Fiecare an aduce cu sine numeroase lansări de filme incredibile pentru public, iar 2021 nu face excepție. Cu abonamentele Netflix oferind o gamă vastă de titluri excelente, îți dorești să fii primul care să le urmărească. Cei mai mari producători și regizori au lucrat din greu pentru a veni cu titluri aspiraționale și tunuri neașteptate și, de-a lungul anului, vor mai putea fi lansate multe alte titluri extraordinare.

Ești curios ce filme au fost lansate până acum și îți dorești ca publicul să meargă la cinema să vizionezi cele mai bune dintre ele? Este posibil să te simți dezamăgit de ceea ce îți place și să nu-ți dorească să te aventuri în sălile de cinema? Astfel, în acest articol vom vorbi despre supreba selectie a celor mai bune filme Netflix din 2021.

Teatrele vs. Netflix

Chiar dacă tot mai multe persoane preferă să-și petreacă timpul visualizând filme la cerere acasă, numeroase filme și nicăieri alte locuri: vizionând filmele la cinematografe. De ce? Pentru că acestea sunt cele care au cea mai mare putere de a crea impact și care aduc cele mai bune surprize.

În ultima perioadă însă, sistemul de filme pe peticție s-a schimbat dramatic, din cauza evoluției tehnologiei de streaming, care a permis publicului să vizioneze filmele direct de pe canalele online. O crestere insemnata a iesit Netflix care în prezent este lider in ceea ce priveste abonamentele la streaming și pe care se desfasoara filmele de calitate de top.

Pe lângă numeroasele seriale pe care le-a produs, Netflix face și parte dintr-un număr imens de filme. Acesta poate fi singurul canal de peticție de care ai nevoie pentru a viziona titluri excelente până în 2021.

Cele mai bune filme Netflix 2021

Odată cu anul 2021, numeroase filme au fost lansate. Iată chiar câteva dintre cele mai bune filme pe care le poți viziona pe Netflix:

 1. Mank
  Directorul și scenaristul David Fincher a mâinii un film excepțional care prezintă începuturile industriei de film. Fincher a folosit o tehnică de regizare retrasă pentru a aduce la viață titlul pe care l-a scris Aaron Sorkine și l-a înfășurat într-un film despre un scenarist cu adevărat talentat care face față provocărilor și colegilor care încercau să-i înșele.

 2. The Prom
  Ryan Murphy aduce acest titlu la Netflix, cu Meryl Streep, James Corden și Nicole Kidman, care interpretează acele sentimente de împotrivire și bucurii care derivă dintr-un dans de bal la liceu și este un film ce tratează un subiect controversat.

 3. Project Power
  Un film de acțiune, regizat de Henry Joost și Ariel Shulman și cu Jamie Foxx și Joseph Gordon-Levitt oferit în avans pe Netflix în 2020, Project: Power explorează tema „Macarthur” care implică luarea de pilule care oferă puterea de animal de toate poporului.

 4. Hillbilly Elegy
  Regizat de Ron Howard și cu Actrița Amy Adams, Hillbilly Elegy prezintă o poveste de pe marginea societății și a dizabilității fizice și mintale între copilărie și adolescență.

 5. The White Tiger
  Priyanka Chopra interpretează și produce acest film despre prietenia formați între doi bărbați și aventură care urmează în viața lor. Filmul prezintă cum se poate schimba viața unei persoane datorită unui noroc întâmplător și educației încurajatoare.

 6. Ma Rainey’s Black Bottom
  Fii pregătit să urmăresți una dintre ultimele apariții ale lui Chadwick Boseman. Drama de “Ascensiunea lui Ma Rainey” urmărește viața și lupta ei cu industrializarea muzicii de blues de pe pe marele ecrane.

 7. Pieces of a Woman
  Vanessa Kirby interpretează o femeie care încearcă să se descurce după pierderea unui copil la naștere într-un proces emoțional intens și, cu ajutorul piesei lui Shia LaBeouf, aduce mai degrabă claritate și speranță pentru ea și familia sa.

 8. Red Notice
  Acesta este unul dintre producțiile Dwayne Johnson care a făcut împreună cu Gal Gadot și Aovin Diesel. Acesta vorbește despre politica și gangsterismul internațional în care Dwayne se află în mijlocul unui război între forțele corecte și ilegale care traversează mai multe țări.

 9. Enola Holmes
  Millie Bobby Brown se întoarce pe Netflix în 2021 în calitate de star al Enola Holmes. Enola este sora mai tânără a celebrului detectiv Sherlock Holmes și este o activitoare care se aliniază lui Sherlock și Mycroft în lupta pentru drepturile muncitorilor.

 10. You Should Have Left
  Kevin Bacon interpretează un rol intrigant în această nouă producție, care se concentrează pe misterul și pericolele din casa la care un cuplu de nuntă s-a mutat în vârstă.