Fie ca esti o persoana care are deja parul blond sau vrei sa faci un schimb de look radical, suvitele blonde sunt mereu un avantaj. Pentru ca exista o gama variata de modele, trebuie sa faci alegerea potrivita. Unele suvite arata mai bine pe par blond decat pe alte nuante, iar experienta ta in aranjarea parului poate fi determinanta, deoarece exista multe stiluri si nuante diferite de a arata glam.

In 2020 ne bucuram catre trendurile radiate de soare care aduc un contrast la podoaba ta. Daca esti gata de schimbat stilul, poti alege una dintre optiunile de mai jos pentru un look mai modern si frumos.

I. Highlight-uri de cal de miere

Unul dintre cele mai populare si mai stilate look-uri blonde din 2020 sunt “Highlight-uri de cal de miere”. Acest stil aduce un contrast senzational pe parul blond, odata ce suvitele usor mai inchise creeaza un gradat subtil. Este folosit si chiar recomandat persoanelor care au deja parul deschis la culoare, in special cele cu varfuri mai deschise.

II. Subtilitati de oxidare

Daca vrei sa obtii un look usor si deschis, atunci subtilitatile de oxidare sunt alegerea perfecta. Subtilitatile de oxidare imbogatesc nuantele de blonde si adauga un plus de luminozitate pe par. Acest stil pastreaza vitalitatea parului si ii ofera un plus de contrast.

III. Balayage-ul diafan

Balayage-ul diafan aduce o schimbare frumoasa parului tau blond si face o cascada de suvite prin experienta tehnicii de vopsire. Este un model de vopsire artistica si produce un look parului foarte frumos. Acest tip de vopsire creaza o tranzitie de la parul blond la un blond mai deschis sau mai inchis.

IV. Ombré eleganta

Ombre-ul este o alta optiune, in special pentru persoanele care au deja parul blond. Acesta poate fi adaugat pe orice tip de par si este mult mai usor de realizat decat credem. Nu necesita prea multa vopsire si produce un look foarte atmosferic si modern.

V. Suvite zig-zag

Suvitele zig-zag sunt una dintre cele mai populare tendinte de par, in special pentru persoanele care doresc sa isi schimbe stilul. Acestea ofera un contrast mai mare si sunt realizate intr-o maniera mai abstracta. Acest stil necesita mai multa experienta si ceva totale, dar rezultatul va fi foarte stilat.

VI. Highlights-uri cald-rece

Highlights-urile cald-rece sunt o modalitate foarte moderna de a adauga nuante diferite parului blond. Acest stil de vopsire produce un contrast foarte mare intre vopseaua applicata si parul natural, pentru a obtine un contrast mult mai acut.

VII. Suvite de fluture

Suvitele de fluture se obtin prin vopsirea parului blond bucata-cu-bucata si au forme mai creative, cum ar fi fluturii. Aceste suvite par a fi foarte actuale, iar aceasta poate fi o schimbare amabila pentru persoanele care doresc sa scape de look-ul lor traditional.

VIII. Suvite scurte si colorate

Daca esti pregatita sa iesi din zona de confort, atunci suvitele colorate scurte sunt perfecte pentru tine. Acest stil poate fi usor amestecat cu alte culori si nuante. Acestea pot fi subtile, sau se pot infrumuseta mai mult cu suvite mai mulate.

IX. Extensii cu suvite

Extensiile cu suvite sunt minunate in special pentru persoanele care nu vor sa isi vopseasca parul sau vor sa isi schimbe stilul. Acestea au un aspect natural si aveti posibilitatea de a selecta tipuri si culori diferite. Se instaleaza foarte usor si pot fi folosite de mai multe ori.

X. Suvite de mango

Suvitele de mango sunt o alta tendinta noua si grozava pentru a-ti personaliza look-ul. Acestea produc culori mai vibrant si vor adauga stralucire si volum parului blond. Aceste suvite arata bine pe cei care au un par mai deschis.

XI. Suvite ombré de dezmiraglilie

Suvitele ombré de dezmiraglire te ajuta sa obtii un look modern pentru parul tau blond. Acestea se obtin prin vopsirea parului blond si adaugarea unor suvite mai inchise. Acestea ofera un look mai dramatic si se asorteaza perfect cu o silueta moderna.

XII. Highlight-uri 3D

Highlight-urile 3D se obtin prin aplicarea mai multor straturi de vopsire in par. Acestea previne pierderea igenii parului si adauga stralucire. Acest model de vopsire este usor de realizat prin manevrarea culorii in camasi.

XIII. Suvite sandwich

Suvitele sandwich sunt potrivite pentru persoanele care doresc sa isi schimbe stilul parului blond. Acestea sunt vopsite in straturi verticale pentru a obtine un look de contrast. Aceasta vopsire in diverse nuante contribuie la un balayage mai atractiv si modern.

Pe scurt, exista multe optiuni frumoase pentru persoanele care doresc sa arate mai modern si glam poze, Doar trebuie sa alegi stilul care se potriveste cel mai bine tuentai. Aceste suvite potrivite pentru parul blond 2020 iti vor permite sa experimentezi si sa iti creezi propria ta imagine.