Sexul este o parte importanta a vietii noastre sexuale si exista multe moduri prin care ne putem bucura unii pe altii si ne putem satisface reciproc anumite dorinte. Exista diferite pozitii sexuale pe care le putem folosi, fiecare dintre ele avand propriile avantaje si dezavantaje. Exista cumva anumite pozitii sexuale care sa-i innebuneasca cu adevarat pe parteneri? Citeste in continuare pentru a afla mai multe despre aceasta tema.

Pozitiile sexuale pe care le vei innebuni

Atunci cand vine vorba de pozitii sexuale, exista o multime de variabile implicate. Unii pot fi mai receptivi sau mai caldi, altii pot prefera sa faca sex pe directii diferite sau sa incerce pozitii mai iesite din comun. Pozitiile sexuale preferate difera in functie de persoana, dar exista cateva pozitii sexuale care par sa le innebuneasca cu adevarat pe parteneri. Acestea sunt cinci dintre pozitiile sexuale pe care le poti incerca pentru a le innebuni pe partenerul tau:

  1. Doggy Style

Doggy Style este una din cele mai populare pozitii sexuale, si este probabil cea mai preferata datorita potrivirii pe care o ofera si strategicii care poate fi folosita. Acesta poate fi folosit pentru a oferi infiltrari adanci si controale asupra miscarilor partenerului, oferindu-le, de asemenea, amandurora o senzatie de descatusare.

  1. Misiunea

Poate fi o pozitie prietenoasa, care ofera si stimulare clitoridiana. Aceasta pozitie, alta decat ceea ce inseamna Doggy Style traditionala, poate fi, de asemenea, benefica pentru penetrarea adanca si ofera, de asemenea, partenerilor, control asupra miscarilor.

  1. Bird’s Eye

Aceasta pozitie sexuala le ofera partenerilor ocazia de a se conecta emotional si ofera o stimulare clitoridiana, precum si o penetrare adanca. Aceasta pozitie este benefica, datorita modului in care peretii vaginului se rotesc in aceasta pozitie, creand diferite sensatii.

  1. Stand in the Doorway

Aceasta pozitie sexuala este doar una, dintr-o pozitie stand up, cum ar fi flopul de corp de corp sau standand-and-carry, cu partenerul standand, tinandu-l in pozitie, iar celalat fiind in fata sau in spatele sau. Acest tip de pozitie sexuala poate exista in numeroase variante, permiind penisului sa se orienteze diferit in interiorul vaginului si zona clitoridiana.

  1. Pegasus

Aceasta pozitie sexuala se bucura de partenerii care isi doresc o pozitie care implica mai multa interactiune si conexiune. Acest lucru este obtinut oferindu-i partenerului control total asupra miscarii atunci cand sunt conectati. Stimularea in aceasta pozitie se poate face atat prin labii cat si prin clitoris.

Adaugarea de jucarii sexuale la mix

Un mod excelent de a va bucura mai mult unul de altul, cu siguranța, este prin adaugarea de jucarii sexuale la mix. Esența pozițiilor descrise mai sus poate fi potențata de folosirea jucariilor si vibratoarelor. Shakersul este, de exemplu, un vibrator care poate fi inclus in diferite pozitii sexuale, in mare parte datorita dimensiunilor mai reduse si formei sale speciale. Acest lucru creste nivelul de distractie, ramanand in același timp convenabil pentru a fi folosit in aproape orice pozitie. De asemenea, exista vibratoare sutien care ofera stimularea clitoridiana si sexul oral pentru partenerul care sta in jos, atunci cand este folosit in timpul actului sexual.

In ceea ce priveste pozitiile sexuale pe care le poti folosi pentru a-i innebuni pe partenerul tau, aceasta este doar o varietate a pozitiilor disponibile. Orice pozitie sexuala poate fi creata si imbunatatita prin adaugarea de jucarii sexuale. Este important sa experimentati sa vedeti ce va functioneaza si ce va face pe partenerii sai sa simta o adevarata “descatusare”. Haideti sa punem pozitiile sexuale pe care le-am discutat aici si sa vedem ce se intampla cu partenerii nostri!