Cele mai bune filme de dragoste din 2021 vor oferi cu siguranță clipe de respiroare și de relaxare. Aceste pelicule vor avea mai multe subiecte sensibile, care vor ajunge până la inimile publicului. Dacă doriți să vedeți cele mai bune filme de dragoste ale lui 2021, această listă le va ajuta să răspundă la întrebarea despre ce să urmăriți în seara aceea.

I. Cele mai așteptate filme de dragoste 2021

 1. The Photograph

Regizat de Stella Meghie, The Photograph vine cu o adevărată poveste de dragoste între doi tineri creativi. Protagoniștii se aventurează într-o călătorie presărată de suprize și împliniri, unde se reunesc două familii cu povești aparte.

 1. 365 Days

filmul este bazat pe romanul polonez scris de Blanka LipiȄska și reprezintă o călătorie care se transformă într-o poveste de dragoste. Dacă ar fi să descriem acest film produce cel mai bine cuvântul destin. Acesta poate fi invaluit ințr-o pată de mister și suspans.

 1. To All the Boys: Always and Forever

Rachel, interpretată de Lana Condor, se pregătește să își descopere drumul în viața de adult. Acest film vine cu accent pe familie și face o mare călătorie de-a lungul vieții. O călătorie ce se învârte în jurul a ceea ce reprezintă familia și dragostea.

 1. The Crossword Mystery

The Crossword Mystery îți permite să petreci o seara diferită urmărind o poveste de dragoste, mister și suspans. Filmul are trei protagoniști care trebuie să găsească răspunsuri la enigme.

 1. Crazy Rich Asians

Rachel, interpretată de Constance Wu, este o fată independentă care suferă de presiuni socilie și acceptă propunerea de a merge în Singapore pentru întâlnirea cu familia iubitului ei, Nick Young, interpretat de Henry Golding. Această comedie romatică aduce în plus multă bunăvoința, fericire și bucurie atât pentru cei lângă carei urmărești acest film cât și pentru tine însuți.

 1. A Star is Born

A fost filmul lui Bradley Cooper și Lady Gaga respectiv A Star is Born care a abordat tema dragostei pe ecran. Filmul prezintă povestea unor îndrăgostiți între care este așezată adânc și tensiunea realistă, dar și sentimentul de dragoste, sentimentul real al existenței și propriul drum.

 1. You’ve Got Mail

Tom Hanks și Meg Ryan sunt cei doi protagoniști care se aliniază în această poveste. Filmul prezintă întâlnirea cuplului care se îndrăgostește și devenea o poveste de dragoste după o conversație ținută prin intermediul mail-ului.

 1. 10 Things I Hate About You

Acestea sunt versiunea modernă a lui Shakespeare, o recomanda perfectă pentru un dineu romantic și comod. Rețeta pentru filmul acesta include și un mix de raișori și de bezmetice, învățată din versiunea lui William Shakespeare. 10 Things I Hate About You îți poate umple inima cu fiorul dragostei.

II. Promovatele filme de dragoste 2021

 1. The Half of It

Ellie Chu, interpretată de Leah Lewis, este o studentă inteligentă de liceu și are un rol important în această poveste de dragoste. Această comoedie romantica cu accente emoționale te va prinde într-un mod atât de cuminte și calm, încât sentimentele tale vor fi îmbrăcate cu mătase.

 1. After 2

Tessa Young, interpretată de Josephine Langford, și Hardin Scott, interpretat de Hero Fiennes Tiffin, sunt cei doi protgoniști care vor călători înapoi în timp și vor construi o nouă cale pentru dragostea lor. Acest film are o mare șansa de a oferi și pentru cei mai tineri îndrăgostiți ceva frumos.

 1. The Sun is Also a Star

Casie și Daniel, interpretați de Yara Shahidi și Charles Melton, sunt doi tineri care bântuie pe străzile New York-ului și își găsesc iubirea. Această poveste aduce sus sentimente apropiate de fantezie și este perfectă pentru iubitorii de suprize de dragoste.

 1. Isn’t it Romantic

Natalie, interpretată de Scarlett Johansson, se trezește într-o lume perfectă, în care toate se rezolvă cu sincronizare și există momente perfecte de dragoste. Nu este o lume reală ci una în care toți protagonistii au dorința de a-și găsi sufletul pereche. Acest film îmbină perfect subiectul dragostei cu adevărata lume și te vaține cu suprize și poezii despre persoana iubită.

 1. Love, Simon

Bio-Mată,interpretată de Nick Robinson, este un om care este în căutarea de informații despre sine însuși. El încearcă să descopere femeia subțire, care se află în spatele instrumentelor și cântecelor. Acest film ne spun cât de important este să aduci un dram de veselie în această lume specifică a biografiilor generice.