarta. Acesta se potriveste cel mai bine acelor persoane care vor sa iasa din anonimat si sa poarte un look non-conformist si exotic. Odata cu trendul unghiilor geometrice, optiunile tale sunt fara limite. De la liniile netede drepte si pana la curburi complexe, line si modele simple sau complicate, cu unghiile geometrice poti experimenta endless.

Cateva lucruri de retinut despre modelele de unghii la moda

Chiar daca poti sa experimentezi cu diferite modele de unghii, ai grija sa ai tot timpul in vedere starea unghiilor tale si sa folosesti produse de calitate. Iata cateva lucruri de retinut cand iti faci unghiile si esti decisa sa urmezi trendurile moderne in materie de unghii.

• Expermenteaza cu diferite culori si nuante de lac de unghii, pentru un look spectaculos

• Foloseste produse brasov pentru a te asigura ca unghiile tale sunt perfecte

• Adapteaza modelele la evenimentul pentru care o porti – nu este o idee buna sa iti porti unghiile lungi stiletto la o petrecere casual

• Intretine-ti unghiile si asigura-te ca sunt mereu curate

• Transitioneaza intre modelele de unghii pentru a preveni orice arsuri sau decolorare

• Trebuie sa ai in vedere diferenta dintre o manichiura eficienta si o manichiura cauzata de abuz de produse chimice

Indiferent ce moda de unghii vei alege in 2021, ai grija sa te pregatesti si sa te bucuri de rezultate minunate. Manichiura ta va fi mereu la moda daca vei respecta regulile si vei folosi produse recomandate. Pe masura ce trece timpul, vei descoperi mai multe modele inovative pentru a-ti face unghiile. Chiar daca ar trebui sa ai in vedere cautarea regulata pentru a afla ce e la moda, fir-ar sa fie sa stii ca vei putea intotdeauna sa te diferentiezi prin unghiile tale.