Dragostea este arta de a îmbrăca sentimentele în cuvinte, iar poezia este o metodă grozavă pentru a exprima sentimente adânci profunde. Dacă vrei să-ți arăți iubita cât de mult înseamnă pentru tine, poezia de dragoste este calea perfecta pentru a face acest lucru. O poezie de dragoste va captiva inima iubitei tale, scena fiind împodobită cu zâmbetul și alte emoții frumoase si intense.

Când vine vorba despre poezia de dragoste, este important să alegi una care se potrivește personalitații partenerului tău . Desigur, ai putea Îngloba sentimentele tale din poezia alesă pentru a face poezia ta și mai personală și specială.

Ce poezie de dragoste sa trimiteti iubitei?

I. Poemele „Clasic” ale Scriitorilor Consacrati

Există o mulțime de poezii clasice care merită și vor atrage atenția iubitei tale. Indiferent că este vorba despre Shakespeare, Pablo Neruda sau Kahlil Gibran -autori celebri și considerați ca fiind părinții poeziei de dragoste- poeziile lor vor captiva și vor aduce inima partenerului tău mai aproape de tine.

Datorită impactului lor puternic, aceste poezii clasice sunt ideal de trimis iubitei. Trebuie doar sa alegi poezia care se potrivește personalității partenerului tău. Iată câteva adaptări ale scrierilor lui Shakespeare și Pablo Neruda pentru a-ți orienta căutarea:

A) „Noi doua fii ai aceleiași mame naturii”– William Shakespeare

B) „Tu ești mântuierea soarelui, luna e cântec de culori și stele”– Pablo Neruda

C) „Când sărutul tău îmi invalidează gândurile, tacerea se prelinge peste viața mea”– William Shakespeare

D) „Dragostea mea, tu ai unui buchet de sare, eu iubesc să îl savurez cu adevărat”- Pablo Neruda

II. Poezii Personale

Dacă vrei să aduci profunzime sufletului partenerului tău și să te faci remarcat prin poezia ta, poeziile tale pot fi o modalitate fericită și profitabilă de a îmbrăca sentimentele tale în cuvinte.

Crează o poezie de dragoste unică ce va fi însoțită de o imagine corespondentă și o trimite-i iubitei tale cu emoți și sinceritate. Pe lângă câteva cuvinte inspirate , următorul lucru ține de succesul poeziei tale:

A) Recunoaște ce simți și exprime-ți sentimentele în mod autentic și în mod clar.

B) Adaugă presupoziții despre sentimentele iubitei tale în poezie.

C) Simbolurile și imaginația ta vor contribui la creativitatea poeziei tale.

D) Caută să surprinzi iubita ta când scrii o poezie asupra dragostei voastre.

E) Amintește-ți că scrisul unei poezii de dragoste trebuie să fie o experiență pozitivă pentru aceasta.

III. Poezii online dedicate dragostei și iubirii  

Extinde căutările tale la poeziile dedicate dragostei si iubirii disponibile online. Minunate si speciale prin felul lor , acestea sunt poezii ale unor poeți contemporani și le poți folosi ca sursa de inspirație pentru a-ți crea o poezie personală.

Există o mulțime de website-uri, cărți sau reviste de poezii care pot oferi inspirație pentru poezia ta de dragoste pentru iubita ta. Cu toate acestea, poeziile trebuie împărtășite cu entuziasm si sinceritate, căci este important ca iubita ta să simtă că este poezia ta care din sufletul tău și nu doar ceva aflat pe internet. Iată câteva poezii online care le poți încerca:

A) „Dragostea mea fata, tu ești o dimineața de primăvară, în stare să-mi schimbe propriul destin.”– de Allan de Leon

B) „Dragostea noastră se întinde către cererea de așa-numiții regi, căci suntem făcuți să fiem unul pentru altul” – de Meena Tn.

C) „Fericirea mea este să-ți țin prietenia și să-ți arăt dragostea mea pentru voioșia ta sufletească”– de Alexis de Fresnes

D) „Tu ești lumina ce mă eliberează și mă îndrept spre fericire” – de Meena T

IV. Exemple de poezii proprii pentru a-i trimite iubitei

A) „Vântul plângea din zori

Când am început călătoria către un destin sfânt

Când te-am văzut, cuvintele mele s-au oprit

Și inima mea și-a descoperit sentimentul”

B) “Am vrut să-ți spun că dragostea mea știe să învețe

Să se înalțe ca stelele încă și mai sus

În fiecare noapte îți vei aduce aminte

Când îți șoptesc dragoste în orele petrecute la tine în suflet”