În ciuda faptului că mulți oameni sunt prea ocupați sau prea stresați pentru a le acorda o atenție deosebită celor dragi, o ușoară atenție poate face adesea o mare diferență. Este foarte ușor să trimiți câteva cuvinte frumoase și pline de afecțiune, ca un mesaj de mulțumire pentru urările pe care cineva ți le-a adresat.

Mesajele de mulțumire pentru urările primite pot exprima sentimentul tău de recunoștință într-un mod frumos și memorabil, iar oamenii îți vor răsplăti la rândul lor afecțiunea arătată.

Iată câteva mesaje de mulțumire pentru urările primite:

1 „Nu voi uita niciodată cât de important m-ai făcut să mă simt în momentul în care ți-ai exprimat gândurile frumoase. Mulțumesc pentru urările care mă fac să îmi simt viața completă.”

2 „Vreau să îți arăt cât de mult înseamna pentru mine ceea ce mi-ai spus. Aceste cuvinte de încurajare și suflet au însemnat foarte mult pentru mine. Mulțumesc pentru tot.”

3 „Mulțumesc pentru emoțiile pe care m-ai făcut să le simt de fiecare dată când ai urat ceva frumos mie. Te voi iubi mereu pentru ceea ce mi-ai oferit.”

4 „Nici în ciuda noroiului din pământul vieții mele, te-ai lăsat acolo să-mi veghezi calea. Multumesc pentru urările tale pline de crunt motivație.”

5 „În fiecare an îmi aduci bucurie în viață și îmi încălzești sufletul cu gândurile tale. Mulțumesc pentru tot ce faci pentru mine.”

6 „Mulțumesc pentru caldura și compasiunea ta. Mulțumesc pentru faptul că îmi ții locul cald la căldura inimii tale și că îmi aduci zâmbete.”

7 „Mulțumesc pentru încurajarea ta durabilă. Îmi place să știu că am oameni ca tine de partea mea.”

8 „Mulțumesc pentru faptul că m-ai întărit pentru drumul pe care îmi aleg să merg. Îți sunt recunoscător pentru ceea ce faci pentru mine.”

9 „Îmi place să îmi amintesc cuvintele tale de încurajare când nu simt ca și cum aș putea merge mai departe. Mulțumesc pentru gândurile tale frumoase.”

10 „Sunt binecuvântat că am un prieten ca tine, care îmi dorește numai binele. Mulțumesc pentru emoția ta și urările tale frumoase!”

De asemenea, pentru cei care doresc să exprime și mai mult afecțiune și recunoștință,poate fi necesar să se gândească la ceea ce urmează:

Cum să compui mesaje personalizate:

• Inspiră-te din sentimentele pe care le-ai simțit atunci când cineva ți-a trimis urări și folosește-le pentru a compune mesaje personalizate.

• Concentrează-te asupra modului în care acestea te-au făcut să te simți și adaugă predicțiile placute pe care le-ai simțit.

• Pune mai mult accentul asupra felului în care persoana care ți-a trimis urările a contribuit la schimbarea stării tale.

• Exprimă cât de mult înseamnă pentru tine că cineva ți s-a oferit cu încurajări și gânduri pozitive.

Cel mai bun mod de a rămâne recunoscător pentru gândurile și sentimentele pe care le-ai primit poate fi acela de a arăta interes față de ceilalți și de a transmite aceleași mesaje și sentimente frumoase și pozitive. Acest lucru nu înseamnă doar să trimiți câteva mesaje zilnic sau câteva cuvinte călduroase la întâlnirea cu prietenii și familia, ci înseamnă și a fi prezent atunci când e nevoie de ajutor sau de susținere.

Uneori, este important să fim încrezători și să-i copleșim pe cei dragi cu atenție, atunci când suntem liberi și avem suficient timp și intention. Acest lucru ar putea însemna să faci o scurtă excursie împreună cu cei dragi, sau chiar să îi inviți la o masă specială, pentru a dărui poveri speciale și a arăta interes pentru ceea ce simt.

De asemenea, ar trebui să acordăm atenție cuvintelor pe care le folosim atta când ne exprimăm și când gândim. Chiar și cele mai mici cuvinte pot avea un impact puternic asupra celorlalți, deoarece acestea sunt ceea ce rămâne în memorie și ce poate influența sentimentele lor.