Cele mai frumoase impletituri par lung pot fi o adevarata o adevarata binecuvantare pentru parul lung si napraznic. Fie ca este vorba de o tunsoare medie sau de o coafura de gala, impletiturile ofera mereu un look elegant care te poate face sa te simti cu adevarat minunat. Iata cateva dintre cele mai frumoase impletituri par lung pe care le poti incerca acasa sau la coafor.

  1. Impletituri franjuri

Impletiturile franjuri sunt unele dintre cele mai populare dintre toate impletiturile pentru parul lung. Acestea pot fi realizate destul de repede, nu necesita produse speciale si confera parului un aspect deosebit si un aer glam. Acestea pot fi incretite, impletite liber sau cu insertii ornamentale.

  1. Impletituri Ombre

Impletiturile ombre sunt unele dintre cele mai populare coafuri, iar acestea pot fi realizate chiar si cu parul lung. Acestea ofera parului un plus de volum si rezista mai mult decat stiluri de impletituri obisnuite. Impletiturile ombre se potrivesc de minune pentru persoanele care doresc sa adauge un plus de stralucire parului si necesita tehnici speciale pentru a fi realizate corect.

  1. Impletituri cu ciucuri

Impletiturile cu ciucuri sunt o coafura mai sofisticata, care ofera parului un aspect deosebit, mai ales atunci cand este realizata din par ondulat sau cret. Aceasta se obtine prin introducerea a catorva benzi subtiri de par leaga mai multe impletituri. Acest tip de impletitura poate fi realizata atat intr-un mod simplu, cat si mai complicat, iar rezultatele sunt spectaculoase.

  1. Impletitura floare de trandafir

Daca vrei sa incerci un tip de impletitura mai complicat, impletitura floare de trandafir ar putea fi ceva potrivit. Acesta se obtine prin intrepatrunderea unor bucle de par in bucle mai mari, similare cu petalele unui trandafir. Rezultatul este spectaculos si foarte feminin, oferind parului o nota eleganta si chic.

  1. Impletitura prin deschidere

Impletitura prin deschidere este o impletitura a parului lung, realizata prin trasarea unui desen pe par. Acest lucru se realizeaza prin decuparea parului in mai multe bucle cu ajutorul unor scoabe, astfel incat sa faca un design spectaculos. Este perfecta pentru sezonul de vara si confera parului un aer nonconformist si interesant.

  1. Impletitura spiralata

Impletitura spiralata este o cunoscuta impletitura realizata din parul lung si ondulat. Acest tip de impletitura poate fi usor realizata cu ajutorul unui dispozitiv special care imita forma unei spirale si care ofera parului un plus de volum si interes. E greu sa nu te remarci cand porti aceasta impletitura, iar rezultatele finale pot fi magic .

  1. Impletitura Sirena

Impletitura Sirena este cel mai bun tip de impletitura pentru stralucirea parului si sustinerea unei greutati mari. Aceasta se obtine prin rularea parului in bucle de-a lungul partii laterale a capului si are un aer destul de romantic. Toate buclele se leaga una la alta in forma unei impletituri. Cantitatea crescuta de nutrienti din par va fi, de asemenea, protejata.

In concluzie, dintre toate impletiturile pentru parul lung, cele de mai sus sunt cele mai frumoase. Fie ca iti doresti o coafura spectaculoasa sau doar un look mai glam pentru o noapte speciala, cu cateva produse adecvate si o mana de ajutor, poti crea o coafura chiar singura pe care sa o porti cu mare mandrie. Daca vrei sa incerci mai multe impletituri, cu siguranta vei gasi ceva potrivit tuturor gusturilor.