Modelele de pierce ureche sunt asemenea podoabelor. Fiecare persoană poate alege ce îi place și ce se potrivește cel mai bine personalității sale. Totuși, având în vedere că există o mulțime de modele când vine vorba de pierce pentru urechi, poate fi destul de dificil să alegi cea mai potrivită. Acesta articol o să-ți explice ce modele de pierce de urechi sunt cele mai populare și ce ai de luat în considerare atunci când vrei să alegi.

Fie că este vorba despre părți comune sau mai exotice, piercingul urechilor s-a bucurat de popularitate în ultimii ani. De la modele clasice la torsuri cu puncte, la grandoarea maxilarilor complet, această practică a devenit un mod popular de a-ți exprima personalitatea și stilul. Cu toate acestea, poate fi o provocare să alegi ce mod de pierce de urechi se potrivește cel mai bine, astfel încât acesta să se potrivească stilului tău și personalității.

II. Tipurile de pierce ureche și modelele lor:

  1. Piercing ureche tragus:

Tragusul este proteina care înconjoară orificiul extern al urechii. Un aspect popular al piercingului de ureche este modelul tragus. Acesta se prinde la aproximativ o jumătate de centimetru de partea din interior a urechii și este perfect pentru a da urechii tale un aspect diferit. Acesta poate fi rapid și eficient, destinat în general purtării unei podoabe mici, cum ar fi cristale cu diamante sau fermoare mici.

  1. Piercing ureche helix:

Piercingul helix este un piercing mai recent și este situat deasupra urechii, la înălțimea unui punct. Acest tip de pierce se poate face într-o formă circulară, spirală sau stilizată și este destinat purtării unei cristale sau a unui fermoar mare.

  1. Piercing conch:

Pierceul conch este o altă formă de piercing de ureche foarte populară, situat în interiorul urechii și în general destinat pentru purtarea fermecătoarelor cu diamante. Poate fi o formă spiralată sau trilobită, fără să fie limitată doar la acestea.

4.Pierce angulat:

Acest tip de pierce ureche este destul de unic și se referă la schimbarea direcției punctului tău de pierce ureche. De obicei poate fi folosit pentru a oferi un relief în altă direcție (de obicei în sus și spre exteriorul urechii) pentru a atrage privirile.

  1. Pierce industrial:

Un industrial este particular și un stil deosebit. Acesta implică introducerea a două găuri în urechea ta și fixarea unei podoabe într-un design cheiș. Este foarte popular în rândul tinerilor și se potrivește cu aproape orice stil.

  1. Piercing-uri în evantai:

Acesta se referă la introducerea căpățânii în diferite locații în urechesa ta. Sunt implicați de obicei trei și cinci punți și poate fi destinat purtării spațiilor grafice sau mici. Este o procesare mai avansată și poate contine diferite materiale precum fierul, aurul sau nichelul.

  1. Piercing sublimare:

Piercele sublimare este foarte diabolic și atrage atenția unei persoane. Acesta poate fi un diamant sau un smarald care este inserat între urechi. Acesta prepoziționarea diferită face acest model modern și ideal pentru podoabele excesive.

III. Cum alegi cel mai bun și potrivit mod de pierce ureche pentru tine?

Decizia despre ce tip de pierce de ureche să alegi este o alegere personală. Dar, dacă vrei unul potrivit stilului tău și care să se potrivească personalității tale, atunci există anumite lucruri pe care trebuie să le iei în considerare:

  1. Forma și tipul de podoabă:

Forma și tipul de podoabă este un lucru important de luat în considerare atunci când vrei să alegi piercingul urechilor. Există o mulțime de modele și mărimi pe care le poți alege în funcție de preferințele personale. Pentru a găsi cea mai potrivită, caută o podoabă care se potrivește stilului tău și caracterului tău.

  1. Tipul de metal folosit:

Podoabe pentru piercingul urechilor sunt fabricate din diferite tipuri de metale. De obicei, acestea sunt din titaniu, nichel sau fier. De asemenea, poți opta și pentru materiale mai scumpe, cum ar fi aurul sau cuprul. Orice ai alege, ai grijă de materialul pe care îl utilizați și cumpărați numai produse sigure.

  1. Anatomia urechii:

Anatomia urechii poate influența și modul în care ți se potrivesc pocurile sau podoabele pentru urechea ta. Unele modele se potrivesc bine unor forme sau dimensiuni ale urechii, în timp ce altele se potrivesc mai bine altor forme sau dimensiuni. Vei dori să îți faci piercingul în locația potrivită, astfel încât să poată fi excelent și să se potrivească urechii tale.