Când vine vorba de modă, unghiile sunt o piesă esențială a trusei de trucuri. Cu toate acestea, nu doar vopsirea obișnuită poate să arate bine. Este important să recunoaștem că există multe diferite modele de unghii roșii care se potrivesc perfect pentru a completa orice ținută. Acest articol va discuta care modele de unghii rosii sunt cele mai cool, inclusiv ce stiluri de unghii rosii sunt cele mai populare în acest an.

Cu toate că nu există nici o definiție universal acceptată pentru ce este „superb”, oamenii au o tendință să se simtă inspirați de culorile și texturile pe care le văd. Cu toate acestea, au fost create câteva modele de unghii roșii care se potrivesc unui asemenea standard.

1. Unghii Manichiură Simplă

Când este vorba de modele de unghii roșii, cele mai simple sunt întotdeauna cea mai bună alegere dacă vrei să ai un look neogen. Manichiura poate fi, în mod obișnuit, finisat foarte simplu și elegant. De asemenea, în prim-plan există multe stiluri bine stabilite care pot fi folosite pentru a crea acest look clasic și modern.

  • Unghii ovale: Aproximativ 180 de grade, această unghie are un aspect alungit care poate fi îmbunătățit, dacă acesta este rotat într-o configurație ovală. Această formă este perfectă atunci când vrei o manichiură ușoară și care poate fi adaptată la orice stil.

  • Unghii cu „Dog Ear”: Această formă este peculiară, esențial cea mai unghiatura se va termina cu un deget de sus și jos care arată asemănătoare cu urechile unui câine. Acest stil este frumos și creativ, ceea ce îl face perfect pentru o manichiură.

  • Unghii-patră: Acest stil este, de asemenea, cunoscut ca unghii-squoval și este perfect pentru cei care vor să ia lucrurile încet. Acest stil se bazează predilect pe unghiuri drepte și arată excelent atunci când vrei să faci o diferență față de manichiura obișnuită.

2. Modele de Unghii Rosii Acrilice

Când vine vorba de unghii, se poate spune că nimic nu este mai versatil și mai îndrăzneț decât unghiile acrilice. Acest stil poate fi personalizat în orice fel imaginabil iar rezultatul este de cele mai multe ori eye-catching.

  • Unghii cu fundal galben: Acest model de unghii roșii poate fi personalizat atât de mult încât poate arăta precum un desen de copii pe unghii. Datorită galbenului și roșu vibrant care ies în evidență fiecare trasătură a unghiilor, acest model devine rapid foarte cool.

  • Unghii cu flori 3D: Dacă vrei ca manichiura ta să fie mai mult decât un simplu desen de unghii, atunci acest stil este ceea ce cauți. Acest stil prezintă o varietate de flori 3D, care sunt făcute individual Pentru a se potrivi la culorile unghiilor pe care le ai.

  • Unghii cu paiete multicolore: Acest model de unghii roșii este excelent dacă vrei să arăți cool și modern. Combinația de paiete multicolore creează un efect deosebit care poate fi îmbunătățit și mai mult datorită contrastului puternic dintre unghiile roșii clare și paietele multicolore.

3. Modele de Unghii Rosii matte

Atunci când vine vorba de luciu, unghiile naturale pot să nu fie la fel de cool precum ar dori unii. Dar, modelele de unghii rosii matte sunt excelente pentru a obține un look modern, fără să se taie la lucrate cu luciul. Aceste modele pot fi ușor de creat, chiar și de către începători.

  • Unghii cu buzunar geometric: Acest stil prezintă un model simplu și elegant, care poate fi efectuat printr-o componentă geometrică, precum o formă spirală sau o patrulă. Acesta este un stil perfect dacă vrei să obții un look mare fără efort.

  • Unghii cu buzunar poligonale: Atunci când vrei să ai un look modern, încearcă unghiile poligonale. Aceste unghii se bază pe ideea că nu doar formele rotunde sunt frumoase. Acest stil poate fi, de asemenea, personalizat cu modele de diferite forme și texturi.

  • Unghii cu brosuri: Acest stil se farmă poate că poate părea intimidant până când începi să lucrezi cu el. Încearcă să extinzi o epavă gel si să adaugi în ea diferite elemente. Cu această abordare simplă și unică, dar elegantă, puteți admira textura bogată pe care o oferă brosurile.

4. Unghii Rosii Naturale

Unghiile naturale ar putea fi mai puțin populare în acest an decât în trecut, dar vorba aceea, vechi sau noi, unghiile rosii naturale sunt încă la locul lor. Aceste tipuri de unghii se bazează pe cuticula și pe forma inițială a unghiilor naturale.