Cele mai amuzante bancuri cu blonde sunt cunoscute pentru a oferi fiecăruia dintre noi câteva momente bune. Acestea sunt adesea folosite pentru a crea situatii amuzante si pentru a oferi o pofta de ras tututor. Fie ca vorbim despre femei, barbati sau chiar copii, aceste bancuri bine alese pot avea un impact foarte profund asupra starii de spirit.

Dar ce spunem cu adevarat prin bancuri blonde? Sunt aceste bancuri prea rasiste sau japonezatoare? Desi exista aceeasi idee unificatoare – ca blondezele sunt prosti, bancurile cu blonde pot fi bine desenate si facuta sa entrameaza orice persoana. In acest articol vom da o privire mai atenta la cateva dintre cele mai amuzante bancuri cu blonde.

Bancuri despre Persoanele Blonde si Stereotipurile Lor

Exista multe stereotipuri si clisee asociate cu persoanele blonde. Care sunt acelea mai amuzante?

 1. Blondinele uita intotdeauna unde si-au parcat masina.
 2. Cu cat este mai blond, cu atat vorbeste mai mult.
 3. Blondele nu contin sa gaseasca un loc potrivit sa arate icoana de pe ecranul calculatorului.
 4. Blondele nu inteleg ce inseamna acronimul lol.
 5. Blondele cafeleaza de mai multe ori extractul de cafea pentru a obtine mai multa cafea.
 6. Blondele nu reusesc sa diferentieze o banana unui busuc.
 7. Blondele cred ca sunt sceptrele magice in orice film Disney.
 8. Blondele considera conexiunea internet ca fiind un canal de televiziune.

Bancuri despre Fazele Lifecycle-ului de Blond

Blondele au doua faze in aventura lor pe pamant. Unele bancuri sunt adesea facute in amintirea acestora.

 1. Faza Initiala: In aceasta etapa, femeile blonde sunt adesea prezentate ca fiind novice sau inexperimentate.
 2. Faza Avansata: Aici, persoanele blonde devin mai experimentate si de multe ori incapabile sa se bucure de activitatile simple.

Bancuri despre Blonde si Intelectul Lor

Ni se intampla uneori sa glumim despre inteligenta persoanelor blonde. Iata cateva bancuri bine alese care reflecta aceasta tema:

 1. Un barbat intreba o blondina cum vede el cerul. Blondina a raspuns cu: “Cum ar trebui sa fie?”
 2. Un student a intrat la magazinul de pe colt si a cerut un dispozitiv GPS. Blondina de la magazin a intrebat ce este un GPS.
 3. O blondina a intrebat si ea: “Când se termină școala?”
 4. Un barbat intreba o blondina de ce soarele se face dimineata. Ea a raspuns ca e pentru a-si strica barbati.
 5. Doi barbati discutau despre diferenta dintre numerele 1 si 8. Blondina trecea pe langa ei, asa ca a intrebat ce e acea discutie despre. Dupa ce i s-a explicat diferenta, ea a raspuns “Wow, e nevoie de inteligenta sa intelegi asta?”

Bancuri despre Faptul ca Blonde este Adorabil

Este vorba despre frumusețea și charisma persoanelor blonde, care poate fi glumit cu ușurință în bancuri.

 1. O blondina mergea pe strada și se uita la toți oamenii care treceau. Ea a întrebat pe trecătorii: “Ei bine, unde sunt toți bărbații frumoși pe care i-am citit despre ei?”
 2. O blondina a vazut o broscuta si s-a intrebat : “Cum poate un animal atat de mare sa locuiasca intr-o piscina atat de mica?”
 3. A fost odata o blondina care stia sa numere doar pana la trei. De fiecare data cand vedea oile din tarina, ea se uita la ele si spunea “Cinci, unu, doi, Patru … Trei!”
 4. Un client si-a uitat portofelul in magazin si a venit la concesionar sa-l caute. A intrebat la concesionar, acesta a minimizat-o spunand: “Ai incercat sa-l cauti in geanta ta? Sotul meu, impreuna cu alte persoanele blonde, au facut asta”.

Bancuri despre Familia si Relatiile din viata Femei Blonde

Familia sau situatiile de couple reprezinta subiectul altor bancuri despre blondine.

 1. Mama unei blonde ii spuse ei sa-si ia un barbat bogat si sa-l culce. A doua zi, fiica ei a venit acasa cu barbatul si s-a casatorit cu el. Doar ca in seara aceea, se pare ca acesta a ramas fara bani. Blonda la intrebat pe mama ei: “Tot ce trebuia sa fac acum mama?” Raspunsul mamei a fost “fa-l sa doarma”.
 2. Tatăl unei blonde a fost intrebat de catre un prieten de-al familiei cat de inteligent este fiica lui. El a raspuns cu: “Este atat de desteapta incat daca i-as spune sa sa se duca s-o sa ia un crin, ea va lua o floricica”.
 3. Doi barbati vorbeau despre relatia pe care ei o au cu iubitele lor. Unul dintre ei a spus ca iubita sa nu poate sa aiba mai mult de doua fire de par pe cap. Cel de-al doilea barbat a intrebat de ce. El a raspuns ca aceea este limita firelor de par pe care iubita sa blonde poate sa le țină.

Toate aceste bancuri sunt adecvate pentru intreaga familie si pot avea un real impact asupra starii de spirit. Ele pot fi folosite pentru a amuza intregul grup si ofera toata lumea cateva momente bune si memorabile!