Numele nu reflecta numai ceea ce cineva este, ci si cine este. Acest lucru este, de asemenea, de aplicare pentru pisicile masculine. Nu există niciun dubiu că majoritatea proprietarilor de pisici îşi doresc ca numele lor să fie cât mai memorabil şi expresiv. Acest lucru facilitează comunicarea cu pisica ta, făcându-te în mod special să iei contactul față de mascota ta. De asemenea, traind in lumea moderna, suntem nevoiti in mod constant sa diferentiem animalul nostru de celelalte animale prin cuvantul lui.

Ant antrenament, aceste nume numite în mod expresiv vor permite altora să vadă acel ceva individual pe care l-ați văzut în tigrul dvs.. Asadar, în cazul în care sunteți în căutarea unui nume carismatic pentru pisica ta masculină, iată o listă cu cele mai carismatice nume de pisici masculine.

I. Listă a numelor carismatice pentru pisicile masculine

  1. Archie – Un nume traditional al pisicilor masculi, această opțiune de origine scotiană va avea mereu rezonanta sa. Dintre toate numelele de pisici băieți, Archie este perfect pentru cei care vor ca numele lor să aibă un cuvânt britanic până la sfârșit.

  2. Alfie – Această pisică masculină a câștigat rapid popularitate pe meleagurile joase ale Regatului Unit și a câștigat încredere în numeroase alte țări. Acest nume este motivat in ultimul timp, in principal, de o abordare moderna a constiintei sociale.

  3. Apollo – Un nume mitologic, Apollo era domnul soarelui, precum și zeul arcului, armei și medicinii. Este un nume perfect pentru niste pisici masculine care vor să se simte ca niște urși puternici, care au marea putere și control asupra lumii.

  4. Baxter – Un nume ce descrie originalitatea și individualitatea, este perfect pentru cineva care are nevoie de a frecventa conversațiile cu o susținere socială. Acest lucru poate fi puțin diferit față de denumirile mai vechi enumerate, dar cu siguranta va fi mereu gustat.

  5. Milo – Un nume amical, această opțiune va fi întotdeauna apreciată deopotrivă de proprietarii de pisici și de pisicile lor. Acest nume poate fi folosit pentru a exprima dragoste de a fi un tigr liniștit și bine informat.

  6. Oliver – Un nume clasic pentru băieți, această opțiune poate fi ușor numită ca un label pentru cei care au noroc în viață și fericire. Aspirațiile pe care le împărtășește această denumire vor crește nivelul de responsabilitate dintre proprietar și animalul lor de companie.

  7. Theodore – Această denumire de origine greacă a devenit de asemenea unul dintre cele mai carismatice și mai afectuoase nume de pisici masculine. Cu un sentiment relaxat, acest nume va permite proprietarilor să racordeze sentimentele pozitive în conversațiile lor.

  8. Winston – Această opțiune a fost mereu văzută ca unul dintre numele de tigri de luat în considerare. Cred că aceasta este ocazia perfectă pentru cei care vor o identitate socială mai bine definită pentru băieții lor și care vor să vadă roadele acestei decizii.

II. Cum alegi un nume carismatic pentru pisica ta masculină

Alegerea unui numele carismatic pentru pisica ta masculinity poate fi o misiune dificilă. Este important să ții cont de nevoile și de așteptările felinei tale luând în considerare următorii factori:

A. Nume scurte și amuzante

Cumdimile scurte și amuzante sunt perfecte pentru cei care vor să se prioritizeze rapiditatea și schimbarea pentru a evita monotonia. De asemenea, sunt încurajate numele cât mai scurte pentru a asigura o relație cu atenția.

B. Nume ce reflects sentimente

Interpretarea sentimentelor felinelor este uneori complicată. Prin numirea lor cu nume care reflectă sentimente, precum fericirea, hohotul de râs sau aventura, veți putea prinde mai bine nivelul de satisfacție al pisicii. Este esential sa estimati nevoile acestor fiinte drăgăstoase și sa ii puneti numele care sa le transmit sentimentul de bun simt.

C. Nume personalizate

Un nume personalizat poate fi bucuria de a alege un nume pentru pisica ta. Această respingere a căilor convenționale în numirea unui nume poate fi perfect pentru cei care vor sa experimenteze cu ceva nou.

D. Nume inspirde de pesti

Asa cum am subliniat pana acuma, majoritatea proprietarilor de pisici doresc nume expresive pentru animalul lor de companie. La fel ca animalele marinea, mergand de la pesti, pasari sau ierbivore, nume inspirate de animale marine pot fi un conflict interesant între animalul fericit si proprietar.

E. Nume inspirare de lucru și carieră

Majoritatea proprietarilor de pisici doresc ca numele lor să aibă o notă proaspătă și inteligentă ca și profesii. Unii proprietari chiar își aleg numele pisicii după specializarea lor în specialitatea sau după specializarea partenerului de viață.