In cea de-a patra zi a lui 2021, generatia noua asteapta cu nerabdare cele mai noi filme Netflix special create sa fie lansate pe platforma. Televiziunea moderna se afla la un nivel inalt, iar cea mai inovatoare parte a prezentei este serviciul de streaming video, prin intermediul caruia orice submariner poate sa se bucure de diferite genuri de filme.

Pentru oricine care se straduieste sa vada un divertisment de calitate, platinile ca Netflix, Hulu si Amazon Prime Video ii va oferi filme distractive domestice si strainatice, pentru a-i tine in priza. Dar cu atat de multe filme constande si ramanand in stoc, poate fi o corvoada sa alegem cea mai buna din ele.

Din acest motiv, am pregatit pentru voi o lista cere a celor mai bune filme Netflix din 2021, a caror varietate si expunere vor fi o sursa buna de distractie.

Iata care sunt cele mai bune filme Netflix lansate pana acum in 2021:

  1. Ma Rainey’s Black Bottom

Ma Rainey’s Black Bottom este cel mai nou film disponibil pe Netflix care prezinta gama diversa si experienta elevata a unei geniale bluesiene! Acesta este un film frapant care se desfasoara in cele mai muncitoare strazi ale Chicago-ului si ne ofera o incursiune cum nu se poate mai bine in personajele, momentele cheie si schimbarile sociale.

Personajul central, Levee, interpreteaza magnific Lorraine Toussaint si face parte din alaturarea Ma Rainey, care se lupta sa aiba o prezenta tarzie indiferent despre a patrunde in lumea inundata de afirmatiile sociale si sexuale ale liniilor sale.

  1. Promising Young Woman

Promising Young Woman este o comedie fermecatoare, cu o adancime si o remarcabila putere vizuala. Pe langa acestea, disponibil pe Netflix, filmul ofera o experienta de neuitat.

Filmul ne arata povestea vietii sexuale pline de suspans a unei femei tinere, Cassie, care isi petrece noaptea la seara revizuind consecintele comportamentului harce al barbatilor. Drama exceptionala si decenta prezinta personaje ieftine si vii care provoaca sentimente diferite in sufletele telespectatorilor.

  1. Pieces of a Woman

Acum, Pieces of a Woman este unul din cele mai bune filme Netflix lansate in acest an. Acesta povesteste intreaga experienta a unui cuplu care se lupta sa treaca peste pierderea proaspata a unei copii, dar lucrurile se complica si mai mult, cand fata lor se trezeste prinsa in procesul politistesc care amesteca tragedia personala cu legalitatile judiciare.

Filmul se concentreaza pe drama acestei relatii precum si pe razbelul dur privind gradul de injustitie sociala pe care o prezinta in mod clar.

  1. The Half of It

The Half of It este unul din filmele subtil si populare de pe Netflix. Acest film ne prezinta povestea interesanta a unei tinere care este angajata ca scriitor pentru un baiat care se indragosteste de colega lui de clasa.

Cu toate acestea, acest film intunecat educativ nu se rezuma doar la o buba, ci cu o dramaturgie bine scrisa, se poate transforma intr-o lectie de viata pentru tineretul modern, deoarece se concentreaza asupra rusinii personale si a dublei standarde care par sa aibe loc in lumea asta.

  1. The Trial of the Chicago 7

The Trial of the Chicago 7 este un film Netflix inedit bazat pe realitatea istorica care prezinta drama reala a evenimentelor ce au luat loc in 1968. Acest film sa concentreaza pe cazul procurorului impotriva a 7 activisti implicati in protestele culturale si politice violente.

Filmul ofera o perspectiva minunata asupra publicului american obositor si a abuzurilor pe care le perpetueaza in special justitia. Desi filmul are o actiune interesanta si realista, se concentreaza pe modul in care indiviului sau grupului li se dita impotriva justitiei si drepturilor lor civile.

  1. Mank

Mank ne prezinta drama vietii unuia dintre cei mai influenti scenaristi, Herman Mankiewicz, interpretat de actorul Gary Oldman. Acest film de pe Netflix prezinta situatia mondena a Hollywood-ului cu anii 1930, care l-a purtat pe Mankiewicz in copilaria sa, elaborand povestea unuia dintre cele mai apreciate filme, Citizen Kane.

Admirabila prezentare a lui Oldman ofera multa energie, oferind telespectatorului o calatorie emotionanta in lumea mondena a Hollywood-ului si drumul acestuia in ceea ce priveste crearea filmului clasic.

  1. Christmas Chronicles Part 2

Christmas Chronicles Part 2 este cel de-al doilea film de pe aceasta lista care provine din lumea magica a comediei fantastice. Filmul continua povestea fratilor Pierce, care se alatura lui Santa Claus pentru a-i ajuta sa salveze Craciunul si a il pune pe pedalole!

Cu aceasta urmare, filmul prezinta si mai mult divertisment si magie pentru vedetele noastre, cum ar fi descoperirea unui portal interdimensional si aventura fara precedent a fratilor Pierce. Filmul ne ofera ocazia ideala sa invatam despre regasirea familiei si iertare, prin magia Craciunului.

Sumarizand, Netflix ofera o multime de filme, cu o varietate larga de subiecte, lansate pe perioada 2021. Iata cele mai bune filme Netflix lansate in 2021 care sunt disponibile pe platforma: Ma Rainey’s Black Bottom, Promising Young Woman, Pieces of a Woman, The Half of It, The Trial of the Chicago 7, Mank si The Christmas Chronicles: Part 2.

Fiecare dintre filmele prezentate ofera un mod unic de a te conecta cu diverse stiluri si teme, dinspre perspectiva artistica si distractiva. Despre fiecare film, vom evoca experienta sa unica si personajele sa profunde, care devin un motiv important de acest divertisment de calitate.

Speram ca acest articol va oferi un avantaj si o perspectiva in selectarea celor mai bune filme Netflix din 2021 pentru a va bucura si mai mult de distractie!