Investirea timpului si a resurselor in fructificarea orei de lucru prin intermediul tehnologiei moderne este una dintre cele mai bune metode prin care sa castigi bani inca de pe acum. Aceste aplicatii de facut bani permit utilizatorilor sa profite de oportunitati online, sa-si maximizeze productivitatea si sa se bucure de venituri suplimentare. Le voi prezenta pe cele mai bune in acest articol.

I. Realizarea tuturor Targeturilor

Realizarea tuturor targeturilor sau RAT (Realizarea obiectivelor de performanta) este aplicatia inovatoare de facut bani ce ofera utilizatorului sansa de a-si stabili targeturi realizabile si sa castige recompense pentru fiecare din acestea. Utilizatorii obtin puncte bonus pentru fiecare target realizat care pot fi folosite pentru achizitionarea produselor din suplimentul dedicat, drept recompensa pentru munca depusa.

II. Rover

Rover este o aplicatie de facut bani prin intermediul careia vei putea primi recompense financiare pentru a ingriji animalele de companie. Utilizatorii pot oferi servicii de plimbare cainilor, hranire si a atentiei necesare acestora. Aplicatia este bazata pe sistemul de evaluare prin care vei putea fi recomandat mai usor si vei primi reglementari financiare mai mari.

III. InstaCart

InstaCart este o aplicatie prin care vei putea face bani livrand produse pentru clienti. Aplicatia te conecteaza cu adevarat la o serie de magazine si te ajuta sa iei comenzi pentru clienti si apoile sa le livrezi acestora. Daca te decizi sa urmezi aceasta cale vei primi recompense pentru fiecare produs livrat si poti apela la intermediari pentru a-ti spori veniturile.

IV. Ebates

Ebates este o aplicatie ce iti ofera venituri suplimentare din cumparaturi. Utilizatorii se pot inscrie pe site-ul Ebates pentru a obtine ofertelor la numeroase branduri si recompense. Pentru a obtine beneficiile oferite de aceasta aplicatie poti utiliza cupoane de reducere, poti obtine discounturi, poti folosi reduceri la magazine specializate si multe alte metode ale caror recompense se vor reflecta intr-un venit suplimentar.

V. Swagbucks

Swagbucks este o aplicatie ce ofera recompense atractive utilizatorilor ce isi petrec timpul facand chestionare, jucand jocuri, vizualizand clipuri video sau efectuand cumparaturi. Prin intermediul acestei aplicatii vei fi recompensat cu puncte „SB” care, ulterior, pot fi schimbate in bani sau obiecte de valoare. Utilizatorii pot efectua rapid misiuni pentru a obtine recompense, putand castiga pana la un maxim de 270 $ in fiecare luna.

VI. Taskrabbit

Taskrabbit este o aplicatie ce permite utilizatorilor sa profite de oportunitati legate de servicii, oferind posibilitatea de a descoperi si a le primi remuneratie pentru a face anumite sarcini. Utilizatorii pot posta joburi pe care le pot face pentru alte persoane si sa le completeze prin intermediul acestei aplicatii, castigand bani pe masura ce avanseza in proiectele respective.

VII. Colectare dependenta

Colectarea dependenta este o alta aplicatie ce iti va oferi o modalitate amuzanta si relaxanta de castigat bani. Utilizatorii trebuie sa descopere obiecte speciale in diverse locatii si extaza candidatilor te vor face sa cresti pe lista leaderboard-ului. Acestia pot primi bani cash sau produse gratuite de la sponsorii acestei aplicatii.

VIII. Lucreaza acasa

Lucreaza acasa este o aplicatie ce iti ofera numeroase joburi de acasa, astfel incat tu sa poti castiga la fel ca si ceilalti din confortul tau. Pe scurt, utilizatorii obtin locuri de munca part time sau full time ce implica, de asemenea, posibilitatea de a lucra cateva ore in fiecare saptamana. Se poate alege intre numeroase joburi, de la date entry, programare si design la copywriting, contabilitate si chiar asistenta.

In concluzie, aceste aplicatii de facut bani sunt foarte usor de folosit si te vor ajuta sa gasesti modalitati noi prin care sa castigi venituri suplimentare. Fie ca optezi pentru realizarea targeturilor, pentru ingrijirea cainilor, pentru livrarile produselor sau pentru joburi part time, aplicatiile de mai sus trebuie sa fie in topul pe care sa-l iei in calcul atunci cand decizi sa faci bani.