Unii nasi sunt parintii bunicilor, iar alţii sunt îndepărtati cunoscuti sau prieteni de-ai părinţilor. Indiferent de relaţiile familiare, nasi sunt unii dintre cei mai importanti oameni din viaţa unui cuplu de mirese si miri. Din acest motiv, este important sa-i oferi un cadou special pentru a-i arata ca iti pastrezi recunostinta fata de ei cand vine vorba despre botezarea/cununia copilului tau. Iti prezentam cateva idei creative si practice de cadouri pentru nasi.

1. Un ceas deosebit

Un ceas de lux poate fi un dar deosebit si memorabil pentru nasi. Nu conteaza daca acesta are un design frumos sau are un design modern, important e ca este un cadou simbolic. Ofera-le ceva care sa ii faca sa se simta speciali.

2. O cutie de bauturi speciale alese

Daca nasi tai sunt mai inaintati in varsta, asta ar putea fi o alegere excelenta. Cutia poate cuprinde diverse sortimente de bauturi alese, cum ar fi vinuri rare sau whisky scotian. Cumpara-le cateva pahare textile sau cristale pentru a consolida pachetul.

3. O pereche de bilete

Pentru nasi iubitori de culisele teatrelor, opteaza pentru o pereche de bilete pentru un spectacol pe care l-au dorit. Spectacolele din cadrul teatrelor sunt in mod constant amanate, astfel ca ar putea sa nu poata merge chiar acum. Dar, atunci cand se vor intoarce la locul de distractie preferat, ei se vor gandi la tine si la aceasta atentie si vor fi incantati.

4. Un portret personalizat

Un portret original realizat manual poate fi un cadou deosebit pentru nasi. Folosind o parte din fotografiile tale, il poti comanda pe un artist sa realizeze o pictura simpla, colorata si curata, dar care sa transmita sentimentul de familie. Daca artistul ofera planse decorative personalizate, poti alege si una dintre acestea.

5. Ceasuri inteligente

Daca nasi tai iubesc tehnologia si urmaresc tendintele, un ceas inteligent este un dar perfect. Cu alte cuvinte, ei pot accesa date, pot accesa aplicatii, pot controla muzica, pot trimite mesaje si pot monitoriza binele. Modelele noi devin tot mai inteligente si dispun de caracteristici usor de utilizat.

6. O cutie cu dulciuri

Toata lumea adora dulciurile, iar un astfel de cadou pentru nasi nu poate fi niciodata gresit. Llasate-i pe ei sa aiba libertatea de a alege dintre dulciurile personalizate in functie de gusturile lor. Cutia poate fi personalizata cu numele sau chiar o poza amuzanta ca sa arate ca ti-ai pus suflet pentru a realiza acest cadou.

7. Un suvenir personalizat

Un suvenir personalizat si personalizat poate fi un dar minunat pentru nasi in anumite ocazii. Indiferent daca este vorba de o placuta, o tava sau o ceasornica, asigura-te ca il personalizezi. Poti sa atasezi un mesaj sau poti sa-i oferi ceva deosebit care simbolizeaza importanta pe care ei au in viata ta.

8. O data romantica

Oferta nasi tai unaltfel de cadou intrucat ei ar putea fi prea ocupati pentru a iesi in oras. Ofera-le acea cina romantica la care au visat, dar nu au avut timp sa se bucure de ea. Poti oferi bilete la restaurantul lor preferat sau organiza o cina tematica acasa. Fii inventiv si asigura-te ca le vei oferi un moment de neuitat cu ocazia aceasta!

9. O piesa de arta deosebita

Esti in cautarea unui cadou special pentru a-i arata aprecierea ta? O piesa de arta poate fi exact ceea ce cauti. Exista artisti care pot realiza decoratiuni personalizate, astfel ca poti sa comanzi ceva dedicat parintelui tau sau nasi si astfel sa arati cat de importanti sunt pentru tine.

10. O excursie

Oferal nasi tai o intalnire surpriza si planifica o excursie de weekend intr-o destinatie de vis. Aceasta idee este destul de flexibila si se poate ajusta bugetului si dorintelor lor. Poti alege sa petreci o zi la spa sau sa vizitezi obiective turistice intr-o locatie la moda, cum ar fi Monte Carlo.

Indiferent ce optione de mai sus alegi, este o ocazie excelenta sa oferi un cadou deosebit si sa arati recunostinta si aprecierea fata de cei mai importanti oameni din viata ta si anume nasi. Chiar daca pandemia limita principalele evenimente, acestia isi vor aminti intotdeauna de aceasta atentie generoasa la care au fost supusi.