O poezie de dragoste pentru iubita ta poate fi cel mai bun cadou pe care îl poți face pentru persoana iubită. Indiferent dacă sunt momente fericite și emotionante sau momente când te confrunți cu probleme și întrebări pentru care nu ai răspunsuri, produsele literare și poezia devin cea mai mare sursă de inspirație și sentimente. Indiferent de momentele prin care treceți împreună, un vers romantic sau o poezie de dragoste pot da culoare zilnică și pot arăta iubitei tale că te gândești la ea.

Iată câteva sfaturi pentru alegerea celei mai bune poezii de dragoste pentru iubita ta.

Cum alegi cea mai buna poezie de dragoste

 1. Gândește-te la sentimentele tale profunde și la sentimentele iubitei tale. Încearcă să alegi o poezie care transmită sentimentele voastre amândurora într-o formă poezie.

 2. Alegeți o poezie care se potrivește cu personalitatea iubitei tale și care reflectă felul în care percepei tu relația voastră.

 3. Caută un stil de poezie care definește momentul prezent și care reflectă conflictele și provocările pe care le traversați împreună.

 4. Caută poezii care sunt scurte și la obiect. Poate că sună cam ciudat, dar poeziile prea lungi provoacă oboseala și distrage atenția.

 5. Încearcă să alegi poezia cu mai puține metafore, figurative și simboluri. Ele se pot întâmpla să fie prea complicate pentru publicul tău și pot fi puțin întunecate.

 6. Faceți cercetări despre autorii voștri preferați și citiți poeziile lor. Există o mulțime de opere foarte frumoase scrise de scriitori tari.

 7. Flexibilitatea și creativitatea sunt caracteristici cheie ale poeților de talent. Exersați-vă puterea creativității și încercați să creați propriile tale poezii.

Poezii dragoste axate pe Romanța

 1. “To Love Is Not To Possess” de James Șalomon

Această frumoasă poezie de dragoste este despre adevăratul sens al iubirii și despre faptul că iubirea nu presupune sacrificiu și posedare a unei persoane de către alta.

 1. “A Red, Red Rose” de Robert Burns

Această poezie prezintă dragostea ca pe un sentiment pur pe care un om îl poate simți dincolo de materialismul Corupției.

 1. “When I do count the Clock” de William Shakespeare

Această poezie vorbește despre nevoile unei persoane de a se simți iubita și dorită.

 1. “Wild Nights” de Emily Dickinson

“Wild Nights” se concentrează pe sentimentele vii și puternice și pe modul în care poți să strălucești când lucrurile merg bine în relația ta.

 1. “Desiderata” de Max Ehrmann

Această poezie reprezintă o încurajare să fii încrezător, să îți vezi de viața ta și să crezi în dragoste.

Poezii de dragoste avand ca teme Căisimul și Distanta

 1. “Sunt departe” de Zvi Peelman

“Sunt departe” se referă la conflictul dintre dorința de a fi împreună și nevoia de a te afla departe. Această poezie de dragoste abordează durerea care poate fi provocată de distanță și de călătorii.

 1. “Mergând” de Langston Hughes

“Mergând” este o poezie despre dragostea reală și copleșitoare care există chiar și atunci când ești departe unul de celălalt.

 1. “Din nou” de Lord Byron

Această poezie vorbește despre dragostea puternică care există indiferent de distanța dintre cele două persoane.

 1. “Doar tu și eu” de Paul Gillette

“Doar tu și eu” vorbește despre eliminarea anxietății pe care o simți din cauza distanței și despre momentele fericite pe care le petreceți atunci când sunteți împreună.

 1. “Take Flight” de William Shakespeare

Această poezie este despre aventurile și visele pe care le poți împlini atunci când ești împreună cu persoana iubită.

Poezii de dragoste care Include Vise si Clipe Prețioase

 1. “Cumva chiar și-acum” de Christina Rossetti

Această poezie este despre momentele în care bănuim că ar putea fi posibil ca dorințele și visele noastre să se adeverească.

 1. “Mai presus de toate” de Jenny Joseph

“Mai presus de toate” este o poezie despre momentele de schimbare și despre faptul că dragostea ta poate dura tot ceea ce vei întâmpina în viață.

 1. “Her Voice” de Sylvia Plath

“Vocea ei” vorbește despre puterea unei voci și despre cum te poate face să te simți un om norocos.

 1. “The Lady and the Unicorn” de William Butler Yeats