Cu o bogata si complexa cariera de peste 30 de ani, Johnny Depp a devenit unul dintre actorii cei mai versatili și talentați din generația sa. Cu unele dintre cele mai impresionante prestatii din aceasta industrie, Depp a jucat roluri variate printre care unchiul Jack din Practical Magic, Edward din Edward Scissorhands, Captain Jack Sparrow din Pirates Of The Caribbean și Victor Van Dort din Corpse Bride. Epoca DEPP a teatrului american a prins cele mai bune filme ale lui pana la acest moment.

Iata care sunt cele mai bine cotate filme ale lui Johnny Depp pana acum:

 1. Pirates of the Caribbean
  La bordul filmelor cu pirati din Caraibe, Depp a trasat un nou standard pentru personajele de film când l-a adus pe Captain Jack Sparrow. Amestecul său de aventură și umor a captat inimile tuturor, iar Depp a câștigat un Glob de aur pentru prestatia sa in aceasta serie excelenta de filme.

 2. Edward Scissorhands
  Actorul nostru preferat a jucat un rol memorabil in Edward Scissorhands, filmul care a stabilit o noua standarda de dragoste. Inspirat de filmele cu Moșneagul și Cinderela, Edward Scissorhands dezvolta un personaj care este captiv pe tot parcursul enigmelor sale.

 3. Sweeney Todd
  Regizat de marele regizor Tim Burton, Sweeney Todd a adus laolalta un cast remarcabil ce a inclus pe Depp in rolul lui Todd. Crimele violente și lila murdara și sfâșietoare a lui Todd s-a numarat printre cea mai buna realizare a actorului.

 4. Charlie and The Chocolate Factory
  Acest film a facut ca Depp sa obtina centura de gloriei dupa ce l-a jucat pe Willy Wonka. Tocmai fiind unul dintre capodoperele lui Burton, personajul sau de minune, Wonka a fost dificil de imitat. Depp a hostat-o cu succes.

 5. Donnie Brasco
  Povestea adevarata a peisajului under cover, Donnie Brasco are succesul cuplat cu drama, umorul și tragedia. Cu o prestatie care depasește orice asteptare, Depp intră in piele lui Joe Pistone, inspectator FBI sub acoperire.

 6. Finding Neverland
  Este un film despre imaginatie, dragoste si inocenta si Depp a fost perfect pentru a face niste magie. Atât el, cât și colegul sau, Kate Winslet, au oferit performanțe impresionante și au creat magie pe ecran.

 7. Cry Baby
  Satira despre rebelii de la școala de anii cincizeci, Cry Baby sublinia modul in care adevarul poate fi distorsionat de propaganda mainstream. Depp a jucat un rol important in film sub aparenta slabuta, cea a lui Wade ‘Cry-Baby’ Walker.

 8. What’s Eating Gilbert Grape
  O dramedie despre un tanar care-si ajuta parintii in timp ce incerca sa se inlineasca in lumea lor, What’s Eating Gilbert Grape a impus un nume care urma sa ramana in istorie. Depp in rolul lui Gilbert Grape a oferit o imagine intensa de brau personajul sau.

 9. Sleepy Hollow
  Cea mai buna adaptare a lui Burton din viziunea lui Washington Irving, Sleepy Hollow a oferit spectatorilor o perspectiva interesanta asupra legendei lui Ichabod Crane. Depp a fost absolut uimitor in rolul pe care l-a jucat si a oferit o prestatie carismatica.

 10. Blow
  Inspirat din viata lui George Jung, Blow a adus actori faimosi precum Depp cealalta prestatie de stralucire. El a jucat rolul lui George, un om puternic care cucereste un imperiu de droguri, ceea ce il face mai puternic, dar și mai vulnerabil.

De la comediile sale la papusile sale mai dark, Johnny Depp a oferit atât succes major, cât și reputație calificatului. Dew actrita cel mai controversat din aceasta industrie, toate filmele sale au o mare cantitate de respect si de apreciere. Aceste filme memorabile continue sa inspira producatorii de film si sa aduca bucurie faniilor sai.