Sunt multe lucruri interesante în dragoste și în relații, și pozițiile sexuale vor condimenta sigur relația ta. Cu toții vrem să ne bucuram de o vreme bună în dormitor, precum și de sentimentul pe care îl creăm împreună. Astfel, învățarea și experimentarea noilor poziții sexuale și a progresului în relația ta cu partenerul tău de dragoste este esențial. În acest articol, ne-am concentrat pe multe dintre pozițiile sexuale faimoase prin care să îți condimentezi relația ta.

Ce sunt pozițiile sexuale și ce importanță au în relația ta?

Pozițiile sexuale se referă la modul în care împartenerii se așează sau se așează pentru a face o interacțiune sexuală. Există mai multe moduri de a practica sexul, care oferă părților implicate multe satisfacții. Încercând oricare dintre aceste poziții, putem crește intensitatea relației și reîmprospăta conexiunea noastră cu partenerul nostru.

Indiferent de modul în care se desfășoară emoțional sau fizic relația ta, practicarea diferitelor poziții sexuale poate aduce provocări din punct de vedere al celor două: corp, energie și inteligență emoțională. Acest lucru nu numai că va face experiența sexuală mai interesantă, ci și că va intensifica cerințele și nevoile dumneavoastră.

Pozițiile sexuale vor condimenta relația ta

Experimentarea și introducerea noilor poziții sexuale promovează în relația ta creativitatea. Mai mult decât atât, experimentând noi poziții sexuale, fiecare partener începe să simtă mai multă satisfacție și plăcere în dormitor, ceea ce crește sentimentul de conexiune și mândrie față de partener.

Unul dintre aspectele cele mai importante ale experienței sexuale este că ea ar trebui să fie și satisfăcătoră, și plăcută pentru ambele părți. Păstrând această credință, iată câteva poziții sexuale pe care le puteți încerca pentru a vă răcori relația și a face dragostea dintre voi mai incitantă.

Poziții comune și cunoscute

  1. Misiunea: Misiunea este o poziție sexuală clasică și foarte comodă. O părtică masculină își poziționează corpul pe fund, iar partenera se așază cu picioarele înfășurate în jurul soldurilor masculine și trage în el în modul dorit.

  2. Cowgirl: Cowgirl-ul invers este una dintre cele mai faimoase poziții sexuale pentru un orgasm intens. În această poziție, partenera stă sus și își controlează mișcarea, în timp ce partenerul stă în jos și se bucură de plăcerea partenerei sale.

  3. 69: 69 este o poziție sexuală foarte convingătoare pentru orgasmele sale intense. Este o poziție în care partenerii se află unul față de celălalt, cu fața în sus, și se înfreacă în același timp. Partenerii se bucură de satisfacția reciprocă și își oferă celuilalt plăcere prin manifestarea de dragoste necondiționată.

  4. Omul designat: În poziția omului designat, un partener se așază, iar celălalt sa așează pe el întors pe partea dorsala. Cel de jos menține genunchii strânși, ținând în același timp partenerul deasupra lor, în timp ce mersul pe jos, atât sus cât și jos, este responsabil pentru a construi până la un orgasm înfiorător.

  5. Amplificatorul: În particularitatea acestei poziții unui partener i se poartă spatele în spate iar celalalt îi ține picioarele înăuntru. Culcat pe spate, partenerul inferior se înfășoară cu picioarele în jurul taliei partenerei superioare și se bucură de intimitate și de satisfacția partenerei sale.

Poziții moderne și provocatoare

  1. Spirala: În poziția spirală, ambele partenerii se așează pe spate, iar partenerul care este poziționat în partea de sus face un rotiță pe spate. Partenerul de jos menține / susține această rotiță, plimbându-se încet și discret sus și jos, ceea ce creează o mișcare spirală în jurul voastră care alterează ritmul și presiunea, și în cele din urmă duce la orgasm rapid.

  2. Zboară prin această poziție sexuală: Această poziție presupune ca partenerul de jos să se așeze șezut, trăgându-și partenerul de sus în brațele sale. Partenerul de sus se apleacă sub partenerul de jos, împreună cu mișcările înainte și înapoi.