Cand vine vorba despre cadouri, nasi inseamna adeseori cei mai iubiti. Ei au fost alaturi de proaspetii parinti, au oferit suport, ajutor si dragoste. In astfel de situatii, cadourile sunt adesea un stil de viata. 

Pentru a-ti arata gratitudinea si respectul pentru ceea ce au facut nasi tai, vei dori sa le oferi ceva cu adevarat special. Desi oferirea unei cutii de dulciuri sau a unui trandafir este intotdeauna o alegere buna, exista o multime de alte optiuni care se potrivesc perfect nevoilor lor. Iata cateva idei de cea mai buna si mai deosebita cadou pentru nasi:

I. Cadouri personalizate

 1. Cercei sau inele personalizate – Poti obtine cercei sau inele speciale personalizate cu numele de familie a nasi tai. Acest cadou le va poza ca apartinand aceleasi familii si va arata sentimentele tale fata de ei.

 2. Cadouri de arta sau fotografie – O alta varianta a cadoului personalizat ar fi o pictura sau o fotografie realizata de un artist local sau de la un magazin de arta. This poate proveni dintr-o calatorie comuna sau din orice alt motivisi fai care sa le fie drag.

 3. Haine si accesorii personalizate – Poti gasi in magazinele locale haine si accesorii personalizate cu numele lor sau o poza scrisa de tine pe ele. Acestea pot fi foarte folositoare pentru a le arata cat de mult conteaza pentru tine.

 4. Cadouri personalizate facute de tine – Daca vontor sa faci tu un cadou mai personalizat, poti face lucruri precum: bratari speciale, carti de vizita sau farfurii a mostenit utilizand metoda tehnica de decoupage. Acestea arata first mai special datorita atentiei si efortului pus in ele.

II. Cadouri pentru rasfat

 1. Cosuri cadou – Cosurile cadou sunt intotdeauna un cadou extraordinar, mai ales daca sunt umplute cu produse de lux care pot fi folosite in mod regulat. Poti include produse de infrumusetare, dulciuri, ceaiuri si alte produse.

 2. Vacante de lux – Aceasta este o optiune mai scumpa, dar merita investitia. O vacanta intre nasi si tine sau cu tine, va poate da ocazia sa petreceti un timp calitativ impreuna.

 3. Tratament spa sau beauty – Acestea sunt intotdeauna un cadou special si rasfatat. Poate fi un vizitat la un spa sau un tratament de beauty, o sedinta de manichiura sau pedichura, sau chiar abonament la o sala de fitness.

 4. Aniversare speciala – In timpul aniversarii lor, poti organiza o petrecere speciala unde sa il rasfeti. Acesta poate fi un cadou mai scump dar total inedit, care il va face sa se simta minunat.

III. Cadouri creative

 1. Plantele si florile – Plantele si florile sunt adeseori cadouri minunate pentru cei dragi si mai ales pentru nasi. O cutie cu flori proaspete sau cu diverse tipuri de flori arata ca ii apreciezi iubirea si suportul acordate.

 2. Amintiri personalizate – Pot fi obiecte decor, usor de gasit online sau in magazine. Acestea vor avea o insemnatate speciala si vor fi adevarate amintiri pe care le vor aprecia intotdeuna.

 3. Lumina – Lumina simbolizeaza intotdeauna sentimentele tale in moduri desavarsite. Lampi si obiecte decorative cu lumina vor fi adevarate amintiri de neuitat si frumusete in casa lor.

 4. Biografia lor – Poti scrie biografiile lor intr-un mod amuzant si interesant. Aceste lucrari vor fi un pas mai departe sau orice alt element care sa ii faca sa se simta in mod special.

IV. Cadouri pentru calatorii

 1. Bilete sau chiar tichete – Ar fi minunat sa le oferi un weekend de calatorie sau spre un loc pe care si l-ar dori. Iar optiunea de tichete de calatorie le va adauga o multime de libertate.

 2. Dispozitive electronice – Dispozitivele electronice sunt intotdeauna un cadou bun pentru care sunt foarte recunoscatori. Acestea pot include laptop-uri, tablete, telefoane sau chiar camere foto.

 3. Restaurant in strainatate – Ii poti oferi o cina in strainatate, sa faca o vizita interesanta si deosebita. Acest cadou ii va introduce intr-o lume de gourmet si bucatarie exotica.

 4. Ghiduri de calatorie – De asemenea, poti gasi ghiduri turistice care ii pot ajuta sa se bucure de calatorii. Acestea ar putea contine informatii despre obiective turistice sau sugestii culinare.

V. Cadouri utilitare

 1. Bricolaj si obiecte practice – Cineva care are un hobby poate castiga intotdeauna ceva utilitar. Acestea pot fi obiecte de decor si chiar obiecte necesare in cazul unor reparatii.

 2. Ingrijire si sanatate – Pentru sanatatea lor, poti oferi obiecte utile cum ar fi alimente sau suplimente nutritive, produse de infrumusetare si produse insecte repellent.

 3. Obiecte pentru bucatarie – Pentru nevoile lor culinare, ar fi bine sa oferi accesorii pentru bucatari precum: suporturi de tava, seturi de tacamuri, ceainice, etc.

 4. Durata de viata – Acestea ar putea include obiecte precum cuptoare sau aburi de inalta calitate, mixere, aparate de gatit si alte echipamente care sa ii ajute sa isi faca mancare cat mai usor.

In orice situatie, cadourile oferite nasi tai nu trebuie sa fie neaparat scumpe sau impozante. Important este sa iti arate recunostinta si aprecierea ta, dar si sa raspunda nevoii sau interesului special al acestora. Indiferent de cadoul ales, important este ca acestea sa aduca zambete pe buzele lor.